» »

EVE Online

EVE Online

««
23 / 41
»»

BigWhale ::

Mi smo iz dneva v dan vecji! Zadnjic je bil poslan en mail:

Xup ce ste se aktivni... :))

En slovenski kanal SFRJ, kjer se niso mulci prepucavali je bil pa nedavno zaklenjen, tako da...

rh^ ::

SFRJ je odklenjen, tko da free to join :P

Bom naslednjic k game startam! ;) Ce ne prej, k se training iztece. ;>

Vesoljc ::

"bojda" je client side source core zleakal :)
se posebaj zanimiv je log chata med doticno osebo in ccp "agentom", funny reading :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Dej URL! :P

edit: pozabi, sem ze nasel...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

Tale Abuser je en troll... Vsaj do prve tretjine pogovora.

Link prosim.

Tale Abuser je en troll... Vsaj do prve tretjine pogovora.

pa ja no, ampak na koncu so pa njegove zahteve precej spodbudne...
ce gre glih za selfpromo ;)

Mah, tale source sploh ni nic posebnga. Vsaj tkole na prvi pogled. Nimas kaj pametnega pocet z njim, resnicno bi se moral poglobit vanj. In precej se mi zdi, da ni to ni vse kar bi si zeleli recimo... hehe.

Phoenix ::

sej ni source je sam client code =) en se je zasilu da je neki hudga naredu, v resnic je pa client code odprl, se mu rezijo na the Inquirerju

Well not really...
Since this is just the client code, most of which is sat in plain text in the client directory. This guy is just trying to become an e-celebrity

No. Ce smo natancni je tole client source code, ki je v prevedeni obliki ze na vsakem clientu. Bytecode phyton nazaj v source code ni tko zlo tezko sestavit s kakim disassemblerjem.

Tudi client code zna prav priti pri iskanju kakih moznih exploitov ampak, tako drasticno ni, kot nekateri to jemljejo.

Yay! NPCji so prenehali z izdelavo shuttlov? Tritanium prices skyrocketed... Hehehe.... Shuttle prices skyrocketed... ;>

dragon85 ::

Eno vprasanje je 30eurov;(50dni) za timecode veliko? toliko je pri mantisu oz. poznate ksno cenejso varianto linki so hvalezni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dragon85 ()

destiny ::

Vtipkaj eve timecode v google pa boš verjetno našel precej linkov. Drugače je za en mesec 15€, če ti trgajo iz kreditne.

38 EUR pridejo trije mesci, ce placas v paketu s kreditno kartico.

celada ::

http://www.shatteredcrystal.com/code.ph...

cca 25 eurov za tri mesece

Zgodovina sprememb…

• spremenil: celada ()

Se dobro da se nisem prenaglil z nakupom. Sicer pa sem komaj zacel imam se trial account in igra mi je vsecna za sprostitev ce si tko vzames imam pa v mislih mining pot. Aja a slovenian kanal razdeljen na dolocene rase al kj druzga da ni nobenga gor.

A ma kdo kak transcript zadnjega video bloga? Da bomo eni mogoce zvedl, kwa ambulation sploh je? ;>

BluPhenix ::

Ah no BW to pa še jaz vem, ki sem že tako dolgo izven.

Next level igre pač, z inbase walking, nizkoatmosferskimi preleti planetov etc. Sej o tem se govori že vsaj eno leto in če se ne motim bi moral iziti z začetkom tega leta, pa očitno ni bilo nič s tem.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

celada ::

Naslednji expansion nebo prnesu ambulationa ampak factional warfare.

Camalotz ::

dragon85 na slovenian ni nobenga ker so vsi na SFRJ :D
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.

A tuki je ta haklc ja pocasi spoznavam eve sm ze v en corp sprejet tko da pocas pa z uzitkom

Blu, Ambulation je kr neki. Zato, ker se samo nekaj priblizno govori. Megla. Ja, novi patch bo prinesel factional warfare, ki bo pomojem v kasnejsih inkarnacijah PvP raztegnil cez celo vesolje.

lopov ::

Narocil GTC pri ShatteredCrystal in za telefon navedel mobi (simobil).

Ker sem to naredil prvic me morajo poklicati -- zdaj sem pa ze 2 dni na mailu, ker nikakor ne morejo priklicati stevilke. Klicejo lahko le na stevilko katero imam navedeno na PayPal in sicer je v obliki +386 40 xxxxxx

Je imel se kdo drug ta problem?

Oni so predlagali je da mi vrnejo denar na PayPal, potem pa placam in naveden drugo cifro (stacionarno, recimo). To pa traja 2-3 dni, ker PayPal tolk casa procesira.

Ideje???

Lp,
b.

Eh ... Zgleda so neki ustimal, pravkar jim je uspelo poklicat :)

Migelo ::

Zdej bom počasi mogu podalšat, pa me zanima nekej. Bi loahku jst plaču na http://www.shatteredcrystal.com/code.ph... z nakazilom, sam da ni prek neta. Povejde vaše izkušnje z paypalom in plačevanju prek interneta.

darkkk ::

Zdej bom počasi mogu podalšat, pa me zanima nekej. Bi loahku jst plaču na http://www.shatteredcrystal.com/code.ph... z nakazilom, sam da ni prek neta. Povejde vaše izkušnje z paypalom in plačevanju prek interneta.

Nimam slabih izkusenj s placevanjem na Eve-online site-u s CC. Samo tega je ze dve leti, sedaj uporabljam isk>GTC.

