Forum » Igre » EVE Online
EVE Online
Rokomah ::
No meni je sedaj uspelo pri agentih, da sem že pri L2, Q20. Ta prehod je bil zelo hiter. Iz L1 nisem in nisem mogel, sedaj, na L2 je pa že bolje. Upam, da pridem kmalu na L3.
Ali kdo ve, kakšen standing je potreben za L3?
Nabavil sem si Thoraxa in ga opremil po vaših priporočilih.
Skoraj sem bankrotiral, saj nakup, zavarovalnina in ustrezna oprema stane celo premoženje.
Je pa Thorax pravi tovornjak v primerjavi z Destroyerjem, katerega sem imel prej. Počasen kot polž, nikamor se ne premakne ;)
Kakšna je vrednost in bistvo loyalty points???
Imam jih po nekaj 100 pri nekaterih agentih in mi nato ponujajo razne offerje z brezveznimi nagradami, če jim vrnem nekaj loyalty points.
Kaj je tukaj bolje:
-sprejemati offerje in s tem izgubiti loyalty points pri agentih (ti kaj standing poraste???)
-večanje loyalty points pri agentih in ne sprejemati offerje
-počakati na boljše ponudbe
Ali kdo ve, kakšen standing je potreben za L3?
Nabavil sem si Thoraxa in ga opremil po vaših priporočilih.
Skoraj sem bankrotiral, saj nakup, zavarovalnina in ustrezna oprema stane celo premoženje.
Je pa Thorax pravi tovornjak v primerjavi z Destroyerjem, katerega sem imel prej. Počasen kot polž, nikamor se ne premakne ;)
Kakšna je vrednost in bistvo loyalty points???
Imam jih po nekaj 100 pri nekaterih agentih in mi nato ponujajo razne offerje z brezveznimi nagradami, če jim vrnem nekaj loyalty points.
Kaj je tukaj bolje:
-sprejemati offerje in s tem izgubiti loyalty points pri agentih (ti kaj standing poraste???)
-večanje loyalty points pri agentih in ne sprejemati offerje
-počakati na boljše ponudbe
BigWhale ::
> Kako se rešil Light Missile Sentry, ki me začne obstreljevati na 40 km, jest pa
> moram priti na razdaljo 20km, kjer evakuiram neko poškodovano ladjo.
> Imam Catalyst destroyer, ki strelja šele na 30km, učinkovito pa na 20-25km.
Active armor hardeners, ki ti povecajo resistance, afterburner, da prides cim prej tja in to je to.
Droni tudi pomagajo, ce imas dovolj natrenirane skille, potem imajo range vsaj 45km. :)
> moram priti na razdaljo 20km, kjer evakuiram neko poškodovano ladjo.
> Imam Catalyst destroyer, ki strelja šele na 30km, učinkovito pa na 20-25km.
Active armor hardeners, ki ti povecajo resistance, afterburner, da prides cim prej tja in to je to.
Droni tudi pomagajo, ce imas dovolj natrenirane skille, potem imajo range vsaj 45km. :)
Loyalty points zbiraj in cakaj na kako res dobro ponudbo. Implanti, kak tech2 ship in tako naprej.
Za L3 misije je potrebne standing nekj 4.5 za tiste high quality agente. Pomagajo Socials skilli. Connections pomaga, ki ti da fixen bonus 4% na standing z NPC corporacijami, prav tako tudi Social, ki ti pa da bonus pri povecanju standinga.
Hm, Thorax se ti zdi tovornjak? Pocakaj, da vidis brutixa al pa megathrona. ;>
Za L3 misije je potrebne standing nekj 4.5 za tiste high quality agente. Pomagajo Socials skilli. Connections pomaga, ki ti da fixen bonus 4% na standing z NPC corporacijami, prav tako tudi Social, ki ti pa da bonus pri povecanju standinga.
Hm, Thorax se ti zdi tovornjak? Pocakaj, da vidis brutixa al pa megathrona. ;>
antonija ::
Glede standinga in agentov: Pejd gledat info za tisti corp za katerega delas misije (vsi agenti za misije so od NPC corpov) in tam pod info ti pise kaksen je tvoj effective standing glede na corp. Pol pa pejd na tab "agents" (se vedno pod corp info) in ti bo pokazalo seznam (pod vsako sekcijo, npr. "internal securiti", "administration",...) agentov razdeljen na dva dela:
-avalible to you
-unavalible to you
Ce kliknes na info agentov ti na enem tabu pise "you must have effective standing with this agent, corp or faction at least XX.XX before you can use him" al nekaj podobnega. Tako bos lahko vidu za vse agente kdaj ti bojo dosegljivi.
