Forum » Igre » EVE Online
EVE Online
Pesimist ::
ok. Kaj je bol vazno perc all will?
al celo perc pa int?
al celo perc pa int?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Blazzz ::
recimo da bi mel 9 Perc 9 Int, 8 Will, 8 Mem in 3 Char kot zacetek bi blo zelo dobro, glede 9 in 8 nisem zih da je mozno, mozn da je 8 7 al pa 10 9, ne vem.
Aha. In to mislis ze z addoni. Torej Military, in Monk pa temi poklici ko zbiras vret al cisto cisti statsi brez vsega?
Kaj Memory pa Will sta vedno secodnarny atributa pri skillah al toti tudi variirajo?
Recimo da vzemem Gallent raso. Vozit pa hocem Caldari shipe. Kaj zacnem samo caldari frigate gradit iz 0-5? Spaceship command pa je za oboje isti skill?
Kaj Memory pa Will sta vedno secodnarny atributa pri skillah al toti tudi variirajo?
Recimo da vzemem Gallent raso. Vozit pa hocem Caldari shipe. Kaj zacnem samo caldari frigate gradit iz 0-5? Spaceship command pa je za oboje isti skill?
lopov ::
Memory je primary za drone, zato majo galente to v startu kar visoko. Vseeno je katere ladje boš vozil, stributi so pomembni na dolgi rok, ko natreniraš tudi tisto, kar na začetku (morda) niti ne razmišljaš.
engineering - int/mem
electronics - int/mem
mechanic - int/mem
science - int/mem
navigation - int/perc
learning - mem/int
drones - mem/perc
gunnery - perc/will
missiles - perc/will
spc. command - perc/will & will/perc (ie. logistics)
leadership - char/will
social - char/int
trade - char/will (višji skili) & will/char (nižji skili)
--------
Kakorkoli obrneš, nekatere stvari boš treniral hitro, nekatere počasneje. Tudi če narediš "overall" karakter boš pa vse skilal enako počasi :)
Edit: najbrž želiš predvsem pokati stuff, torej se posveti perc, int in will/mem, najmanj pik daj karizmi. Začetni skili na 5 so OK, a kasneje ko maš dobre atribute natreniraš rank 1 skil iz 4 na 5 v 3 dneh kar ni nič. Tko da se ne oziraj preveč na raso, pač pa na atribute, ki ti jih da rasa/bloodline/ancestry.
engineering - int/mem
electronics - int/mem
mechanic - int/mem
science - int/mem
navigation - int/perc
learning - mem/int
drones - mem/perc
gunnery - perc/will
missiles - perc/will
spc. command - perc/will & will/perc (ie. logistics)
leadership - char/will
social - char/int
trade - char/will (višji skili) & will/char (nižji skili)
--------
Kakorkoli obrneš, nekatere stvari boš treniral hitro, nekatere počasneje. Tudi če narediš "overall" karakter boš pa vse skilal enako počasi :)
Edit: najbrž želiš predvsem pokati stuff, torej se posveti perc, int in will/mem, najmanj pik daj karizmi. Začetni skili na 5 so OK, a kasneje ko maš dobre atribute natreniraš rank 1 skil iz 4 na 5 v 3 dneh kar ni nič. Tko da se ne oziraj preveč na raso, pač pa na atribute, ki ti jih da rasa/bloodline/ancestry.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
matic ::
ne, drug skill je prav tako
-----------------------------------------
podpis: _____________
podpis: _____________
Senitel ::
Za vsak atribut imaš lahko en implant in vsak implant zasede točno določen slot. Max kar lahko dodaš je +5 potem imaš še do +5 na atribut z osnovnimi learning skilli in +5 z naprednimi learning skilli in na vse skup še 10% bonusa, če imaš learning skill na lvl 5.
Je pa vse jasno podvrženo "dimishing returns".
Ali narediš en uravnotežen account, če ne veš kaj vse te bo prijelo počet. Ali pa upoštevaš lopovov nasvet in daš največ v perc in int ter manj v will in mem (1 pika v primary = 2 piki v secondary). Ne boš pa našel optimalnih atributov, razen če sedajle veš točno katere skille vse boš natreniral in do kakšnih levelov.
Je pa vse jasno podvrženo "dimishing returns".