Jaz z paypalom nisem imel nobenih problemov.

Jest ze tri leta al kolk placujem kar na EVE online s kreditno kartico.

bozjak ::

"And so we get to the meat! Empyrean Age is about war, and war is about shooting people, so we put some thought into new ways of letting people shoot other people, preferably in the face."

Zaradi Empyrean Age me kar malo mika, da bi spet obnovil svoj račun in sprobal phew phew proti zlobnim zlobnim galentom ;)

Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

Quickbeam ::

Sem videl, da je naš kitek postal vojak. Skupaj s federacijo v boj za pravico do lepe frizure :)

Caldari scum... ;> Hehe. Jutri, morda celo danes se grem klonirat nekam v Essence in zacnem letat misije. Dva dni nazaj sem bil ze na poti tja... Samo sem med potjo en 25-man Caldari gang srecal... :/

Rippy ::

Imam eno prošnjo, rad bi ponovno začel EvE igrat pa bi najraje na GTC šel. A bi se lahko s kom dogovoril, da mi kupi GTC za ISK pa mu vrnem po ponovni aktivaciji ?

Hja, jest mam trenutno na racunu 400.000....

;>

pingec ::

Saj ne potrebuješ aktivnega računa, preprosto nekdo ti pošlje offer za GTC na neaktiven account in ti ga sprejmeš pod "my account" in ti avtomatsko odtrga isk in aktivira account.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Saj ne potrebuješ aktivnega računa, preprosto nekdo ti pošlje offer za GTC na neaktiven account in ti ga sprejmeš pod "my account" in ti avtomatsko odtrga isk in aktivira account.

Neaktivni accounti nimajo dostopa do foruma, tako da nemorem sam to naredit. Pa tudi nevem koliko ISK imam na računu, mislim da je dost ampak nisem prepričan. Drugače imam pa veliko "posesti", tak da ni problem vrnit.

pingec ::

Glede forumov lahko narediš trial account, če ne veš koliko iska imaš je pa drug prolem, ja...
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pingec ()

Ja naredil sem petition pa mi je GM povedal prav to kar si ti, trial. No naredim trial account, najdem GTC prodajalca...ampak nisem imel dovolj ISK.

Po pol ure isanja se končno spomnem osebe, ki bi mi posodila nekaj ISK in je online. Prosim za 120m (ua vsak slučaj) isk in mi pošlje...na trial account :D. Zdej čakam na in game petition da mi prestavi ISK.

Drugače je pa kr dosti novih zadev v igri, bo zanimivo :)

Skill training monitor z Linux.

Ce koga zanima. :)

PS: Deluje pa tudi v Windows.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

matejzagar ::

Lep pozdrav

Mene zanima kje na netu se da najceneje kupit z mastercardom 30 dnevno aktivacijo accounta. En moj kolega je to pocel za 11€ sam nevem na kteri strani je delal transakcije. Ce kdo ve kaksno taksno stran naj prosim pove.

Hvala

Zgodovina sprememb…

Na žalost 30 dnevni GTCji ne obstajajo več. Obstajajo samo 60 dnevni in stanejo 22.3€ tukaj: http://www.shatteredcrystal.com/code.ph...

Ja peesda ... tole z ukinitvijo 30 dnevnih je cela stala. Za 2 karakterja sem 60 dnevni GTC placal 43,86 evrov.
Podrazili so ... prasci 8-)

Lopovi! A ne? ;)

8-)

Rabi kdo ISK? Še en prijatel je nehal igrat in prodaja približno 10 billionov ISK. Njegov kontakt dobite na moj ZS.

Povej, da ga prijavim.

;>

bilijon = milijarda

Saj nismo v ameriki :)

EDIT: Bilijon @ Wikipedia --> al ni tko??? Kar bi pomenilo da marsikdo napacno prevaja angleske tekste O.o

EDIT 2: zadeva je bolj komplicirana kot sem si mislil :) Nas "bilijo" ni isto kot angleski "billion" :)
Kaj pravi wikipedia o razliki: Billion @ Wikipedia

Razlaga:
The long and short scales are two different numerical systems used throughout the world:

Short scale is the English translation of the French term échelle courte.[1] It refers to a system of numeric names in which every new term greater than million is 1,000 times the previous term: "billion" means "a thousand millions" (109), "trillion" means "a thousand billions" (1012), and so on.

Long scale is the English translation of the French term échelle longue. It refers to a system of numeric names in which every new term greater than million is 1,000,000 times the previous term: "billion" means "a million millions" (1012), "trillion" means "a million billions" (1018), and so on.

Note that the difference between the two scales grows as numbers get larger. Million is the same in both scales, but the long-scale billion is a thousand times larger than the short-scale billion, the long-scale trillion is a million times larger than the short-scale trillion, and so on.

Most countries and languages in the world use the traditional long scale, with many using a word similar to milliard to mean 10^9, and/or a word similar to billion to mean 10^12

Ce prodaja 10 bilijonov "po nase" je to 100.000.000.000.000 ISK, kar pa dvomim 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Sej vemo no. ;>

Fak, kakšno debato sem zdaj sprožil, ha ha. 10 milijard ISK (po naše) ja, lol. :D
««
23 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13432534 (2333) DJ-DUST
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915144401 (74112) ahac
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727165445 (129953) Truga
»

katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )

838319 (5556) pr0sac
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11313024 (8310) Pyr0Beast

Več podobnih tem