Loyalty pointsi ti pa nic ne pomagajo pri standingu... Vsaj ko sprejmes offer se ti standing nic ne spremeni. Jaz sem do zdaj vse ponudbe sprejel, itak pa pri lvl2 misijah dobivas pointse tako hitro da sploh ni panike jih zbrat nekaj tisoc. Pri lvl3 je to verjetno sala-mala.
-avalible to you
-unavalible to you
Ce kliknes na info agentov ti na enem tabu pise "you must have effective standing with this agent, corp or faction at least XX.XX before you can use him" al nekaj podobnega. Tako bos lahko vidu za vse agente kdaj ti bojo dosegljivi.
Loyalty pointsi ti pa nic ne pomagajo pri standingu... Vsaj ko sprejmes offer se ti standing nic ne spremeni. Jaz sem do zdaj vse ponudbe sprejel, itak pa pri lvl2 misijah dobivas pointse tako hitro da sploh ni panike jih zbrat nekaj tisoc. Pri lvl3 je to verjetno sala-mala.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
@BigWhale: A s 1600 armor plati in dvema hardnerjema ti tud tisti cruiserji ki te obstreljujejo s heavy raketami ne morejo nic (vsaj ne preden jih ti ne unicis)? Pa katere hardnerje si uporabljal? Kaksne genericne (adaptive) ali rat-specific? Pa ce je ze rat-specific, a obstaja kje kaksna stran/tabela kjer pise kateri rati tankajo ker damage?
Se glede offerjev: A se potem zacetne offerje (tista za majhno stevilo tock) zavrne a se pocaka da minejo? (ce kaj vpliva na standing)
Pa katere drone skille imas natrenirane in katere drone uporabljas v thoraxu?
Damn, ta igrica je toooolk kompleksna da rabis faks da jo lahko igras....
Se glede offerjev: A se potem zacetne offerje (tista za majhno stevilo tock) zavrne a se pocaka da minejo? (ce kaj vpliva na standing)
Pa katere drone skille imas natrenirane in katere drone uporabljas v thoraxu?
Damn, ta igrica je toooolk kompleksna da rabis faks da jo lahko igras....
destiny ::
Zbirat loyalty pointse pri agentih pod lvl3 je brezveze. Itak relativno hitro napreduješ in se seliš k boljšemu agentu. Ko boš na lvl3 misijah pri high quality agentu, pa lahko začneš mal zbirat pointse za kej bolj pametnega.
antonija: če ti offer ni všeč, ga lahko brez negativnih posledic zavrneš.
V Thorax lahko stlačiš hammerhead drone, ki so precej vsestranski fighterji (explosive damage)
1600mm armor plati so na thoraxu nogo, če nimaš razvitih skilov za zmanjšanje pwrgrid usagea, razen ob primerni ostali opremi na ladji.
Jest sem se rajš odloču za 800mm.
V Thorax lahko stlačiš hammerhead drone, ki so precej vsestranski fighterji (explosive damage)
1600mm armor plati so na thoraxu nogo, če nimaš razvitih skilov za zmanjšanje pwrgrid usagea, razen ob primerni ostali opremi na ladji.
Jest sem se rajš odloču za 800mm.
Se mi je zdelo, ja. A pa potem zdraven se kaksne armor repair module furate, a se to nastima gor po misiji da se ne placuje servisa?
še eno noob vprašanje:
- kaj je to felloff range???
je to razdalja, kjer chance to hit pada sorazmerno z večanjem te razdalje?
- kaj je to felloff range???
je to razdalja, kjer chance to hit pada sorazmerno z večanjem te razdalje?
Za tracking si preberi link ki ga je dal BigWhale nekaj postov visje. Tam ti vse pise (veliko vec kot si predstavljas).
