» »

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Temo vidijo: vsi
««
24 / 29
»»

pegasus ::

Ta cela tema je en sam FUD. Dajte si najprej osnovne zadeve iz aviacije razčistit (holding, šolski krog, approach / departure procedure, ki so vse javno objavljene), kaj je to transponder mode C in mode S, link na flightradar24, kjer je opisano, katera letala so trenutno opremljena z mode S, pa sem že videl nekaj postov višje.

Potem pa si pojdite v knjižnico po kako knjigo o meteorologiji, ker na netu so očitno samo še bedarije, ki jim enostavni ljudje (da ne uporabim kak bolj sočen pridevnik) nasedate.

Senitel ::

Sasmara je izjavil:

Nisem se dobro izrazil, slike so fake, s tabo se strinjam. Saj se sploh ne opiram na te fotke :)

Te fotke niso nič fake, samo niso to za kar jih zarotniška inteligenca prodaja.

Sasmara je izjavil:

Informacije dobis tudi drugje, opozorila pilotov, stevardes, FBI upokojenega, predstavnico ene od letalskih druzb.

Bluzenje folka, neglede na pripis pred imenom ali njihovo pozicijo, v znanosti ne velja prav dosti.

Sasmara je izjavil:

Potem je kar nekaj patentov za zmanjsevanje temperature / welsbachov patent/aluminij in se in se. Jasno, da to ni dokaz za skropljenje, so pa infoti, ki jih ne mores jemati z levo roko.

Zakaj jih nebi mogel jemati z levo roko? Obstaja cel kup patentov za perpetuo mobile naprave. Ali to pomeni, da zadeve dejansko delujejo? Folk zadeve patentira, ker dobi idejo s katero bi se morda dalo kaj zaslužit (večno slavo, če že drugega ne).

sid911 ::

Sasmara je izjavil:

Vrtimo se okrog oslove sence. Edino, kar me trenutno zanima je vrsta letala, ki leta sem ter tja in ga ni na flight radarju. Ko rešim to uganko, gremo na sledi.

Slikaj ga pa prilimaj sliko. Lahko tudi s kompaktom z 10x zoomom.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Matev ::

Nisem se dobro izrazil, slike so fake, s tabo se strinjam. Saj se sploh ne opiram na te fotke :)

a si vseeno prilimal sliko in citat enga stripovskega psiuca in upal da bo kdo nasedel

Sasmara ::

Vse fotke na netu so fake, zato se nanje ne sklicujem. Spet je ura preko 24, dovolj vsega je bilo napisanega v prejsnjih dneh. Pricakuje se visja vlaznost, contraili bi morali biti spet vidni. Ce bo kaksno letalo letalo sem ter tja in ga na flight radar ne bo, potem ziher Chemtraile spusca :) Me veseli, da vsaj nekdo prizna, da na flight radar ni vseh letal. To spremeni marsikaj!

Matev ::

Ce bo kaksno letalo letalo sem ter tja in ga na flight radar ne bo, potem ziher Chemtraile spusca

dej ga ti ziher fotografiraj

bo šlo?

CaqKa ::

Sasmara je izjavil:

Me veseli, da vsaj nekdo prizna, da na flight radar ni vseh letal. To spremeni marsikaj!

ne rabiš se ne na jypeta, ne na mene nanašat. zadevo imaš kot sem ti že zgoraj povedal napisano na njihovi strani:

Only aircraft with an ADS-B transponder, within the coverage area of the 500 receivers are visible.Flightradar24 covers about 90% of Europe. There is also some coverage in USA, Canada, Australia, Brazil, Middle East, Japan and other parts around the world

Why don't you have coverage in my area?
Flightradar24 only have coverage in areas where someone has installed an ADS-B receiver and feeds his/her data into Flightradar24. If there are no connected ABS-B receivers in an area, then there is no coverage in that area.

How can I increase coverage in my area?
Coverage on Flightradar24.com is dependent of flight data from private ADS-B receivers around the world. If you want to improve coverage in your area, you have to buy an ADS-B receiver. If you already have an ADS-B receiver you can share your flight data with Flightradar24.com

What is the coverage area of an ADS-B receiver?
The coverage depends on many different factors. The antenna needs to be placed as high as possibly with free visibilty in all directions. Normally the coverage is about 150-250 km in all directions, but it's possible to have up to about 400 km of coverage with a good installation.

