Forum » Loža » Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali
Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali
Temo vidijo: vsi
PacificBlue ::
imagodei
Če ciljaš name, me imenuj po nicku, chemtrail teoretiki je preveč splošno.. Ker v tem opisu se nekak žal ne najdem.
kako ne verjameš
saj so prilimali logo od columbia movies
to je pa ja dokaz
Tukaj bi morali bannat vsakega,ki se ne gre argumentirane debate. Šele potem bi bila debata na nekem nivoju.
Če ciljaš name, me imenuj po nicku, chemtrail teoretiki je preveč splošno.. Ker v tem opisu se nekak žal ne najdem.
Človek pač pričakuje pametne argumente, kvalitetno debato.
kako ne verjameš
saj so prilimali logo od columbia movies
to je pa ja dokaz
Tukaj bi morali bannat vsakega,ki se ne gre argumentirane debate. Šele potem bi bila debata na nekem nivoju.
I’m out.
:3
swamigi ::
Na tole še kr ni bilo nobenega odgovora
Ali ni zanimivo,da znastveniki govorijo kako bodo ohlajali zemljo z letali in potem bodo po celem planetu vidne črte za letali,ki se bodo razlezle v oblake
Hmmm pa tole se dogaja vsak dan na celem planetu.
Torej ta projekt je že aktiven.
Ali ni zanimivo,da znastveniki govorijo kako bodo ohlajali zemljo z letali in potem bodo po celem planetu vidne črte za letali,ki se bodo razlezle v oblake
PaX_MaN ::
Na tole še kr ni bilo nobenega odgovora
...
Kaj pa je s tem videom? Posnetek oblakov, posnetek vzletanja letala, posnetek letala oduzgoraj, posnetek letala, ki spušča contrail, posnetek letala, ki spušča contrail, s tal, animacija contrailov, posnetek sonca skozi smog, posnetek obsijanih oblakov, posnetek sonca skozi smog, animacija zemlje.
En sam, pa še ta je, guess what, predlagal pred celimi 3 leti(!!!!), kar nekako negira vaše "omg, že petnajst let nas zastrupljajo!!!!111111ena"
Sploh, ker niste našli niti indica[sic] nečesa, kar od vas zahtevam spodaj.
A to "vidne črte za letali,ki se bodo razlezle v oblake"?
To se je dogajal že vsaj leta 1944. (Nalašč poudarjeno). Torej, še več bučk nam hočete prodat.
Zopet apeliram na vas:
Najdi[te] mi to odločitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
En sam, pa še ta je, guess what, predlagal pred celimi 3 leti(!!!!), kar nekako negira vaše "omg, že petnajst let nas zastrupljajo!!!!111111ena"
Sploh, ker niste našli niti indica[sic] nečesa, kar od vas zahtevam spodaj.
Ne zavajaj,da je bil en sam!!! Ker to preprosto ni res. Ali se delaš "francoza" ali pa si res neumen kot strela.
I’m out.
Ne zavajaj,da je bil en sam!!! Ker to preprosto ni res. Ali se delaš "francoza" ali pa si res neumen kot strela.
Za žveplo/žveplov dioksid v atmosferi, o čemer naj bi pravzaprav šlo v tistem filmčku in na katerega hoče "odgovore", je edini.
Pa še zdi se mi, da je s tem falil temo; naj gre v Global warming trolat s tem. (SO2 nenazadnje smrdijo avti že sto let, pa sem in tja se kolcne kakemu vulkanu, pa je na zemlji še vedno 7 milijard ljudi).
Zgodovina sprememb…
Nisem gledal filmčka, ampak na osnovi swamigi-jevega vprašanja sem odgovoril.
Ne vem pa kaj ima skupnega Global warming in So2. Od tistih 7 miljard ljudi,jih živi pod pragom revšine ali bolje na robu preživetja vsaj 2 ali3 miljarde..ko pa pogledaš statistiko, da američani zmečejo v koš 40 % hrane, pa se vprašaš če ni to ena mind fuck zarota.