Ali narediš en uravnotežen account, če ne veš kaj vse te bo prijelo počet. Ali pa upoštevaš lopovov nasvet in daš največ v perc in int ter manj v will in mem (1 pika v primary = 2 piki v secondary). Ne boš pa našel optimalnih atributov, razen če sedajle veš točno katere skille vse boš natreniral in do kakšnih levelov.
Mah sej delno vem kaj bi delo. To ko je reko pokal stvari, mogoce kaki pvp potem se. Ostalo seveda tudi nebi lih zanemarjal. Sej se da baje vse natrenirat pocasi. Samo me je malo stisnilo ko je en reko da trenira nevem keri skill pa mu pise 90 dni. To pa je ze extremno. Vse nad 10 je extremno. Sej vem da nebos dober karakter naredo v 10 dni. Ampak za 1 sam skill porabit 10 dni je ze malo hudo.
BigWhale ::
Precej precej skillov je taksnih, ki trajajo med 20-30 in se vec dni. :) Za to, da postanes carrier pilot z osnovnimi skilli bos potreboval vsaj 100 dni, ce bos treniral res samo carrier in nic drugega.
Senitel ::
V globalu bi, da spraviš vse na lvl 5, baje porabil okrog 23 let. Tako da 10 dni ni nič. :)
True, v desetih dneh se riti ne napnes, da bi se pripravil na prdec, kaj sele, da bi ga sosed zavohal. :>
Ubistvu sem jaz full happy ce mam skile, ki so nad 10 dni :) Rank 5 skill iz 4 na 5 je pri meni 19 dni kar se mi zdaj zdi čisto normalno. Jezi me, kadar skile uvajam in moram menjati na 2 ali 3 ure. Najdaljši skil dosedaj je trajal 42 dni. Vstaneš, greš v sluzbo/na faks, 2 ali 3 vikende žuraš in je naokoli :)
Godc ::
Ja js še nism upgradu acc ker nism meu cajta tko da sedaj pa razmišlam da bi kupu en acc samo nevem kok dnara stanejo? Rad bi pa en Gallante cahrachter! Pa se zanima me če si lahko spremeniš izgled in ime Char.?
Baltazar-x ::
Preigral sm kar dost elite na c64 in x3 reunion na pc in se kar oreng zagrevam za EVE online. Zanima me če lahko voziš samo ladijo ki si v njej, al lahko tud druge lastne z autopilotom?
Ko mate bitke, so dovolj močne tud hitre in okretne ladije, da jih z đoestikom vozš?
Ko mate bitke, so dovolj močne tud hitre in okretne ladije, da jih z đoestikom vozš?
Godc ::
a je dobr z đojstikom al je kr neki?
pa a me lahko kdo magar povap na free 21days trail?
pa a me lahko kdo magar povap na free 21days trail?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Godc ()
darkkk ::
Ma kar se tiče samega pilotiranja ladij, je eve bolj bogi.
Dejansko kar je velikih fleet fightov, če furaš BS(imo najbolj fun) ali kaj večjega... pač usmeriš ladjo nekam s polno hitrostjo in to je to. Zakaj: zato da lahko takoj warpaš.
Kar je manjših bojev... noja maš oz. si mel modele(tudi js pred ene 2-3 leti), ki so delali čuda z interceptorji, samo je bolj mousecliking in brainfucking - v smislu predvidevanja kaj bo nasprotnik delu. In če si bil proti kaki večji zadevi, 1 napakica in b00m, pa v jajčku 20j domov po novo ladjo :D
Samo tole je dokaj izumrlo imo. Je pa res, da po nanonerfu nism nič igral.
Dejansko kar je velikih fleet fightov, če furaš BS(imo najbolj fun) ali kaj večjega... pač usmeriš ladjo nekam s polno hitrostjo in to je to. Zakaj: zato da lahko takoj warpaš.
Kar je manjših bojev... noja maš oz. si mel modele(tudi js pred ene 2-3 leti), ki so delali čuda z interceptorji, samo je bolj mousecliking in brainfucking - v smislu predvidevanja kaj bo nasprotnik delu. In če si bil proti kaki večji zadevi, 1 napakica in b00m, pa v jajčku 20j domov po novo ladjo :D
Samo tole je dokaj izumrlo imo. Je pa res, da po nanonerfu nism nič igral.
kaj se vidva norca delata? Upam da. Ti bom dal đoestik v anus
Drugace si pa naredi account preko stema pa dobis tudi 21 days.
