Forum » Igre » EVE Online
EVE Online

rh^ ::
Ok BW bom tudi jaz literally začel pisat :P.
Account ne moreš prodat kot prvo ;). Kot drugo, ja sem zajebal, nima več characterja ima pa account in 1 noob corp char z več kot 10b ISK keša :D.
Account ne moreš prodat kot prvo ;). Kot drugo, ja sem zajebal, nima več characterja ima pa account in 1 noob corp char z več kot 10b ISK keša :D.

Knez Fjodor ::
Sem nov igralec, amarr. Sem ravnokar opravil tutorial misije pri navy school. Kam naj grem po naslednje misije? Vesolje je takooo veliko, da se kar ne znajdem. Katera korporacija je kul?

BigWhale ::
Najprej naredi novega karakterja, ki ne bo Amarr... ;> Ceprav, po zdajsnjih patchih, mogoce sploh ni slabo, da si amarr... ;)
Tvoj tutorial agent, ti je dal naslov agenta h kateremu lahko gres, tam potem nekaj casa delas misije, potem gres k naslednjemu agentui in tako naprej. Lahko se pa pridruzis kaki drugi korporaciji, player corpu. Oni ti bodo sort of pomagali.
Tvoj tutorial agent, ti je dal naslov agenta h kateremu lahko gres, tam potem nekaj casa delas misije, potem gres k naslednjemu agentui in tako naprej. Lahko se pa pridruzis kaki drugi korporaciji, player corpu. Oni ti bodo sort of pomagali.

barakus ::
*sigh* 1 mesec me ni pa moj corp disbanda... no ja niso lepi casi za sever
A je kdo v corpu, ki ima 0.0 access in sprejema nove memberje slucajno? Imam 12M SP samo vecinoma v industry, imam pa v planu it v pvp zdaj, ko sem se minanja navelical :)
A je kdo v corpu, ki ima 0.0 access in sprejema nove memberje slucajno? Imam 12M SP samo vecinoma v industry, imam pa v planu it v pvp zdaj, ko sem se minanja navelical :)

Rokomah ::
Če se kdo želi pridružiti izključno slovenskemu corpu, naj poišče A.A.A. corp (link je na slovenian chatu). Povezani smo v allianso tako, da je tudi vožnja po 0.0 sektorju prijetnejša in varnejša.

UNIVERZUM ::
Ker predvidevam da mi 14 dni triala ne bo dovolj, me zanima a je možno kupit card z $ in ne z € (se pozna).
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

lopov ::
Preko PayPal na Shatteredcrystal kupis samo kodo -- placas v dolarjih. Hitro in zanesljico, priporocam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()

Witboy ::
sva ze 2 ;) Sm tut spet po parih letih probal ta trial pa mi kr vsec ratal... sam sm malce zgubljen... tist osnovni tutrial sm naredu zdej pa mal bluzim k ne vem niti kaj s skili, ok, zdej kopljem rudo... to je pa vse kar znam :)

UNIVERZUM ::
welcome to the club :)
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R

Pretorijanec ::
BigWhale: jaaaa :) Solirat je ekstremno dolgočasno. Trenutno delam misije po agent-ih, ampak je res monotono se sam v ladji preganjat. Tko, da če ma kdo interes nej mi pliz pošle PM, da se kej srečamo in-space :) Hvala

darkkk ::
Drgač včasih je bil aktualen kanal 'slovenia', samo zaradi parih kretenskih osebkov tam ga ne uporabljam več.
Za tiste, ki ne znajo tja prit, greste na channels & mailing lists, date join channel pa napisete notri slovenia.
Za tiste, ki ne znajo tja prit, greste na channels & mailing lists, date join channel pa napisete notri slovenia.

BmN ::
sem si ponovno kupil game card za EVE, če imate slovensko alianso me prosim povabite not =) Moj nick je DRBMN, sem pa rasa galente.
kakšne rase igrate vi fantje?
kakšne rase igrate vi fantje?

Gallente FTW! ;) Slovenski alliance pa ne vem ce obstaja. Nekaj slovenskih firm je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

BmN ::
BigWhale tebe se spomnim iz EVE, sma enkrat chatala ingame =)
Dajmo se združit v nekem slo corpu (ga ustvarit) bo bolj zanimivo =)
Dajmo se združit v nekem slo corpu (ga ustvarit) bo bolj zanimivo =)

Na pamet ne poznam nobenega. Razen svojega. Oz nasega. V njem smo trije neaktivni igralci, ki placujemo najemnino za pisarne in skillamo. Dva pretezno zato, da lahko v miru razvijata Skill Monitor za Linux. :))