Ne vem pa kaj ima skupnega Global warming in So2. Od tistih 7 miljard ljudi,jih živi pod pragom revšine ali bolje na robu preživetja vsaj 2 ali3 miljarde..ko pa pogledaš statistiko, da američani zmečejo v koš 40 % hrane, pa se vprašaš če ni to ena mind fuck zarota.
I’m out.
imagodei ::
@swamigi,
tvoj filmček jamra, da letala spuščajo v luft SO2... Pri gorenju kerozina nastajata lepo voda in ogljikov dioksid. Razen, če vsebuje gorivo kakšne žveplove dodatke, česar pa ne vem. Vsekakor vem, da razne tovarne in avtomobili precej bolj učinkovito trosijo žveplov dioksid v ozračje, kot tistih "par sto" letal, ki frčijo po luftu v danem trenutku.
Mislim resno... Tistih nekaj štrenic po zraku (si predstavljaš, kakšno površino dejansko imajo?) naj bi ohlajevalo Zemljo? Navaden oblak neprimerno bolje opravlja delo, kot pa tista boga meglica.
Zakaj zlobni zarotnikiTM ne dodajajo SO2 v avtomobilska goriva? Je precej bolj preprosto in učinkovito, plini pa tudi ne potrebujejo dosti, da odfrčijo višje v atmosfero. Remember CFC? Pršili smo ga na ground-level, pa je kar vestno uničeval ozonsko plast na 10+ km višine.
Sploh pa, a se ti ne zdi niti najmanj smešno, da bi z SO2 poskušali ohladit Zemljo, med samim procesom bi pa spuščali neprimerno večje količine menda toplogrednega CO2 in pa definitivno toplogredne vodne pare?
tvoj filmček jamra, da letala spuščajo v luft SO2... Pri gorenju kerozina nastajata lepo voda in ogljikov dioksid. Razen, če vsebuje gorivo kakšne žveplove dodatke, česar pa ne vem. Vsekakor vem, da razne tovarne in avtomobili precej bolj učinkovito trosijo žveplov dioksid v ozračje, kot tistih "par sto" letal, ki frčijo po luftu v danem trenutku.
Mislim resno... Tistih nekaj štrenic po zraku (si predstavljaš, kakšno površino dejansko imajo?) naj bi ohlajevalo Zemljo? Navaden oblak neprimerno bolje opravlja delo, kot pa tista boga meglica.
Zakaj zlobni zarotnikiTM ne dodajajo SO2 v avtomobilska goriva? Je precej bolj preprosto in učinkovito, plini pa tudi ne potrebujejo dosti, da odfrčijo višje v atmosfero. Remember CFC? Pršili smo ga na ground-level, pa je kar vestno uničeval ozonsko plast na 10+ km višine.
Sploh pa, a se ti ne zdi niti najmanj smešno, da bi z SO2 poskušali ohladit Zemljo, med samim procesom bi pa spuščali neprimerno večje količine menda toplogrednega CO2 in pa definitivno toplogredne vodne pare?
- Hoc est qui sumus -
msjr ::
V filmčku gre za zastraševanje z SO2. Na srečo smo ljudje proti vulkanskim izbruhom glede tega pravi čistuni, izbruh Pinatuba je zastrl ozračje dosti bolj kot vsi contraili in onesnaževanje skupaj (gl. zgornjo sliko in članek na Wikipediji).
Kot drugo, je premog glede tega dosti večji onesnaževalec, spomnimo se Londonskega smoga v 19. stoletju...
Ampak, čakite prosim fantje!
Dejte malo v red spravit sami sebe, če hočete da vas vsaj poslušamo:
Hacker 666: To so kemične snovi v koncentracijah, ki daleč presegajo dovoljene, pa tudi z genetskim inženiringom pridobljeni biološki agensi, ki naj bi omogočali manipuliranje z DNK
Swamigi: Jaz in še dva kolega smo nabrali sneg na pohorju(na območju,kjer nihče ne hodi ni nikjer v bližini tovarn....)in smo ga dali analizirat za aluminij in barij. Rezultati so pokazili vsebnost al in Ba. Ampak tegale v zraku ne bi smelo bit....