Drugace si pa naredi account preko stema pa dobis tudi 21 days.
Baltazar-x ::
Da se nebomo narobe razumel, pač x3 mi je referena, in nism pristopu kot fajter ampak kot trgouc in kasnej fabrikant, je blo pa mogoče 10% igranja na đoestik. Ko se je enkat nabralo za destrojerje in carierje ni več pršu đoestik u pšoštev.
Je pa to definitivno še mal bl kompleksna igra, to se mi dopade.
Je pa to definitivno še mal bl kompleksna igra, to se mi dopade.
Bemtis! Dajte se vsaj pisat naucit!
Eve, kar se tice pilotiranja ni nic bogi. Pilotiranje je v bistvu glede na zahteve narejeno prav dobro. :) Problem je malo bolj globji, saj bi za joystick controlled ladjo potreboval prevej vec bandwidtha za samo kontroliranje. Sedaj vse skupaj temelji na tem, da kliknes na neko tocko v vesolju in ladja se z nosom obrne tja. Potem pa lahko kontroliras se hitrost. :)
Zelo, zelo verjetno je EVE Online najbolj kompleksna Space Sim igra kar jih je bilo do sedaj. Verjetno bo se dolgo casa ostala najbolj kompleksna.
Elite, I-War2 in prakticno katerikoli drug space sim zgledajo kot igracke napram Eve.
Sicer pa, saj veste kako zgleda EVE learning curve? :>
Eve, kar se tice pilotiranja ni nic bogi. Pilotiranje je v bistvu glede na zahteve narejeno prav dobro. :) Problem je malo bolj globji, saj bi za joystick controlled ladjo potreboval prevej vec bandwidtha za samo kontroliranje. Sedaj vse skupaj temelji na tem, da kliknes na neko tocko v vesolju in ladja se z nosom obrne tja. Potem pa lahko kontroliras se hitrost. :)
Zelo, zelo verjetno je EVE Online najbolj kompleksna Space Sim igra kar jih je bilo do sedaj. Verjetno bo se dolgo casa ostala najbolj kompleksna.
Elite, I-War2 in prakticno katerikoli drug space sim zgledajo kot igracke napram Eve.
Sicer pa, saj veste kako zgleda EVE learning curve? :>
rh^ ::
Joj kako sem se danes nasmejal, ko sem bral o POS exploit! :D
http://myeve.eve-online.com/ingameboard...
Rh^: Ja indeed, kaj je sploh blo?
Zdaj se je thread razlezel ze na 14 strani hehe pa se nic pametnega, razen tole.
Zdaj se je thread razlezel ze na 14 strani hehe pa se nic pametnega, razen tole.
No, to se ne ve, ker ni nihce nicesar potrdil. Sluzili so, kdo, koliko casa in koliko so zasluzili pa vprasanje, ce se bo kdaj vedelo.
Me pa zanima kak bo Sov Map, ce bodo kake lucke ugasale hehe.
Me pa zanima kak bo Sov Map, ce bodo kake lucke ugasale hehe.
Potrjeno je, zaenkrat je dosti govori kdo je vse vpleten. Čudno bi mi bilo, da bi katerakoli večja allianca tega ne vedela. Vse alliance imajo DEV-e noter. Nekatere "podtakne" CCP drugi pa pridejo sami. Največj jih ima PL tako, da je moj money na njih čeprav mi je Vipper Shizzle včeraj reku, da on o tem ne ve nič (čudno bi blo, če bi mi reku, da je on vse to načrtoval anyway :P). Bomo vidli v par dneh, ko bo CCP pregledal vse loge (Wrangler: Our logs show nothing), lol ;).
Hja, nikjer se ni nihce povedal kolk casa je tale exploit bil exploitan. Ce je bil res stiri leta je impact resnicno ogromen.
Jaz sem se odloco da bom Archura bloodline in ne zarad mogoce najbolse razporeditve statsov, ampak zarad portraita. Ker nekak najlepsi portrait karaktera ven dobim. Ostali so vsi bol taktak. Amar pa takaltak samo neki starcki. En se tudi ok zgleda ko Duke Nukem ampak noja. Edino ladice se mi menda od Gallenta bol dizajnersko dopadejo, vendar mam tudi rakete lunchere rad katere Gallenta prakticno sploh nima.