EDIT: Link je na prejsnji strani
EDIT: Link je na prejsnji strani
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antonija ()
armor rep je obvezna oprema. vključiš ga takoj, ko se ti armor hp začne zmanjševat. Pazi samo da ga izključiš, ko ga ne potrebuješ več, da ti ne poje ves cap.
Antonija... 1600 plating imam jaz brez problema gor zmontiran in potem 150mm kanone. Kot sem rekel, tukaj izgubis bonus na medium hybrid turrets. Ce imas tech2 kanone ni take panike, ker sami po sebi delajo kar zgleden damage.
Sicer pa tako, kot je destiny rekel. Armor repairer je obvezna zadeva. Sploh ce si gallente. Saj nimas nicesar s cimer bi tankal damage. Shieldi so crap, ker imajo shipi premalo medium slotov.
Hardenerji so vedno rat specific, damage type specific, razen, ce ne letis proti kaksnim, ki delajo all around damage. Takrat se bolj splaca namestiti EAN (Energized Adaptive Nano Membrane).
Dronov imas lahko 5 medium, katere das notri je vseeno. Tudi droni so damage type specific, tako, da jih lahko tudi prilagajas misijam. Jaz tega sicer nisem nikoli pocel. Edino sedaj, ko se tolcem vecinoma z rouge drones in so obcutljivi na EM damage s sabo vozim Infiltratorje.
----
Rokomah,
Ja felloff range je range pri katerem ti pada chance to hit. na 100% fallof range imas samo se 50% chance to hit.
Sicer pa tako, kot je destiny rekel. Armor repairer je obvezna zadeva. Sploh ce si gallente. Saj nimas nicesar s cimer bi tankal damage. Shieldi so crap, ker imajo shipi premalo medium slotov.
Hardenerji so vedno rat specific, damage type specific, razen, ce ne letis proti kaksnim, ki delajo all around damage. Takrat se bolj splaca namestiti EAN (Energized Adaptive Nano Membrane).
Dronov imas lahko 5 medium, katere das notri je vseeno. Tudi droni so damage type specific, tako, da jih lahko tudi prilagajas misijam. Jaz tega sicer nisem nikoli pocel. Edino sedaj, ko se tolcem vecinoma z rouge drones in so obcutljivi na EM damage s sabo vozim Infiltratorje.
----
Rokomah,
Ja felloff range je range pri katerem ti pada chance to hit. na 100% fallof range imas samo se 50% chance to hit.
A pa pise kje kaksen damage delajo kateri? (Gistli, Blood something,...)
Prebijam se skozi Tracking Guide pa se mi je ustavilo pri Transversal velocity.
Ne razumem za kaj je pomembo poznavanje tega pojma, kako preračunaš to vrednost in kje jo praktično uporabiš.
Vem da so to izračuni, ki so ti v pomoč pri določanju optimalne razdalje glede na učinkovitost tvoje oborožitve, pa vendar ne vem, kako si konkretno pomagam s Transversal velocity vrednostjo????
Moja angleščina je malo kratka za toliko strokovnih izrazov.
Ne razumem za kaj je pomembo poznavanje tega pojma, kako preračunaš to vrednost in kje jo praktično uporabiš.
Vem da so to izračuni, ki so ti v pomoč pri določanju optimalne razdalje glede na učinkovitost tvoje oborožitve, pa vendar ne vem, kako si konkretno pomagam s Transversal velocity vrednostjo????
Moja angleščina je malo kratka za toliko strokovnih izrazov.
hmm, recimo nekako takole...
