Forum » Loža » garancija
garancija
Binji ::
Rad bi uveljavil garancijo za napajalnik, imam pa izpisek od Active(napisan je datum in stevilka transakcije), kupljen pa je iz druge roke. Mi lahko zaradi tega kaj tezijo? In ce mi kaj je najboljse, da jim recem? Kupljen pa je originalno pri Comtronu.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
R0K ::
Binji : če si iz Celja (no če boš nesu v poslovalnico v Celju) ti ziher nebodo nič težili....ker meni je rač. že 2x crknu (ne po moji krivdi) sam jst imam itaq skoz odprto kišto, navijam, šarim po njem (sem že tut tist listek strgu ki na ohišju označije če si že odpru kišto) pa mi vedno spregledajo kao da še nism jst nč not delu, ker so face....
..tko da bi ti tut mogu pridet BP skoz in ti bodo zamenjal oz. popravl napajalnik....btw - a računa pa nimaš ?
..tko da bi ti tut mogu pridet BP skoz in ti bodo zamenjal oz. popravl napajalnik....btw - a računa pa nimaš ?
rc-car ::
Ce imas racun in je napajalnik se v garanciji pol ti te to, da si kupu iz 2. roke nic ne omejuje..
btw: je ze nesu kdo na servis kako modificirano, pofarbano kisto z oknom, neonko in pa kej tazga in hotel uveljavit garancijo?
btw: je ze nesu kdo na servis kako modificirano, pofarbano kisto z oknom, neonko in pa kej tazga in hotel uveljavit garancijo?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Binji ::
ROK: Okolica Postojne...
Racuna mi tip ni poslal, sam to. Sem pa klical v MB pa je tip na servisu rekel, da naj poslem pa mi bo poiskal racun. Upam, da je to dober znak
Racuna mi tip ni poslal, sam to. Sem pa klical v MB pa je tip na servisu rekel, da naj poslem pa mi bo poiskal racun. Upam, da je to dober znak
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
OldSkul ::
Joj kaj bi dal za serviserje kot so na Comtronu.Jaz imam garancijo pri Megahitu in se kar bojim jit kje ker tako težijo za vsako stvar da me je kar groza.Enkrat se mi je listek strgal na zadnji strani ohišja pa sem komej si pridobu garancijo, zdaj pa ne smem več odpirat ohišja !!!
Pa še neki ko je bil moj rač.prejšnič na servisu sem mogel plačat 5k ker se je bios sfukal oz. una kvadratna ploščica in to zato ker naj bi to povzročila ena žička ki je visela od grafičnega ventilatorja.Ta ventilator je bil sicer priključen edino ko sem rač. rihtal za servis sem jo iztaknu iz napajanja.Kr neki in seveda ih potem ne moreš prepričat da to nisem zakrivil jaz!
Pa še neki ko je bil moj rač.prejšnič na servisu sem mogel plačat 5k ker se je bios sfukal oz. una kvadratna ploščica in to zato ker naj bi to povzročila ena žička ki je visela od grafičnega ventilatorja.Ta ventilator je bil sicer priključen edino ko sem rač. rihtal za servis sem jo iztaknu iz napajanja.Kr neki in seveda ih potem ne moreš prepričat da to nisem zakrivil jaz!
rc-car ::
To je pa problem, ker vsi kupujete komplet nove racunalnike! Kupis vsako komponento posebej in imas potem tudi garancijo na vsako komponento posebej!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9094 (5598) | St235 |
» | Garancijska nalepka (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9202 (6428) | Invictus |
» | Računalniški problemOddelek: Strojna oprema | 1504 (1084) | paliskic |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3046 (1513) | darkolord |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8387 (6868) | Mr.B |