Forum » Pomoč in nasveti » Kateri worm je to?
Kateri worm je to?
nuclear ::
Pozdravljeni.
Računalnik je totalno ponorel. Zaradi uptime-a, ga še bolj nočem resetirat, ker hočem na vsak način uredit zadeve, ne da bi rebootu.
Izgleda pa takole: Photoshop ne odpre, Winrar ne odpre, skoraj nič ne odpre. V start meniju pod Iskanje vse pobrisano, v start meniju nič ne odpre naprej, nič ne prikaže dodatnih pod mapic.
Ko pridem do program files avtomatsko zapre okno, mountat nič ne morem.
Če slučajno kdo ve natanko ime trojanca ali karkoli, če bi lahko sporočil, če ne grem pa še podrobneje iskat o tej težavi.
hvala
Računalnik je totalno ponorel. Zaradi uptime-a, ga še bolj nočem resetirat, ker hočem na vsak način uredit zadeve, ne da bi rebootu.
Izgleda pa takole: Photoshop ne odpre, Winrar ne odpre, skoraj nič ne odpre. V start meniju pod Iskanje vse pobrisano, v start meniju nič ne odpre naprej, nič ne prikaže dodatnih pod mapic.
Ko pridem do program files avtomatsko zapre okno, mountat nič ne morem.
Če slučajno kdo ve natanko ime trojanca ali karkoli, če bi lahko sporočil, če ne grem pa še podrobneje iskat o tej težavi.
hvala
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
ender ::
nuclear: pobij tiste procese, ki imajo najdaljši uptime, in jih potem znova zaženi. Tvoj problem se sliši kot pomanjkanje GDI resourcov
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
nuclear ::
hvala vsem. da ne bom odpiru novega topika.. nainštaliru sm sp2 in vse posodobitve(genuine validation cracked), in me zanima zkaj na začetku zagona vedno javlja da se je sistem po napaki obnovil.. oz bolj me zanima zakaj mi kompjuter po igranju igre Serious Sam 2 recimo vrže kr blue screen prazn blue screen in mi preostane le še reset..
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gumb start na windows 10Oddelek: Operacijski sistemi | 7726 (5912) | DePutaMadre |
» | Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 31068 (25464) | kamuee |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49115 (42088) | Bistri007 |
» | Trojanec Olmarik.TDL4Oddelek: Pomoč in nasveti | 675 (599) | Geozadetek |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7938 (5316) | Jst |