Recmo da si ti lovec z veliko puško, ki čaka na ubogo srnco. Če srnca teče točno proti tebi ali od tebe, imaš ti puško pri miru, divjačinski golaž pa je zagotovljen. Transverzalna hitrost srnce napram tebi = 0. Če pa maš smolo in nabašeš na 'zvito' srnco, ki teče v orbiti okoli tebe s tako hitrostjo, da ji ti s svojo puško ne morš sledit, torej z visoko transverzalno hitrostjo, pa se boš moral zadovoljit z govejim golažem. :D
Recmo da si ti lovec z veliko puško, ki čaka na ubogo srnco. Če srnca teče točno proti tebi ali od tebe, imaš ti puško pri miru, divjačinski golaž pa je zagotovljen. Transverzalna hitrost srnce napram tebi = 0. Če pa maš smolo in nabašeš na 'zvito' srnco, ki teče v orbiti okoli tebe s tako hitrostjo, da ji ti s svojo puško ne morš sledit, torej z visoko transverzalno hitrostjo, pa se boš moral zadovoljit z govejim golažem. :D
Glede te transversal velocity sem jaz takole zakljucil (zaenkrat): Dokler se grem sniperja in streljam na NPCje tako da oni furajo za mano (kar niti ni problem ker inteligenca NPCjev zmore frazo "Ubij ga!!" in nic drugega), je transversal velociti itak 0 in imam lahko kanone z obupnim tracking speedom (kako hitro se kanon vrti), recimo 250mm raile. Tako lahko kocas vecino misij z horaxom brez dodatnih scitov, razen recimo The blockade, kjer ti pa najedajo NPCji z raketami ker te zadanejo tud na 100km ce je treba :(
A obstaja se kaksna obramba pred raketami razen defender missles? Sploh taka obramba ki se jo da namontirat na thoraxa
Ce pa grem rudarit in uletijo majhni nadlezni NPCji ki nocejo bit primiru pa dam gor 75mm rail ki pa ulovi vse pa je problem resen.
A obstaja se kaksna obramba pred raketami razen defender missles? Sploh taka obramba ki se jo da namontirat na thoraxa
Ce pa grem rudarit in uletijo majhni nadlezni NPCji ki nocejo bit primiru pa dam gor 75mm rail ki pa ulovi vse pa je problem resen.
Sklepam da spet rabim specificen resistance za vsako vrsto raket... A se kaksna vrsta damage-a pojavlja veliko bolj pogosto kot druge, recimo kinetic, explosive, kaj takega?
Ma transversal velocity je mal zgresen... ampak na hitro je tkole:
Transversal velocity je kako hitro nekdo bezi mimo tebe. Tracking je pa kako hitro se tvoj turret obraca. Je pa problem, ker je stvar v drugacnih enotah in tako tezko vidis kdaj dejansko gun zadane. :)
Transversal velocity je kako hitro nekdo bezi mimo tebe. Tracking je pa kako hitro se tvoj turret obraca. Je pa problem, ker je stvar v drugacnih enotah in tako tezko vidis kdaj dejansko gun zadane. :)
Na teh EVE straneh sem dostikrat vidu napisan COSMOS (misije, agenti, itd.) Kaj za vraga je COSMOS in ali je zanj treba kaksne posebne skille, ladje, orozja,... ?
Pa se to: Kaj naredite z salvage itemsi? A jih refinate v minerale, a jih prodate, a jih porabite za production?
Pa se to: Kaj naredite z salvage itemsi? A jih refinate v minerale, a jih prodate, a jih porabite za production?
Zgodovina sprememb…
Mi jih predelujemo v RIG-e. Drugace pa, v empire prodaj, kaj ces drugega. ali pa sparaj za nas ;)
Nalootanih in salvaganih zadev ze lep cas ne prodajam vec, ampak se nabirajo v hangarju (upam da so hangarji neomejeni). Sicer salvage je na suspenzu dkler vozim thoraxa, ker nima ravno dovolj turret slotov za tako pocetje, v destroyerju pa itak nimas dovolj visokih skillov da bi lahko fural 8 topov, pa das se kaksen salvager ali dva gor :)
A pa so salvage itemsi obvezni pri productionu, a samo zamenjajo minerali in znizajo stroske proukcije?
A pa so salvage itemsi obvezni pri productionu, a samo zamenjajo minerali in znizajo stroske proukcije?
rig-e se da narediti samo iz salvage items. In nicesar drugega. Zato so tudi uporabni, za kaj drugega pa ne :)
A zato so dragi ko p33sda? Morm mal pogledat za kolk se blueprinti od rigov prodajajo, zgleda je to dober biznis ;)
Mah niti ni. PRECEJ komponent nucas za en rig.. BPOji niso tko zlo dragi. Mi jih imamo precejsenj del. Komponende pa dobis iz razlicnih vetrov, eni so samo Serpentis specific, drugi so zelo redki in tako naprej... :)
Dragi so pa prevsem zato, ker se niso tako zelo dolgo na trziscu in jih je relativno malo.
Dragi so pa prevsem zato, ker se niso tako zelo dolgo na trziscu in jih je relativno malo.