PacificBlue: In 1990, a NATO report detailed how high-flying aircraft can modify the atmosphere by spraying polymers to absorb electromagnetic radiation.44 U.S. patent number 6315213 describes how cross-linked aqueous polymers dispersed into a storm diminish rain.
Dobesedno vsak mesec nekaj drugega spuščajo? Dejte se malo zresnit prosim in malo preberite argumente, ki vam jih podajamo in končno začnite razmišljat z lastno glavo in ne pustite da YouTube razmišlja namesto vas. To se mi zdi velik problem, ki je enak kot praznoverje v srednjem veku.
Edit: par typotov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: msjr ()
PacificBlue: In 1990, a NATO report detailed how high-flying aircraft can modify the atmosphere by spraying polymers to absorb electromagnetic radiation.44 U.S. patent number 6315213 describes how cross-linked aqueous polymers dispersed into a storm diminish rain.
Dobesedno vsak mesec nekaj drugega spuščajo? Dejte se malo zresnit prosim in malo preberite argumente, ki vam jih podajamo in končno začnite razmišljat z lastno glavo in ne pustite da YouTube razmišlja namesto vas. To se mi zdi velik problem, ki je enak kot praznoverje v srednjem veku.
Spet en trol, ki ni poveedal ama ništa pametnega(govorim za odgovor na moj citat).
I’m out.
Spet en trol, ki ni poveedal ama ništa pametnega(govorim za odgovor na moj citat).
Je. Da si izmišljujete, ker pojma nimate.
PacificBlue,
ti veš, kdo ali kaj je trol?
(in ne, ni treba odgovarjati, to je retorično vprašanje)
ti veš, kdo ali kaj je trol?
(in ne, ni treba odgovarjati, to je retorično vprašanje)
- Hoc est qui sumus -
Kaj vsak mesec drugega spuščajo? a sm rekel kaj takšnega???Kje je kakšen moj link od youtubea??Če bi bil pisec tega sranja vsaj mal kulturen se ne bi spuščal tako nizko in pisal take bedarije. Pri vsej tej stvari sm smrtno resen, zato ne dopuščam takega obnašanja. Tisti citati oz linjki so čist korektni. Na špekulacije se pa ne bom več spuščal.
I’m out.
[...] Kje je kakšen moj link od youtubea?? [...] Na špekulacije se pa ne bom več spuščal.
LOL EPIC!
Večina imo z potniškimi/privat letali:
...
...8
Zgodovina sprememb…
Jest sem v drugem delu posta samo citiral in podal moj pogled na skupek vaših citatov iz katerih je razvidno, da imate vsak svoj pogled na to kaj spuščajo, torej da vsi skupaj nimate pojma.
msjr
Prehitro sklepaš.
Jaz sem citiral tisto kar je bilo objavljeno na korektnih linkih.
imagodei
evo ti prilepim tisto kar si mi zbrisal par dni nazaj na matevov post. Škoda da si nisi prebral.
"Oprosti prijatelj,sem objavil dokaj korektne linke ki govorijo o določenih patentih,progamih,študijah, ki nakazujejo uporabo kovinskih elementov-zelo drobni delci, ki ob vdihavanju škodijo zdravju(kot aluminij naprimer), za uporabo v boju proti segrevanju ozračja. eden izmed vodilnih pri temu je bil tudi pokojni dr. Teller .O tem obstajajo zanesljivi dokazi, da se je o tem razpravljalo, pa tudi verjetno kaj preizkusilo. Če pa to vršijo vsakodnevno s potniškimi letali pa ne vem.(čeprav so bila v enem izmed poročil omenjena prav potniška letala, in celo izračunan stroška).
