» »

EVE Online

EVE Online

««
25 / 41
»»

celada ::

Čelada a boš quittal?

Najvrjetneje :)

BigWhale ::

Moj problem z EVE-om je to, da se ga prehitro 'nazrem'. Aktualen je en, dva meseca, potem sem pa na pavzi... :) In potem spet kak mesec, dva in spet pavza. Hehe.

rh^ ::

Jaz sem kar presenečen nad Evom zadnje čase. Imeli smo kar ene 2-3 fleet battle z več kot 1000 ljudi v sistemu in 250 capital shipi pa je node zdržal in nekateri sploh nismo imeli laga oz. samo par sekund modul delay. Večina je imela problem z modul lock ampak upam, da bo CCP tudi to rešil.

Ja, mal delajo upgrade. Pa se jih bodo. Fino je.

BW jst sm se ga zdej nazru pocas, ce glih ne neham si bom pa 6 mescov pavze uzeu :).

Tisti fleet fighti so pa cist coin toss, kdaj pa kdaj ni čisto nič laga, kdaj pa kdaj pa totalni.

BmN ::

jaz se ga še pa nisem nažrl ^^

verjetno bom naredil svoj corp, s kolegi iz mojega klana. Je kaj posebej pomembnega na kaj morem tukaj paziti?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BmN ()

Na to, da ti ne zmanjka dnarja... ;>

To mi je jasno, ampak kak je glede tax-ov, obstaja tud kakšna "corp blagajna/fond" in iz čega se financira, kak se sklepajo zavezništva, ipd., ...

Corp blagajna je, notri pride nekaj denarja z davkom, ki se pobere od mission rewardov ali pa NPC killov. Pa mogoce tudi od clanarin, ki jih nekateri corpi racunajo...

Zaveznistva se sklepajo tako, da se pogovarjas z ljudmi. :)

Godc ::

Hey js sm začeu ta 14 dnevn trail in mi je čist huda špila! Sam zdej se mi je pa izteku in nimam pojma kako to plačaš pa to pa baje da loh z ingame money plačuješ?? sm čist begginer pa bi rabu kkšna pojasnil....
Hvala
Lp

Po mojem bi ti se kej drucga nucal... :>

lopov ::

BW :)

Lej, ingame kupiš GTC -- zdaj so nekaj spreminjal in je menda to dosegljivo znotraj igre. ne vem točno ker sem trenutno zlo na off. Drugače pa greš na forum in najdeš nekoga, ki ti proda GTC kodo. To vneseš preko neta (na My Account) in maš podaljšano.

Se pa cena vztrajno viša in rabiš kar precej ISK.

Forum & beri!

od 450 miljonov ISK gor, baje ;((

matic ::

GTS: ravno vceraj sem videl enega (prvega) za ca. 300 miljonov na marketu.

A je kje kaka SLO stran za EVE online? Oz. kje vas najdem kake aktvine igrace?
Sem komaj zacel tole in se mi zdi fenomelana zadeva... trenutno sem se na 14day trial, ampak sem prakticno siguren, da bom podaljsal. Do zdej sem igral wow in mi je dojadil, tukaj pa vidim da so vse tiste svari notri, ki sem jih v WOWu pogresal.
-----------------------------------------
podpis: _____________

JureZlak ::

Godc, jst sem tud bol k ne bigginer ampak ti pa lahko povem kako se vsaj za maoje pojme najhitreje in najlažje kupuje in plačuje če nimaš kartic (Visa, MasterC..). Jst sem svoj account registriral pa plačal preko PayByCash z "paysafecard" katero lahko kupiš tudi v sloveniji preko spleta (plačaš s spletno banko) ali na prodajnih mestih ki jih je tud kar neki v sloveniji (skoraj v vsakem mestu).

Me pa zanima če je kakšn slovenski corp., kjer bi se lahko rekrutiral?

Senitel ::

Sure, kaj bi pa počel, oziroma kakšen corp iščeš? ;)

Pred kakšne pol leta sem igral 14dni to free verzijo in mi je nekak Mining pa Production (Manufacturing) kr dobr laufu kolker sem pač lahko glede na free account, tko da sem tud zdej svoj lik razvil v to smer in bi to počel tud naprej.