I was following an airplane when it seemed to have disappeared, why?
In most cases the reason is that the coverage from the surrounding receivers has been lost. It can also be a technical problem somewhere.

sem ti tvari po katerih sprašuješ odebelil...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Šimpanz ::

Meni je pa hecno da sem v nedeljo gledal odhode letal iz Brnika pa se niso pokazali na Flightradarju. Gledal sem 4 letala pa nobeden ni bil viden na računalniku. Skoraj ne verjamem da noben ni imel receiverja, še posebej ker gre za potniške lete.

Za to sta dva razloga - ne vem, da bi kdo pri nas že imel ads-b sprejemnik v lj kotlini, ki bi videl nizek promet na brniku; kar vidiš so samo letala na potovalni višini, ki nas preletavajo. Poleg tega CRJji privzeto niso opremljeni z mode S transponderji, ne vem pa, če jih je Adria že vgradila. Airbusi npr. jih imajo.

Šimpanz ::

Ok ampak 10 minut po vzletu bi letala že morala biti vidna pa niso. Torej gledam na web stran od letališča piše da bo letalo poletelo ob npr. 10:35, ob 10:38 piša da je letalo odletelo ampak po 10 minutah še vedno ni vidno.
Ne vem katera letala so bila ampak eno je bilo od Adrie na letu v Prištino.

bluefish ::

Na radarju je, brez skrbi.

"Odletelo" pomeni da so zaprli vrata. Zna še mal trajat do trenutka, ko je letalo res v zraku.

BigWhale ::

pegasus je izjavil:

"Odletelo" pomeni da so zaprli vrata. Zna še mal trajat do trenutka, ko je letalo res v zraku.

Mal? Vcasih traja vec k pol ure! ;>

Martin Krpan ::

Kot sem že napisal , nad slovenijo na FR še nisem videl letala nižje od 10.000 m.

Verjetno drži pegasusova prva razlaga.

TechBeats ::

^
Jaz vidim potniška letala (iz Jože Pučnika) tam 2-4km visoko, včasih celo razberem napis.. Ta, ki pa puščajo sledi so pa dosti višje, ja tam 7-10km oz še več.

In ravno danes se je najdel en tak, ki je pustil črto čez cel nebo (iz JZ proti SV) okoli 19h.. No ubistvu je bilo danes celo popoldne neko smetenje..
AciD TriP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: TechBeats ()

nejc5 ::

Torej danes videl 4 letala z repi ter jih poiskal na FR24

Airline: SunExpress Germany
Aircraft: Boeing 737-86J (B738)
Reg: D-ASXK
Altitude: 34000 ft (10363 m)
Speed: 413 kt (765 km/h, 475 mph)
Track: 302°
Hex: 3C0A4D
Squawk: 5357
Pos: 46.5043 / 15.2864
Radar: T-LQSA1

Airline: Freebird Airlines
Aircraft: Airbus A320-214 (A320)
Reg: TC-FBO
Altitude: 36975 ft (11270 m)
Speed: 473 kt (876 km/h, 544 mph)
Track: 125°
Hex: 4B984F
Squawk: 0107
Pos: 46.0025 / 16.015

Airline: Hemus Air
Flight: FB462
From: Amsterdam, Schiphol (AMS)
To: Sofia, Sofia (SOF)
Aircraft: Airbus A319-112 (A319)
Reg: LZ-FBB
Altitude: 39025 ft (11895 m)
Speed: 482 kt (893 km/h, 555 mph)
Track: 119°
Hex: 451E8C
Squawk: 7141
Pos: 45.9574 / 16.1757

Airline: Turkish Airlines
Flight: TK1908
From: Zurich, Zurich (ZRH)
To: Istanbul, Ataturk (IST)
Aircraft: Airbus A321-231 (A321)
Reg: TC-JRP
Altitude: 34950 ft (10653 m)
Speed: 477 kt (883 km/h, 549 mph)
Track: 109°
Hex: 4BAA50
Squawk: 3010
Pos: 45.8399 / 16.4482

CaqKa ::

okrog 12h je švicar dell kroge nad mb letališčem

jype ::

Mhm, neverjetno, ravno zdaj bodo začeli špricat, ko z zahodnimi vetrovi nad naše kraje priteka hladen in vlažen zrak!

V mb se dostikrat pridejo šolat razni prevozniki, ker je najceneje: ni rednega prometa, zato opraviš učno uro brez čakanja in nimaš stroškov z brezveze porabljenim gorivom.

jype je izjavil:

Mhm, neverjetno, ravno zdaj bodo začeli špricat, ko z zahodnimi vetrovi nad naše kraje priteka hladen in vlažen zrak!

ja tam proti SV je kar onesnaženo.
edit: ubistvu se je že razkadil in zjasnil, samo še "normalni večji oblaki so ostal..