Na žalost pri izbirah corpov ne morem pomagat, želje/ideje o vseslovenskem corpu v eve so se razblinile leta... 2003/4. Premalo igralcev z preveč različnimi interesi, kak ego preveč itd.
Zdaj ne me razumet narobe - so slovenski corpi, samo noben res vseslovenski.
Precej slovencev je tudi v BoB, tam ene 10-15, bolj ali manj vsi powergamerji, ki smo začeli tam v 2004.
Zdaj ne me razumet narobe - so slovenski corpi, samo noben res vseslovenski.
Precej slovencev je tudi v BoB, tam ene 10-15, bolj ali manj vsi powergamerji, ki smo začeli tam v 2004.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darkkk ()

Jah js sm, odkrito rečeno, še čisti n00b. Znam furat cruiser-je in to je vse kar delam. Misije in NPCji. Kar naredi EVE dolgočasen. Predvsem bi rabu, da mi nekdo razloži/pokaže "the finer points of the game" ;) Tko da bi bolj kot nek supercorp z xxx ljudmi in usi in TL2 ladjah prijal en majhen, bolj povezan corp. Tko da sm ZLO za idejo, sam nekdo k pozna kako se stvari streže nej reče kam grem in kaj nardim :) Hvala

Ja, na začetku zgodovine Eva smo Slovenci bili zelo močni in združeni v kakih 2-3 korporacijah. Zonersi, Tiča vun in podobne so bila relativno močna podjetja in je bilo kar fanj.
Z razvojem igre in pa tudi samega gameplaya posameznika so se pač poti razšle. Kar nekaj velikih egotov je šlo svojo pot, dosti igralcev je v Bobu (Dice in Finfleet imate pomojem okoli 10 slovenskih igralcev), kar nekaj je ljudi samo v empire in nekaj jih je v raznih korpih naokoli po universu.
Sam poznam ene 5 Slovencev, ki smo začeli igro igrat v Beta fazi. Moram rečt, da eden izmed njih je svojo avanturo že končal, ker je igra šla enostavno v napačno smer ostali pa so še kar aktivni.
Skratka ... vse slovenski korp nažalost ne bo moral nikoli obstajat. Enotnost v igri je nažalost podobna enotnostni naroda v real life. Tudi v igri je preveč različnih interesov, vsak bi rad delal neki posvoje, itn. Pa preveč energije gre v vse skupaj tako, da če bi hotel bit uspešen bi potreboval vsaj 5 Eve addictov, ki bi bili pripravljeni narediti vse za to, da je corp uspešen ;). Je pa kar nekaj povprečnih in prijaznih korpov v katerem so Slovenci tako, da izbire je veliko.
No veliko sreče v vesolju, jaz sem Meriones v igri tako, da me lahko tam poiščeš/poiščete.
Z razvojem igre in pa tudi samega gameplaya posameznika so se pač poti razšle. Kar nekaj velikih egotov je šlo svojo pot, dosti igralcev je v Bobu (Dice in Finfleet imate pomojem okoli 10 slovenskih igralcev), kar nekaj je ljudi samo v empire in nekaj jih je v raznih korpih naokoli po universu.
Sam poznam ene 5 Slovencev, ki smo začeli igro igrat v Beta fazi. Moram rečt, da eden izmed njih je svojo avanturo že končal, ker je igra šla enostavno v napačno smer ostali pa so še kar aktivni.
Skratka ... vse slovenski korp nažalost ne bo moral nikoli obstajat. Enotnost v igri je nažalost podobna enotnostni naroda v real life. Tudi v igri je preveč različnih interesov, vsak bi rad delal neki posvoje, itn. Pa preveč energije gre v vse skupaj tako, da če bi hotel bit uspešen bi potreboval vsaj 5 Eve addictov, ki bi bili pripravljeni narediti vse za to, da je corp uspešen ;). Je pa kar nekaj povprečnih in prijaznih korpov v katerem so Slovenci tako, da izbire je veliko.
No veliko sreče v vesolju, jaz sem Meriones v igri tako, da me lahko tam poiščeš/poiščete.

Mi smo imeli vseslovenski corp. :) At high point nas je bilo osem se mi zdi. Potem smo se zaradi razlicnih interesov in predvsem pomanjkanja casa razsli. Ostali smo se trije, ki pretezno idlamo in skillamo. Hehe. Smo dormant.
Jaz sem v bistvu precej skepticen okrog pridruzevanja nasega corpa komurkoli. Smo se prikljucili DMC alliance in R0adkillu, pa veste kam je slo vse skupaj... :>
Vsake toliko casa me spet prime, da bi igral ampak me potem zaradi pomanjkanja casa spet mine. :)
Jaz sem v bistvu precej skepticen okrog pridruzevanja nasega corpa komurkoli. Smo se prikljucili DMC alliance in R0adkillu, pa veste kam je slo vse skupaj... :>
Vsake toliko casa me spet prime, da bi igral ampak me potem zaradi pomanjkanja casa spet mine. :)

Um, najbolj vseslovenski corp za moje pojme je bil BMK, imeli smo 15 slovencev notri.
Drugače z vseslovenskim sem imel za zgled vsesrbski, 4S.
Zdaj za začetnike, imo se splača malo poskusiti kako in kaj je z faction warefare, imo je to en tak easy mode pvp, samo ne vem.
Drugače z vseslovenskim sem imel za zgled vsesrbski, 4S.
Zdaj za začetnike, imo se splača malo poskusiti kako in kaj je z faction warefare, imo je to en tak easy mode pvp, samo ne vem.