Quickbeam ::
Cosmos so posebna ozvezdja bolj bogata s PVE vsebinami. Agente ponavadi najdeš prosto lebdeče okrog v ladjah ne v postajah ampak v deadspacu ali pa kar okrog stargatov in planetov. Tudi npcji so malo drugačni, pustijo malo drugačen loot. Nagrade za misije so dokaj bogate, dobivaš posebne cosmos izboljšane predmete in blueprinte. Za izdelavo pa potrebuješ posebne cosmos komponente in skile podobno kot salvage le da je te mogoče najti samo v cosmos misijah/komplexih s pomočjo hekanja in arheologije.
Seznam cosmos ozvezdij je na www.eveinfo.com
Seznam cosmos ozvezdij je na www.eveinfo.com
A pol je cosmos isto kot corp (kar se tice standinga in agentov ki so ti dostopni)? Ker vceraj sem ravno nekaj nakupoval in je pred eno bazo lebdel en agent, sam se ne spomnim cigav je bil...
Blazzz ::
Kar se tice standinga in agentov ki so ti dostopni rabis zahtevani faction standing ne pa corp standing za delati cosmos agente.
A je se velik takih "skritih" for kot je naprimer COSMOS? (takih ki jih n00bi ne vidimo kaj kmalu brez pomoci...)
rh^ ::
Če je kak nov Slovenec zainteresiran se pridružiti D2 friendly corpu v katerem sva dva iz SLO trenutno naj me kontaktira in-game pod imenom: mikeni
Bom tam potem vse razložil kaj in kako :)
Bom tam potem vse razložil kaj in kako :)
Kaj pa pomeny "D2 friendly"?
rh^ ::
Mislim, da je v tem trenutku prej obratno, saj smo vsi na jugu :).
D2 friendly med drugim pomeni še, da živimo na severu v D2 space.
D2 friendly med drugim pomeni še, da živimo na severu v D2 space.
Nas corp je pa vse slovenski. In smo tudi D2 friendly. ;) Zivimo pa v novi regiji, ki je polna dronov. :)
Urm, Snegec, kdaj si mi pa poslal mail? Dobil sem samo en mail od nekoga, ki ga ne poznam, sem danes zjutraj odgovoril. :) Si bil to ti?
Snegec ::
Jest sem te o cruiserju spraševal.
Bi bil pa CORP tudi dobrodošel, sam premaknit bom najbrž moral ladjevje :P
Bi bil pa CORP tudi dobrodošel, sam premaknit bom najbrž moral ladjevje :P
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Se eno vprasanje: Vceraj sem hotel malo izboljsati kolicino materialov ki jih potrebuje dolocen blueprint, pa sem razocarano ugotovil da daaaalec okrog mene ni niti enega prstega mesta za material research.
A obstaja kaksna mozost da se cimhitreje (oz. cimmanj bolece) ugotovi kje se nahaja najblizji prosti obrat za material research? (za time research je praznih mest malo morje...)
EDIT: Pa se tole: kako se kupi lasten research slot in koliko stane? (in ali so kaksne posebne zahteve, skilli, ...)
A obstaja kaksna mozost da se cimhitreje (oz. cimmanj bolece) ugotovi kje se nahaja najblizji prosti obrat za material research? (za time research je praznih mest malo morje...)
EDIT: Pa se tole: kako se kupi lasten research slot in koliko stane? (in ali so kaksne posebne zahteve, skilli, ...)
Zgodovina sprememb…
Research sloti, so hard (impossible?) to find. :)
Precej casa cakas na njih, v tistih malo bolj nevarnih predelih empire space je sicer malo lazje, a vseeno, cakalna doba kak mesec ni nic nenavadnega.
Svoj research slot si lako kupis, ce postavis svoj POS, torej najprej tower, zacensi s small towerji, ki kostajo 100m ISK, do big towerja, ki stane 360mio. Mobile lab, v katerem imas potem 3x 3x 3x 5x (time, copy, material, invention) slotov te pride okrog 90mio ISK. Ce zacnes s small towerjem, bo tvoj defence precej bogi in ti bo nekdo z malo vec kot tremi urami casa tak tower sprasil. Skupaj z vsemi blue printi, ki jih imas tam. :)
Skilli, pa mislim, da kaj vec kot Anchoring III ne nucas.