Zgodovina sprememb…
noja mogoce je default slika pa 80% frizur res grdih ampa, mislim da sem ven dobil pravega lepotca napram vsem ostalim moskih karakterom. Meni osebno so vsi moski Amari grdi, potem Deties predvsem zaradi cudnih frizur, Brutor je tudi cudni ko neka gorila.
vredu kolk tolko so mi le Gallent, Civire, pa Archura iz slike zgoraj, pa mogoce se oni Ita-Kia al kaj je ze neki indijanec.
Po izgledu pac. Tak da o lepote nebi govoril pri kakem Brutoru,, Vherokior in podobnimi lih. Toti grozno zgledajo pac kot villani iz sci fi movijev.
vredu kolk tolko so mi le Gallent, Civire, pa Archura iz slike zgoraj, pa mogoce se oni Ita-Kia al kaj je ze neki indijanec.
Po izgledu pac. Tak da o lepote nebi govoril pri kakem Brutoru,, Vherokior in podobnimi lih. Toti grozno zgledajo pac kot villani iz sci fi movijev.
Zgodovina sprememb…
BluPhenix ::
Spet škandal v EVE, spet vpletene večje alianse in očitno CCP. Zanimiv poslovni model imajo, vsako leto en škandal al nekaj takega. LAhko bi počasi že nehali s tem ... to mi je osebno precej težilo v EVE.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
BmN ::
Spet škandal v EVE, spet vpletene večje alianse in očitno CCP. Zanimiv poslovni model imajo, vsako leto en škandal al nekaj takega. LAhko bi počasi že nehali s tem ... to mi je osebno precej težilo v EVE.
Link?
celada ::
Hehe hvala bogu da narod neve kolk doug niso popravl duplicating item buga ;))
Hehe hvala bogu da narod neve kolk doug niso popravl duplicating item buga ;))
Ha, pa še res je. Poznam 2 kolega, ki sta imela ta "bug" in vsakič po DT je en dobil on Raven drugi pa ne vem. In ravno ta ta drugi je ta item vedno prodajal, po vsakem DT. Kaj so mu naredili? En dan se je zbudu in imel rdečo bilanco na walletu, lol. Tisti drugi pa je hranu ravene, lol.
Alo kaj char, mem, int, perc, will -- 6, 6,7,10,10. To so moji zacetni statsi. Kolko tolko sem probo balanc drzati. Je to vreu al bi moral dati vec na perc in will, gledenato da bom focusal bol na war kot love. Sicer pa bi zelel da tudi ni nevem kak fesjt tup, da se v prihodnje si zna vsej suhe zavezat :P. Prvo kot prvo pa zacnem trenirat learning na 2. To je pac to kaj mam pol pa kupim takok instan recall pa analitic mind in zacnem to do 2 trenirat z learningom vred, vse do 4...
Ja, to je cist ok. Mislim idealne kombinacije ni. Razen ce ne bos imel resnicno karakterja, ki se bo samo streljal. Samo potem bos za vse drugo rabil alt-e...
Mogoce se ti kista pregreva? :> Meni se to ni se nikoli zgodilo. V katerem sistemu pa si? Jita? :))
urlen. Tam pac ko zacne caldari. Konstantno steka. Za bruhat. Laga pa tudi grozno dosti da nevem ce bom nadaljeval v takih pogojih.
mah pregreva se nena. Zaj sem pac drivere menjo na ene starejse ko se mi zdi da so delali ze vredu. Sicer na drugi masini X2 3800 z 7600GT tudi steka isto grozno kot na moji power masini Q9300, 8800GT, 8GB rama. bte. kr 2GB rama zere spil na vse max.
mah pregreva se nena. Zaj sem pac drivere menjo na ene starejse ko se mi zdi da so delali ze vredu. Sicer na drugi masini X2 3800 z 7600GT tudi steka isto grozno kot na moji power masini Q9300, 8800GT, 8GB rama. bte. kr 2GB rama zere spil na vse max.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 30831 (630) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138239 (67950) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 150976 (115484) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7980 (5217) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12385 (7671) | Pyr0Beast |