Če je to zate neargumentirano trošenje neumnosti, mi pa povej še enkrat. Da se ustrelim v koleno. Ali pa raje v glavo. Velja?"
Prehitro sklepaš.
Jaz sem citiral tisto kar je bilo objavljeno na korektnih linkih.
imagodei
evo ti prilepim tisto kar si mi zbrisal par dni nazaj na matevov post. Škoda da si nisi prebral.
"Oprosti prijatelj,sem objavil dokaj korektne linke ki govorijo o določenih patentih,progamih,študijah, ki nakazujejo uporabo kovinskih elementov-zelo drobni delci, ki ob vdihavanju škodijo zdravju(kot aluminij naprimer), za uporabo v boju proti segrevanju ozračja. eden izmed vodilnih pri temu je bil tudi pokojni dr. Teller .O tem obstajajo zanesljivi dokazi, da se je o tem razpravljalo, pa tudi verjetno kaj preizkusilo. Če pa to vršijo vsakodnevno s potniškimi letali pa ne vem.(čeprav so bila v enem izmed poročil omenjena prav potniška letala, in celo izračunan stroška).
Če je to zate neargumentirano trošenje neumnosti, mi pa povej še enkrat. Da se ustrelim v koleno. Ali pa raje v glavo. Velja?"
I’m out.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
PacificBlue,
ohladi se. msjr ni tebe obtožil, da si ti izjavljal, da vsak mesec nekaj drugega spuščajo. Nisi ti tega trdil. Vseeno pa je zgovorno dejstvo, da se v njegovem pisanju vedno prepoznaš.
Torej bi rekel, da se trdno šteješ med zagovornike chemtrail teorije zarote. In dejstvo je, da lajaš v Luno skupaj s tistimi, ki ne samo ne znajo argumentirano debatirat, ne samo, da ne poznajo osnov fizike, ne samo, da ne znajo brat in razumeti lastnega čtiva, ne samo, da ne znajo brati in razumeti poljudnih in strokovnih protiargumentacij - še celo lastne zgodbe ne znajo uskladiti. Eden trdi, da v zrak spuščajo nanobote, drugi da gensko modificirane biološke agense, tretji ven privleče SO2...
Kaj zdaj, eno, drugo, vse, nič?
Nivo te debate je na podnu. Nikakor ne po zaslugi nasprotnikov chemtrail teorije zarote.
ohladi se. msjr ni tebe obtožil, da si ti izjavljal, da vsak mesec nekaj drugega spuščajo. Nisi ti tega trdil. Vseeno pa je zgovorno dejstvo, da se v njegovem pisanju vedno prepoznaš.
Torej bi rekel, da se trdno šteješ med zagovornike chemtrail teorije zarote. In dejstvo je, da lajaš v Luno skupaj s tistimi, ki ne samo ne znajo argumentirano debatirat, ne samo, da ne poznajo osnov fizike, ne samo, da ne znajo brat in razumeti lastnega čtiva, ne samo, da ne znajo brati in razumeti poljudnih in strokovnih protiargumentacij - še celo lastne zgodbe ne znajo uskladiti. Eden trdi, da v zrak spuščajo nanobote, drugi da gensko modificirane biološke agense, tretji ven privleče SO2...
Kaj zdaj, eno, drugo, vse, nič?
Nivo te debate je na podnu. Nikakor ne po zaslugi nasprotnikov chemtrail teorije zarote.
- Hoc est qui sumus -
Vsekakor,ker vi administratorji niste brisali raznoraznih žaljivk,ste pa z veseljem brisali vse poste"teoritok zarote",če vam kar koli ni bilo po godu
Gandalfar ::
Zakaj zlobni zarotnikiTM ne dodajajo SO2 v avtomobilska goriva? Je precej bolj preprosto in učinkovito, plini pa tudi ne potrebujejo dosti, da odfrčijo višje v atmosfero.