Sentinel kaj recrutas? :D

celada: Vedno odprt za nove memberje... ;)

JureZlak: No z Vesoljcem imava tak mission/r&d/production/mining corp. High sec POS z labi, T2 invention... Če te zanima se mi oglasi ingame, moj nick je pa McDuke.

No sej v tem času sem v bistvu že bil sprejet v corp HOA tko da vseeno hvala.

Pesimist ::

Kiro raso je najbolse zvet? Jaz bom jutri zacel z steamovo 21day trial in ce se bom vedo strong sel v dveh tedna bom nabavo. Rad bi bil vojakso usmerjen.

lopov ::

Hm, na eve forumu imas nekje zakopano sekcijo z navodili, kako si kreiraš karakter za posamezne namene -- za PvP, rudarjenje, invention, produkcijo ... Žal linka ne vem, se pa priporočam ker bi tudi sam rabil nov karakter za cyno :P Menda se ga da natrenirat v 14 dneh, hehe ...

Bom poisko jutri ce bom najso kaj. Rasa me bol zanima trenutno al je skoraj vseeno?

Sama rasa ni pomenbna za to kaj bos pocel kasneje v igri, ker lahko Amarr karakter leti Minmatar ladije :D.
Za najhitrejsi trening se pa ponavadi najvec priporoca Caldari -> achura--> tisti combo ki ti da nakoncu +2 na perception in willpower, ker ima sijajno razporejene attribute, oziroma Amarr -->khanid -->cyber knight (nisem zih za to).

Obe kombinaciji mislim da zacneti s base 3(najnizje mozno) charisma ki velja kot najslabsi attribut.

Ja to vem da lahko tak skill razvijes. Samo menda moras celo paleto skillov do zeljene ladije razvit, to pa ni hitro ravno.

Začneš itak samo z skillom za frigato in primary weapon (glede combata). Bolj je zafrknjen, če si kasneje premisliš in nočeš imet recimo Caldari Ravena ampak ti je bolj všeč Amarr Apocalypse, ker moraš na novo skillat komplet gunnery/starship command.
Poglej kaj bi rad fural in treniraj v smeri, da boš tisto dobro fural. Če se čez kakšno leto odločiš še za kakšne faction battleshipe boš že potrpel.
S čim začet pa izbereš glede na atribute, ki jih rabiš (torej perception in willpower, če te zanima samo combat) in frizuro...

ma ja skrbi me samo da je prevec repetativno.

Blazzz ::

Prodam 3 accounte z sledecimi chari

http://ineve.net/skills/character.php?c...
http://ineve.net/skills/character.php?c...
http://www.newforms.nl/eve/skills/Anhil

prodam vse tri skupaj, ce koga zanima nj mi poslje pm.

1 pivo / account
;)

Drgac pa le poklic blaz ko bos kej v lj da gremo res na kako pivo :))

Camalotz ::

Senitel, jaz sem trenutno tudi bolj na off (sem pa tja malo skill zamenjam),
je pa naš corp praktično šel po gobe, pa bi se usmeril nekam bolj v to smer,
kot si ti, če boš zainteresiran (pa se odločim bolj aktivno igrat).
Neke osnove že imam (2m sp v science in približno enako v industry).
V katerem delu vesolja se pa nahaja tvoj corp (npr. v kateri regiji)?
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.

The Forge, oziroma sistem Poinen.

Kak si te sledijo ladije sploh? Zaj mam caldari frigate. Kaj je nasledna stopnja war shipov, da gradim proti njih?

Destroyer ali pa cruiser, ker si Caldari poglej za Caracalom.

hm menda se bo treba prvo spravit na frigate rank 5? To pa je tudi 2 dni :P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Čim prej se loti kaj drugega trenirat kot Caldari.

teac ::

EVE je pač takšna igra da vse bazira na skillih, tako da se kar navadi, da traja nekaj časa da lahko nek ship furaš. Ta 2 dni pa je itak minimum da nekaj dosežeš. Jaz zdaj skillam za Ion Blaster Cannon II in je skill time 90 dni :O
Maš pa tukaj vse ladije opisane ali pa si inštaliraj EveMon.

Čim prej se loti kaj drugega trenirat kot Caldari.

Ah daj daj, caldari so cist ok ;)

Gallente FTW! :>

Hail Amarr

Hail Amarr

What he said.