Mogoče se bo spet pojavilo kakšno novo zdravilo proti gripi :rolleyes:, vsaj lansko leto je bilo tako 2-3 preden se je začel šolski dan so na veliko obletavali in puščali spledi, potem pa 5dni nič. Na to je pa začel razsajati nek prehlad/gripa in nova zdravila proti njej. Ala coldrex, etc.. Veliko naklučje? Nevem no, zgledalo je zelo očitno.
AciD TriP

Zgodovina sprememb…

TechBeats je izjavil:

Mogoče se bo spet pojavilo kakšno novo zdravilo proti gripi :rolleyes:, vsaj lansko leto je bilo tako 2-3 preden se je začel šolski dan so na veliko obletavali in puščali spledi, potem pa 5dni nič. Na to je pa začel razsajati nek prehlad/gripa in nova zdravila proti njej. Ala coldrex, etc.. Veliko naklučje? Nevem no, zgledalo je zelo očitno.

Dude ...

Vsako leto je 'nova gripa'.

Ah bejž no..
AciD TriP

sid911 ::

Pa zakaj noben ne slika teh misterioznih letal, ki naj bi škropila? Ali pa so ta letala takšna kot NLP-ji, ki se vedno pojavijo samo takrat ko oseba, ki jih vidi nima pri sebi fotoaparata/kamere ali pa je ta izjemno zanič?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sid911 ()

Poglej na nebo, ni daleč. No danes ne boš nič videl.

Sicer so pa že limali fotke, še jaz sem eno par strani nazaj - 3 letala naredila črko A oz v obliki križa..
AciD TriP

PaX_MaN ::

Sicer so pa že limali fotke, še jaz sem eno par strani nazaj - 3 letala naredila črko A oz v obliki križa..

No, uom pa še jest fotko prlimal:
 Sej vemo katerih letal 1940 ni bilo, ja?

Sej vemo katerih letal 1940 ni bilo, ja?

Also, OMG KR KOORDINATNI SISTEM SO NARISAL!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

ej nej ti sede, namesto da bi se zavzemali za čistejši zrak se ti to zdi smešno? ok.. Vsak po svoje.
AciD TriP

TechBeats je izjavil:

No danes ne boš nič videl.
So šobe zamašene? Je mešanica (sploh vemo, kaj je?) neefektivna ob današnjem vremenu? Je zmanjkalo pilotov ter posadk, ki vedo za škropljenje in tega ne izdajo? Morda kaj desetega?

Kaj a slučajno vidiš čez deževne oblake?
AciD TriP

Ne, vidim pa v tem momentu jasno nebo.

lol ta sarkazem lahko zadržiš zase.

Eni puščajo eni pa ne, in tisti ki puščajo zmeraj naredijo totalno štalo na nebu. Tisti ki pametujejo da je samo vodna para/kondenz še sami točno ne vejo, tako da ja..

In je en bs, ki ne spada tja gor. Za kaj pa bojo trosili aluminjaste delce.. Čemu, da bo Harp še lažje kontrolilral vreme? In tega ni bilo prej par let nazaj, vsaj v Slo ne. Če pa misliš, da je že 20+ let potem pa nimaš pojma.
AciD TriP

bluefish je izjavil:

Ne, vidim pa v tem momentu jasno nebo.

Se pravi, bi moral bit oblaki ampak ti vidis sonce?

To je zarad chemtrailov!111

TechBeats je izjavil:

Če pa misliš, da je že 20+ let potem pa nimaš pojma.

Postavi se pred ogledalo in ponovi to trditev.

PS. vodna para v izpuhu motorjev z notranjim zgorevanjem kondenzira že vse od kar so letala sposobna leteti dovolj visoko, nekje od konca prve svetovne naprej.

Truga ::

Joj ko jaz dobim pipistrela ej. Kok boste najebal. Vsak dan bom spuscal chemtraile.

Ne morš tok visok z njim.

Lahko če imaš turbocharger ;)

pegasus

To kar zadne 6-7 let opažam ni bilo 10let nazaj, tako da ti kar sanjaj jaz bom pa po svoje, samo ne mi solit da je to že od nekdaj, ker ni.

Če so pa "spremenili" gorivo, da se sedaj to pojavlja potem pa nekaj ni kul ane, kaj a misliš da je vse ok, če delamo umetne oblake? btw, človek ni "Bog" in nikoli ne bo.

Sicer mam pa dost teh buč, ajd.
AciD TriP

Zgodovina sprememb…

8km ma ceiling. Bom si zrihtal kisik bombo, pa bo kr slo.