Glede na to da imamo termoelektrarne, ki to javno pocnejo in se vse skupaj redno meri in poroca .. why bother? :D
Tole je samo primer,kjer ti mediji povedo "kaj bi" lahko počeli.
Sej vam pravim začnite opazaovat nebo in vam bo vse postalo jasno.
Chemtraili vsebujejo 100% Aluminih in Barij in tudi druge sestavine---to je moje mišlenje.
Sej vam pravim začnite opazaovat nebo in vam bo vse postalo jasno.
Chemtraili vsebujejo 100% Aluminih in Barij in tudi druge sestavine---to je moje mišlenje.
Matev ::
važno da so chemtraili na logu od columbie
ane
XsenO ::
No dokler gre za mišljenje vse vredu. Ko boš pa to začel dajati kot fakt pa prosim z otipljivimi dokazi ven.
1 + 1 = 1
Senitel ::
Če gledaš contrail za space shuttlom potem je not aluminij ja... Če gledaš ognjemet, potem je not tudi barij.
Ampak v kakšni obliki barij sploh natovarjajo na letala recimo na letališčih?
Ampak v kakšni obliki barij sploh natovarjajo na letala recimo na letališčih?
swamigi> "Tole je samo primer,kjer ti mediji povedo "kaj bi" lahko počeli."
Kateri mediji? Saj medijem ni za zaupat, ane? Menda je treba razmišljat z lastno glavo...?
swamigi> "Chemtraili vsebujejo 100% Aluminih in Barij in tudi druge sestavine---to je moje mišlenje. "
Kaj zdaj - ali 100% vsebujejo aluminij in barij, ali pa je to zgolj tvoje mišljenje. Oboje ne gre.
Mislim, neprecenljivo...
Kateri mediji? Saj medijem ni za zaupat, ane? Menda je treba razmišljat z lastno glavo...?
swamigi> "Chemtraili vsebujejo 100% Aluminih in Barij in tudi druge sestavine---to je moje mišlenje. "
Kaj zdaj - ali 100% vsebujejo aluminij in barij, ali pa je to zgolj tvoje mišljenje. Oboje ne gre.
Mislim, neprecenljivo...
- Hoc est qui sumus -
važno da so chemtraili na logu od columbie
temu se reče subliminirano sporočilo
Ki so bonkers, pravijo...
jureus ::
Jaz sem tako že v svojem prvem postu razložo te vaše chemtraile! Če kdo ni prebral naj si gre par postov nazaj prebrat! Se pa spoznam na to ker sem nekaj časa delal na letališču.
Vse kar pišete o aluminiju in bariju in so2 in podobno me kr glava boli, kakšne bedarije!
Sedaj pa eno vprašanje za tiste, ki zagovarjate zaroto s temi chemtraili!
Zakaj polno Adrijno potniško letalo, pa naj bo to CRJ ali 320ka, govorim o res polnem letalu v času sezone, polno prtljage, spušča chemtraile če ga opazujete ko se dvigne na visoko višino?
In kje po vašem mnenju bi naj bile te kemikalije? ( ker v kabini za potnike ni(tam so potniki), ne v odelku za prtljago, tudi ne v krilih ker tako letalo rabi polno kerozina za potovanje).?
Vse kar pišete o aluminiju in bariju in so2 in podobno me kr glava boli, kakšne bedarije!
Sedaj pa eno vprašanje za tiste, ki zagovarjate zaroto s temi chemtraili!
Zakaj polno Adrijno potniško letalo, pa naj bo to CRJ ali 320ka, govorim o res polnem letalu v času sezone, polno prtljage, spušča chemtraile če ga opazujete ko se dvigne na visoko višino?
In kje po vašem mnenju bi naj bile te kemikalije? ( ker v kabini za potnike ni(tam so potniki), ne v odelku za prtljago, tudi ne v krilih ker tako letalo rabi polno kerozina za potovanje).?
Ziga Dolhar ::
Vsi vemo, da so v radiju 10 km okoli piramid prepovedani vsi leti. Tako da je to dokaz, da je čez letelo neznano, skrivno letalo. Tle se jasno vidi, da je letalo letelo ca. 285-300 metrov levo od piramide.
