» »

Siol IP telefonija

Siol IP telefonija

Arzen ::

Imam Triple paket od siola in me zanimam ko pripraviti da mi bodo delovali gigaset telefoni preko ip telefonije na siolu pravijo da ne gre kolega pa ima T2 in so mu dali nekakšen swich in delajo gigaset telefoni mi lahko kdo pove kje dobiti ta swich...

Pro ::

Edino na T-2 se jih da kupiti.

blue ::

No ko je že tema odprta...
Mene zanima, kako je siol odprt glede lastnih ip telefonov ?
Maš lahko svoj telefon/softphone ?

Pa jih dajo vsakemu ali samo T2 naročniku... veš koliko stanejo in kje jih kupiš...? :8) In zadeva res dela tako kot mora?

Torej?

SasoS ::

ISDN pretvornik dobiš v najem pri T-2 če to opcijo obkrožiš na pogodbi. Drugače pa stvar baje stane krepko čez 100K SIT.

Aha zato pri siolu ne devajo zraven...

kihc ::

Zanima me ali je tukaj kakšen uporabnik ki je šel iz standartnega ISDN + ADSL na siol duo paket in skenslal telekom (se pravi t.i. razvezan dostop) in prenesel sedanjo telefonsko številko. So kakšne komplikacije? Koliko časa približno traja da vse to uredijo?

So morda še kakšni tretji stroški pri uporabi ip telefonije?
x

pablic ::

Jaz sem to uredil (Trio paket). Prenesel sem obe ISDN številki, uporabljam lahko dve liniji hkrati (čeprav so na siolu povedali drugače). Številka ostane 01xxxxxxx. Čakal sem en mesec, brez dostopa do telefonske linije sem bil 3 ure.

Sandoval ::

Jaz sem prenesel isdn številko na duo.
Čakal sem dober mesec(7.7.-10.8).
koliko časa sem bil brez telefona pa ne morem reči, ker so ravno tisti dan v vasi odklopili elektriko zaradi vzdrževalnih del.
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7311432 (10134) Lonsarg
»

Kakšen Telefon za Siol IP telefonijo

Oddelek: Omrežja in internet
236530 (4536) x.sci