Al pa turbocharger ja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

XsenO ::

@Techbeats:

Čaki kaj to
ja tam proti SV je kar onesnaženo.
edit: ubistvu se je že razkadil in zjasnil, samo še "normalni večji oblaki so ostal..

Ni bilo sarkastično, temveč ti to misliš resno?
1 + 1 = 1

Truga> 8km ma ceiling. Bom si zrihtal kisik bombo, pa bo kr slo.

Ja sej kisik je bl problem kokr motor :)

TechBeats> To kar zadne 6-7 let opažam ni bilo 10let nazaj, tako da ti kar sanjaj jaz bom pa po svoje, samo ne mi solit da je to že od nekdaj, ker ni.

Zgleda si še mlad, ker sem jaz to videl že leta 1988.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

lol naj vam sede, čim prej pocrkat pa bo vse kul.
AciD TriP

TechBeats> lol naj vam sede, čim prej pocrkat pa bo vse kul.

Saj ne veš kaj pišeš.

XsenO ::

jype> verjetno mu je padel iz glave tinfoil hat pa ima interference v glavi :)
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

imagodei ::

> "Če pa misliš, da je že 20+ let potem pa nimaš pojma. "

Aha, mi smo neuki, ti pa obvladaš.

14. Avgust 1947:

O, glej, contraili iz WWII, nobenega reaktivca ni tle... Sam naloženi bombniki (mogoče so pa imel tolk placa odveč, da so še par "kantic" barija gor naložil?

Pa še nekaj iz '50-ih:
- Hoc est qui sumus -

imagodei je izjavil:

O, glej, contraili iz WWII, nobenega reaktivca ni tle... Sam naloženi bombniki (mogoče so pa imel tolk placa odveč, da so še par "kantic" barija gor naložil?

Tole je men mal sumljivo. Kr przigajo pa ugasajo contraile. Pa 2 bombnika jih mata, un mal nizje pa ne.

Hmmm, kje sem ze to bral v tej temi...? :D

imagodei je izjavil:

> "Če pa misliš, da je že 20+ let potem pa nimaš pojma. "

Aha, mi smo neuki, ti pa obvladaš.

In kaj zdej, a je to zate Slovenija?

Noben papak kle gor neve čist točno kaj je s tem, jaz tudi ne. Samo govorim pa da ne zgleda 100% nedolžno.

In to je to iz moje strani.
AciD TriP

Zgodovina sprememb…

Miha_T ::

TechBeats je izjavil:

Noben papak kle gor neve čist točno kaj je s tem

Ne vem kaj papki vedo, ampak ostali vemo čist točno kaj je s tem :)

TechBeats> Noben papak kle gor neve čist točno kaj je s tem, jaz tudi ne. Samo govorim pa da ne zgleda 100% nedolžno.

Ja pol pa poslušaj tiste, ki nismo papki, ane?

TechBeats je izjavil:

To kar zadne 6-7 let opažam ni bilo 10let nazaj

In to kar boš opazoval čez 10 let še ni danes. Letalski promet narašča skokovito hitro ...

Je pa res da so se pred 30imi leti spraševali, če letalski motor sploh dela, če se za njim ni močno črno kadilo, danes pa je nekaj normalnega, da ni več saj v izpuhu turbin.

imagodei ::

Truga je izjavil:

Tole je men mal sumljivo. Kr przigajo pa ugasajo contraile. Pa 2 bombnika jih mata, un mal nizje pa ne.

Hmmm, kje sem ze to bral v tej temi...? :D

Ja, točno! Bombnike v WWII je še mal tehnika jebala, pa so mal prižigal in ugašal.
- Hoc est qui sumus -

TechBeats je izjavil:

Če so pa "spremenili" gorivo, da se sedaj to pojavlja potem pa nekaj ni kul ane, kaj a misliš da je vse ok, če delamo umetne oblake? btw, človek ni "Bog" in nikoli ne bo.

Kaj hudica je narobe z 'umetnimi oblaki in zakaj so slabi?'

Res je, clovek ni bog. A jes izdelke iz moke? Takoj jih nehaj, danasnja psenica je umetno vzgojena in je ni bog ustvaril.
««
24 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7013261 (10587) dzinks63
»

Ameriško vojaško letalo po nesreči ohromilo civilni informacijski sistem za kontrolo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3714018 (10211) pegasus
»

čuden objekt na nebu?

233946 (2787) stb
»

Zaprt zračni prostor

Oddelek: Problemi človeštva
284453 (3641) poweroff

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

11410563 (8715) imagodei

Več podobnih tem