» »

baterije za mp3 predvajalnik?

baterije za mp3 predvajalnik?

mrs. God ::

hy. mam en problem. pred tremi mesci sem nabavla mp3 player Canyon CN-MP4RCE ( klikhttp://krama.shop.by/pics/items/mp3_174... in mi je prva baterija delala še kar ok (kakih 5 ur). Pol sem kupla panasonicove baterije, ki so crknile po dobrih pol ure. in tak je blo tut z ostalimi, razn duracellove pa sonijove (pribl. 2-3 ure). Je kaj narobe z baterijami al s predvajalnikom, če upoštevamo, da je pisalo, da ta predvajalnik zdrži do 8 ur?

bluefish ::

vzdržljivost baterij je odvisna od veliko stvari (glasnost, uporaba radia, kvaliteta posnetkov oz. bitrate,...). Sumljivo pa se mi zdi, da so panasonicove baterije zdržale le pol ure.

trek@s ::

Maš slučajno osvetlitev skoz vklopljeno? Drugače pa kupi ene baterije za polnit...

dxx ::

Mam identičen MP3 player in zelo podoben problem.
MP# uporabljam v avtu, mam baterije za filat in držijo tm nek 3ure, glasnost na 24 osvetlitev 10s zakasnitve.Problem imam ker mi Mp3 žre baterije ko je ugasnjen, včas se sam od sebe pržge, zdej neki cajta je uredu, sam še useen žre baterije ko je ugasnjen.Vsakič ko ga ugasnem moram torej ven vzet baterijo če hočem da mi za drug dan kej ostane. Pomoje je to ena serijska napaka teh pocen MP3-jev, ker mojmu kolegu isto dela.

AngelOfDeath ::

jaz pa z teacom !Gb za 14k nimam teh težav :)

je pa res da je najbolše kupit akumolatorčke za takšne stvari :)
edit: Slovnica

pikachu004 ::

jaz imam enakega, pa mi zdrzi 8-10ur nekje.
kupil sem ga pa v big-bangu v kopru.

ce ima garancijo ga lahko odneses nazaj.

p.s. splaca se kupit polnilec in baterije za polnit, zrtvujes 3,4 jurje, samo pol imas pa zastonj.

Zgodovina sprememb…

dxx ::

Ja mene je vseskup prišlo MP3 12k, baterije 700mAh 4kom 2800SIT in polnilec 2500SIT, seprav skupi cca 17k.
Kupil sem pa zato da mi ni bilo treba menjat avtoradia, ker imam zelo dober avtoradio na kasete(že kar star) pa sem si želel MP3-je poslušat pa je bil takrat nov avtoradio ki zna MP3-je brat okol 45k in sem si za ta denar še celo ozvočenje kupil, pa še mi je za pivo ostalo:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61177055 (32753) M.B.
»

100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
708152 (6191) frikec()
»

Atraktivna zadeva...

Oddelek: Loža
222155 (1413) atlet
»

Discman 20k-30k ??

Oddelek: Kaj kupiti
151318 (1151) Fury
»

kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
604674 (4046) Klemenn

Več podobnih tem