Forum » Strojna oprema » Problem z grafično :( :( :(
Problem z grafično :( :( :(
*jure* ::
Oj imam grafično GF 6800 256mb....ko sem kupim računalnik mi je šel ventilator na grafi in jo je skurlo so mi dali novo grafično sedaj pa je bilo vse vredu dokelr ni čez noč so se na namizju pokazvat pikce....v mapah in vse posod se kažejo nekakšne barvne pikice....tudi v igrci so vidne napake....kaj je narobe če kdo zna powedat.....sesal nism nič in nič šaro po compu bili so samo dotiki na grafični zaradi preverjanja ali je grafična prevroča ampak ni bilo nič narobe potem pa kr naenkrat to:...naj kdo poweeeeeeee:(
GrimReaper ::
Jest sm znižal frekvence rama, pa je bilo bolje. Seveda sem jo dal potem zamenjat, ko je bila še v garanciji.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
dxx ::
Če je še v garanciji zamenjat, če pa ni pol pa poskusi z zniževanjem frekvenc, ali novim hladilnikom.
pavka ::
Vse kaže da se pregreva.Pikice in fleki kažejo na artifakte.Če je v garanciji pusti frekvence na miru in jo raje reklamiraj
Več glav več ve!!!
dxx ::
Vse kaže da se pregreva.Pikice in fleki kažejo na artifakte.
Čist mal bom offtopic. Reče se "artefakte", oziroma "artefakti", in pikice in fleki tega ne kažejo, to dejansko so arefakti, oziroma anomalije(popačenja) slike.
Vsekakor kartico čimpreje reklamiraj če je še v garanciji, če ne ,poskusi znižati frekvence delovanja ali v skrajnem primeru včasih pomaga tudi rahel dvig napetosti(voltmod).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | R9 280X izkušnjeOddelek: Kaj kupiti | 1786 (985) | hojnikb |
» | Naj zahtevam garancijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4282 (3218) | Pyr0Beast |
» | adijo grafična?Oddelek: Zvok in slika | 1041 (887) | DrBekunis |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9643 (5618) | Tilen |
» | Zelene pikiceOddelek: Strojna oprema | 918 (811) | T(he) Boss |