Caldari achura zgleda da je najbolsi za warrior pilota. Pa se rakte majo ti shipi. will in perc visok, carisma niska tak da se se malo razdeli na mem pa int. Noja.

oz kaj so te najbolsi atributi ker gledam da dosti skillov rabi intelegence in soldier kombinacije atributov. Tolko mi je le jasno da charisma sux.

Zgodovina sprememb…

Noben atribut ni zanic apriori. Charismo rabis za leadership, trading in social skille. Memory pa inteligenco za industry in research, nekaj tudi za drone. Willpower in perception pa za gunnery in missile skille.

karantanija ::

uuu, nisem vedu da nas je tok slovencev v new ednu....

jaz sem clan fooma (The Dead Parrot Shoppe Inc.) ki trenutno rekrutira tko da ce iscete dober pvp corp, to je to :)
so pa min sp zahteve, ce se ne motim je 20mil skillpointov, ampak tudi z manj se da prit not...

ce pa slucajno ne veste kdo je foom, ceprav smo kr znana corporacija, lahko malo pobrskate po eve forumih, pa boste nasli veliko razjarjenih ljudi ki imajo cez nas marsikaj za rect. drugace je pa foom corporacija ki je ustanovila BRUCE (Bruttaly Clever Empire), ki je bil 3500 man alliance ki je kr neki casa drzal drugo najprofitabilnejso regijo v igri (fountain), samo se je nazalost klavrno koncalo :(

trenutno smo v faction warfare, in flipamo caldari systeme, one down...regions to go>:D

Reči Friedricku, da ga Meriones pozdravlja. FOOM je drugače član gallente faction tako, da tisto kar oni delajo ni lih PVP ampak potapljanje ladjic ;).

Je pa FW dober, če se hoče kdo PVPja naučit ;).

darkkk ::

Ja precej slovencev je v EVE.

Drgač če koga zanimajo hi-skill accounti za €, kontakt na zs. Preprosto nimam časa za eve v več kot enem letu nisem logiral za več kot par ur vsega skupi.

en: gallente dread 5 z vsemi relevantnimi skilli 5, carrier, marauders 5, dejansko t3 bs ready za amarr pa gallente(70mil sp)
drug: amarr, gallente, caldari vse t2 shipe razen bs-je lahko samo gallente (tudi marauderja), prober, miner, produkcija (55-60mil sp)
tretji: caldari praktično vse, tudi dreada z vsemi potrebnimi skilli(55-60mil sp)
četrt: pure miner/prober/bubbleshitter (40mil sp)
pet: carrier nub, lahko fura gallente carrierja z vsemi potrebnimi skilli, dominixa, to je pa tudi bolj vse, tam 25M sp.

Vsi accji pridejo s shipi & stuff.

Meni je ostal se en vredu amarr char za pvpjat ce koga zanima :)

http://www.newforms.nl/eve/skills/Anhil

Kaj te je vredu za PVPjat tak pac. Vedno sem mislo da so ovi Brutor minimatar vojaki pa to gled ena zgodovino, da so slejvi, pa vsi zgledjao bol rambo style. Pol pa berem da so samo povprecni. Niso zares dobri v nicemer.

Kolko razumem atributi samo vplivajo na kolko casa porabis za dolocen skill ucit.
Za PVP pa ostalo pe je vbistvu vazno katere ladije vozis, armor tankere, shield tankere, damage dealere, povprecne.

Kolko pa te pomaga 1 point vec v atributo za ucenje. So to procentualna razmerja al kak se gleda?
Nekje je reko en da ce najslabse atribute vzemes v primerjavi z najbolsimi, da bos samo 30% zaostajal za njim v najslabsem primeru glede na cas treniranja.

Formula za to kolk pik dobiš pri posameznem skillu, ki ga treniraš je: primary attribute + secondary attribute/2. Torej če imaš recimo perception in willpower oboje na 10, to pomeni 15 pik na minuto za recimo starship command in boš ta skill treniral iz 0 na lvl 5 11 dni in 6 ur.

hm mislis 10pik na minuto? (10+10)/2=10 al kot si napiso kao sekondary atribut majn vredni.

Noja to pa je pol kr kriza pri slabsih atributah.

Zgodovina sprememb…

Ne... 10 + (10/2) = 15 na minuto.
««
25 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13432567 (2366) DJ-DUST
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915144413 (74124) ahac
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727165488 (129996) Truga
»

katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )

838319 (5556) pr0sac
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11313027 (8313) Pyr0Beast

Več podobnih tem