Faction warfare je vsa v gallente regijah precej tko tko... Ce si newbie it sucks. Kar sem jaz okrog letal so bli sami blobi.
Ze tam kjer je bil frig kompleks so bli blobi frigov hehe.
Ze tam kjer je bil frig kompleks so bli blobi frigov hehe.

4S ni vse srbski je pa dosti ex YU noter. Jaz podobno kot BW nisem imel nobenega interesa več v igri, imel sem svoj korp, dosegli smo 150 memberjev in smo bili kar aktivni potem pa je začelo zmanjkovat časa za igro in je šlo vse dol.
Ker sem v igri sprobal že vse sem si vzel lepo break in ko sem prišel nazaj so me stari prijatli spet vabli na sever, ker jih Bob napada. Zdaj pa se kar zabavam tle vzgoraj, denarja imam več kot preveč tako, da je PVP edino kar delam :).
Ker sem v igri sprobal že vse sem si vzel lepo break in ko sem prišel nazaj so me stari prijatli spet vabli na sever, ker jih Bob napada. Zdaj pa se kar zabavam tle vzgoraj, denarja imam več kot preveč tako, da je PVP edino kar delam :).

rh^: če imaš preveč cajta, se priporočam :) Sej zdej ti bom pa že res enkat in-game reku :)

dov1234 ::
hey jest tud to igram :D
sm ene 2 let star pa mam 33mil skill pointov, pa zdej sm glih u carrierja sedu :D (končnoooooo)
sm ene 2 let star pa mam 33mil skill pointov, pa zdej sm glih u carrierja sedu :D (končnoooooo)

FXMagic ::
Včeraj sem si naredil 14 trial account in veselo igram.
Imam pa en problem. Sem v 6 misiji, ko te agent pošlje pobit pirate (to je za misijo Villard Wheel). Ok, se pripeljem do tja (1 skok), najdem pirate in hočem streljat na njih. Ampak mi piše 'No charge' (fittin menu). Grem v Market, kupim 75mm Ratling Gun in grem ponj (3 skoki). Pridem do postaje, hočem inštalirat ta gun, pa še vedno piše 'No charge' (zraven pa tak rdeč znak z belo črto).
Kako naj torej ponovno napolnim orožje?
Hvala

Kako naj torej ponovno napolnim orožje?
Hvala

Za hibridna in projektilna orozja moras na marketu kupiti ammo. Charges. Ammo das potem v cargo bay od ladje in ga porabljas od tam. Lahko pa ze na fitting screenu vrzes ammo gor na orozje in bo napolnjeno.

Senitel ::
Poglej z market browserjem... Če išeč potem išči direktno "charge", s tem da ti verjetno potrebuješ small varianto. Torej recimo "iridium charge s"...

K odpres market, mas tam na desni kategorije. Ena je Ammunition & Charges. Projectile ammo je za Autocannons in Artilery cannons, Hybrid charges so pa za Railguns & blasters. Poglej kako imas zgoraj nastavljen range, da ni samo station only in ce je spodaj vklopljen filter: Show only available, ker mogoce, da na stationu kjer si docked nimajo kakega kosa opreme in potem tega ne vidis na marketu.
Preden kupis zadevo tudi poglej kje si kupil, da ne bos kupil v kaki zabaceni postaji.
Preden kupis zadevo tudi poglej kje si kupil, da ne bos kupil v kaki zabaceni postaji.

Rokomah ::
Kolikokrat moram še napisati, da v EVE obstaja izključno slovenski corp (A.A.A.). Sicer ni vseslovenski, ker je nemogoče zdužiti vse Slovence v en corp, ker smo Slovenci pač Slovenčki in vlečemo vsak na svojo stran, pa vendar. V našem corpu je konstantno nekje 15 članov, med njimi cca. 6 stalnih, ostali pa prihajajo in odhajajo. Rabimo nove člane z novo energijo in idejami, predvsem pa z veliko prostega časa za igranje. Pomoč je zagotovljena. Imamo allianso s SWATom in dostop v 0.0 sector. Moj ingame name je Wendol, kontaktirajte me, če želite druge informacije ali članstvo.
Fly safe
Fly safe

Mah, takih itemov jest ne kupujem, pr men je ve expandable. :> Jest sammu seb se insuranca za ship ne bi prodal... :>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 32559 (2358) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 144406 (74117) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 165464 (129972) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8319 (5556) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13025 (8311) | Pyr0Beast |