Lahko se pa, saj ves, pridruzis kaksnemu corpu, ki bo v kratkem postavljal svoj lab... *hint hint* ... in ki ze ima en kup BPOjev.
---
Snegec koliko ladjevja pa imas za premaknit? :)
Precej casa cakas na njih, v tistih malo bolj nevarnih predelih empire space je sicer malo lazje, a vseeno, cakalna doba kak mesec ni nic nenavadnega.
Svoj research slot si lako kupis, ce postavis svoj POS, torej najprej tower, zacensi s small towerji, ki kostajo 100m ISK, do big towerja, ki stane 360mio. Mobile lab, v katerem imas potem 3x 3x 3x 5x (time, copy, material, invention) slotov te pride okrog 90mio ISK. Ce zacnes s small towerjem, bo tvoj defence precej bogi in ti bo nekdo z malo vec kot tremi urami casa tak tower sprasil. Skupaj z vsemi blue printi, ki jih imas tam. :)
Skilli, pa mislim, da kaj vec kot Anchoring III ne nucas.
Lahko se pa, saj ves, pridruzis kaksnemu corpu, ki bo v kratkem postavljal svoj lab... *hint hint* ... in ki ze ima en kup BPOjev.
---
Snegec koliko ladjevja pa imas za premaknit? :)
Vas skor ziher pridem pogledat ko se vrnem nazaj v slovenijo. Do takrat se bom pa zabaval sam s seboj ;)
Glih vceraj sem koncal lvl2 blockade s thoraxom in sem se moral 3x warpat ven; 1X za armor popravit, dvakrat pa ker mi je zmanjkalo prostora za lootanje in salvage :)
In tu se poraja novo vprasanje: Kaj aredit s cheap nalootano robo (small roba, pa civilian roba): A se jo proda "as-it-is", a se jo predela v minerale in proda/porabi za zidanje, a se jo odpelje v n00b sektorje kjer se jo proda "as-it-is", a se jo neha lootat in se cas porabi pametneje? Kaj naredite s cheap nalootano robo ki je ne potrebujete?
Glih vceraj sem koncal lvl2 blockade s thoraxom in sem se moral 3x warpat ven; 1X za armor popravit, dvakrat pa ker mi je zmanjkalo prostora za lootanje in salvage :)
In tu se poraja novo vprasanje: Kaj aredit s cheap nalootano robo (small roba, pa civilian roba): A se jo proda "as-it-is", a se jo predela v minerale in proda/porabi za zidanje, a se jo odpelje v n00b sektorje kjer se jo proda "as-it-is", a se jo neha lootat in se cas porabi pametneje? Kaj naredite s cheap nalootano robo ki je ne potrebujete?
ME sloti so večinoma vsi zasedeni za najmanj 14 dni. Razen mogoče v kakem zakotnem npc 0.0 sistemu če si seveda upaš vozit original načrte tja
Je pa možnost dobit prosti laboratorij pri komu ki ima laboratorije v svojih POSih, za najemnino seveda, ki je malo višja kot pri npcjih in pa moraš mu zaupat. Lahko pa si postaviš svoj POS (player owned structure) in montiraš gor laboratorij ampak to pa ni ravno poceni pa še dosti dela si napraviš.
Je pa možnost dobit prosti laboratorij pri komu ki ima laboratorije v svojih POSih, za najemnino seveda, ki je malo višja kot pri npcjih in pa moraš mu zaupat. Lahko pa si postaviš svoj POS (player owned structure) in montiraš gor laboratorij ampak to pa ni ravno poceni pa še dosti dela si napraviš.
A v NPC stationih se pa ne da sezidat svojih laboratorijev? Je treba prav svojo bazo postavit in pol gor postavit laboratorij?
NPC postaje so kot so. V 0.0 se da postavljat še outposte ki so že skoraj kot prave postaje. Caldari outpost ima naprimer super duper laboratorije. Cena outpostov je pa tam okrog 20 miljard in pa dobro je met/najet kakih sto ljudi da zvozijo material na kup. Poleg tega moraš imeti kontrolo nad sistemom (sovereignty) kar lahko dobijo samo zavezništva z največjim številom velikih POSov v sistemu.
