Forum » Programska oprema » Peka cd-jev pri 16x hitrosti v Nerotu
Peka cd-jev pri 16x hitrosti v Nerotu
tejo ::
Zanima me, če nero v meniju, kjer se določa hitrost peke odstrani tiste hitrosti, pri katerih določenega cd-ja ni mogoče zapeči?
Sem v pekač vstavil cd z max hitrostjo pisanja 8x, pa mi je nero na voljo ponudil tudi 12 in 16x hitrost peke?
A če dam tak cd v peko pri 16x hitrosti, a bom uničil cd (al pa celo pekač)?
Sem v pekač vstavil cd z max hitrostjo pisanja 8x, pa mi je nero na voljo ponudil tudi 12 in 16x hitrost peke?
A če dam tak cd v peko pri 16x hitrosti, a bom uničil cd (al pa celo pekač)?
rc-car ::
Unicil bos samo CD
Na navadnih CDjih ni mogoce ugotoviti hitrosti, ki jih dopusca - to opcijo imajo novejsi ricohi, ki pa na enem delu ploscka sprobajo koliksno hitrost CD prenese.
Na voljo bojo samo tiste hitrosti, ki ih CD prenese samo v primeru, da das cd-rw noter, ker ti pa imajo zapisano max. hitrost pisanja
Na navadnih CDjih ni mogoce ugotoviti hitrosti, ki jih dopusca - to opcijo imajo novejsi ricohi, ki pa na enem delu ploscka sprobajo koliksno hitrost CD prenese.
Na voljo bojo samo tiste hitrosti, ki ih CD prenese samo v primeru, da das cd-rw noter, ker ti pa imajo zapisano max. hitrost pisanja
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Prjatu ::
Kakor so meni zadeve jasne, majo cd-r(w) enote v firmware-u napisano pri kateri hitrosti naj pečejo določen tip in model medija in nima to nobene veze z Nero-tom, vsaj vem da je pri mojem Plextorju 16x tako.
Je pa res da novejše enote (ne samo Ricoh) podpirajo tudi preskušanje medijev in potem prilagajajo hitrost peke.
Je pa res da novejše enote (ne samo Ricoh) podpirajo tudi preskušanje medijev in potem prilagajajo hitrost peke.
Something else is controlling me!
alesrosina ::
hm... jst sm enkrat (pomotoma) speku cd narjen za max. 12x speed na 20x hitrosti .... in je cd cist normaln delu .... a je to normalno al se je zgodil cudez?
jeggy ::
Jaz sem na ACER CD-je ( barvne ) na katerih piše 11x-12x multispeed pekel 24x in vsi delajo brez problema.
[t502] ::
Daj pri nerotu na "Simulation" tam sproba ce bo peka uspela (npr.: CD-R pise, da podpira hitrost pisanja 8x ti pa pises z 16x)
Samo tista simulacija enako hito dela kot, da bi "pekel" CD.
[t502]
Samo tista simulacija enako hito dela kot, da bi "pekel" CD.
[t502]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102861 (27370) | nuclear |
» | Omejitev hitrosti pri peki CDOddelek: Pomoč in nasveti | 3025 (3025) | Dr_M |
» | Problem nec 3500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1079) | Quikee |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6531 (4442) | pingo76 |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5851 (4844) | ender |