S Thoraxom moras LVL3 blockade narest! ;)
Z lootom je tako. Imej ready enega destroyerja. Na njem 4 slavagerje in dva traktorja, tri cargo expanderje in polno cap rechargerjev in en MWD.
Med misijo bookmarkas prvi wreck, ki ostane za sovragom. Pocistis stage in gres naprej. Za vsak stage v deadspace-u naredis svoj bookmark. Misijo tako precej hitreje koncas, kot ce lootas vse sproti s pocasnim thoraxom.
Po koncani misiji odletis nazaj h agentu, koncas misijo, poberes bonus, se presedes v destroyerja in odletis h prvem bookmarku, poberes loot in naredis salvage. Tukaj precej pomaga informacija, da po koncani misiji tisti ostanki, ki so v deadspace, padejo v normal space, tam bo deloval tudi MWD. :)
Kaj pa z lootom, ki ga dobis? Tistim low-end, ki ga 'ni vredno' prodajati. Vse se splaca prodati. Ce dobis 0.2ISK, pa 0.2. ;) Lahko recikliras zadevo. Takrat dobis ponavadi vec kot za tisto minimalno prodajo. Potem prodas minerale. Zbiras precej casa pac.
Drugace se pa recikliranje najbolj splaca z visjimi refining skilli in s Scrapmetal Processing. Ce imas scrapmetal processing in dovolj visok standing s corpom, ki ima 50% default yield v rafineriji potem imas 0% waste pri reciklazi.
PS: Civilian roba, pa je itak samo za trashnit. Samo shield booster se mi zdi, da se da reprocessat.
Z lootom je tako. Imej ready enega destroyerja. Na njem 4 slavagerje in dva traktorja, tri cargo expanderje in polno cap rechargerjev in en MWD.
Med misijo bookmarkas prvi wreck, ki ostane za sovragom. Pocistis stage in gres naprej. Za vsak stage v deadspace-u naredis svoj bookmark. Misijo tako precej hitreje koncas, kot ce lootas vse sproti s pocasnim thoraxom.
Po koncani misiji odletis nazaj h agentu, koncas misijo, poberes bonus, se presedes v destroyerja in odletis h prvem bookmarku, poberes loot in naredis salvage. Tukaj precej pomaga informacija, da po koncani misiji tisti ostanki, ki so v deadspace, padejo v normal space, tam bo deloval tudi MWD. :)
Kaj pa z lootom, ki ga dobis? Tistim low-end, ki ga 'ni vredno' prodajati. Vse se splaca prodati. Ce dobis 0.2ISK, pa 0.2. ;) Lahko recikliras zadevo. Takrat dobis ponavadi vec kot za tisto minimalno prodajo. Potem prodas minerale. Zbiras precej casa pac.
Drugace se pa recikliranje najbolj splaca z visjimi refining skilli in s Scrapmetal Processing. Ce imas scrapmetal processing in dovolj visok standing s corpom, ki ima 50% default yield v rafineriji potem imas 0% waste pri reciklazi.
PS: Civilian roba, pa je itak samo za trashnit. Samo shield booster se mi zdi, da se da reprocessat.
Koliko casa po misiji pa ostanejo wrecki in loot se v vesolju preden izginejo? 1 ura? manj? vec?
20bil za outpost je se kar poceni. ;)
Sem treba se vstet precej denarja za kontrolo kakih 10 deathstar konfiguracioj towerjev, ki jih moras redno napajat. :)
Tam okrog 500mio trita, ki ga nucas da iz jajca nastane outpost je pa svojevrsten logisticni podvig. Plus se ostale komponente in gorivo.
Pa nedaj boze, da kdo pred downtime-om odkrije tvoj egg, ker ga bo sestrelil. :)
Sem treba se vstet precej denarja za kontrolo kakih 10 deathstar konfiguracioj towerjev, ki jih moras redno napajat. :)
Tam okrog 500mio trita, ki ga nucas da iz jajca nastane outpost je pa svojevrsten logisticni podvig. Plus se ostale komponente in gorivo.
Pa nedaj boze, da kdo pred downtime-om odkrije tvoj egg, ker ga bo sestrelil. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 30829 (628) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138236 (67947) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 150948 (115456) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7979 (5216) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12385 (7671) | Pyr0Beast |