Hmmm, le zakaj?!!
Hmmm, le zakaj?!!
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vidim, da nihče, od zagovornikov, ni odgovoril na moji vprašanji!
BigWhale in Ziga Dolhar, to na sliki sploh ne zgleda kot sled letala, zgleda kot oblački imenovani cirrus, vidi se tudi, da je na levi strani slike še več podolgovatih oblačkov! Kakor koli že...
Od kod vam take neumnosti, kaj to si sproti zmišlujete al dejansko takšne bedarije kje pišejo?
Točno nad piramidami, nad 10.000 feet je zračna pot R779, ki pelja do letališča v Cairu! Če mi kdo ne verjame naj si gre na google maps pogledat, da je letališe obrnjeno točno proti piramidam!
BigWhale in Ziga Dolhar, to na sliki sploh ne zgleda kot sled letala, zgleda kot oblački imenovani cirrus, vidi se tudi, da je na levi strani slike še več podolgovatih oblačkov! Kakor koli že...
Od kod vam take neumnosti, kaj to si sproti zmišlujete al dejansko takšne bedarije kje pišejo?
Vsi vemo, da so v radiju 10 km okoli piramid prepovedani vsi leti.
Točno nad piramidami, nad 10.000 feet je zračna pot R779, ki pelja do letališča v Cairu! Če mi kdo ne verjame naj si gre na google maps pogledat, da je letališe obrnjeno točno proti piramidam!
BigWhale ::
Ce kdo ne verjame, da sem tole slikal mu lahko posljem RAW sliko iz fotoaparata v polni locljivosti in z vsemi meta podatki.
Jaz ti popolnoma verjamem, da si slikal! Ampak kot sem že prej napisal:
Če je bla le ena črta, je bila to normalna sled letala, ki je letelo po tej zračni poti.
Če pa to povezuješ s tem kaj si prej napisal!
Ja tudi nad egiptom na takšni višini (10km - 11km) je -50, če smo natačni -56,5!
Če je bla le ena črta, je bila to normalna sled letala, ki je letelo po tej zračni poti.
Če pa to povezuješ s tem kaj si prej napisal!
Jaz sem veraj slikal egipcansko piramido in chemtrail nad njo. Bom postal sliko, ko vse skupaj uredim. -50 nad egipcansko puscavo pa ze ne more biti! Tko da. Jutri ali pa pojutrisnjem. Boste videli! Vas bo fotka kar prepricala, mene je!
Ja tudi nad egiptom na takšni višini (10km - 11km) je -50, če smo natačni -56,5!
Če se pa zajbava, potem pa ima zlo dober smisel za humor (za sarkazem).
Potem pa jaz izpadem tepec, ker sem se tak resno poglobil v to !
Potem pa jaz izpadem tepec, ker sem se tak resno poglobil v to !
Vice ::
Tle se jasno vidi, da je letalo letelo ca. 285-300 metrov levo od piramide.
Ne spremljam teme ampak vseeno, ta stavek me je nasmejal... Thx
Ne spremljam teme ampak vseeno, ta stavek me je nasmejal... Thx
Thomas ::
Na SIOL netu se ravno hvalijo po radiu slo, da imajo temo o kemtreejlih. Waw!
LOL!
LOL!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Mimogrede, še Lučka K.B. je okrcala chemtrailerje naj ga nehajo srat gl. ene par številk Delove priloge Polet nazaj, članek z naslovom Nenavadni oblaki.
Evo posnetki chemtrailov iz letala
http://www.youtube.com/user/76CellarDoo...
Tukaj pa se govori o boleznih pilotov
Sicer je kao "uradna razlaga" ampak glede na to kar opazujemo na nebu zadnje čase ni najbolj prepričljiva
Sicer je kao "uradna razlaga" ampak glede na to kar opazujemo na nebu zadnje čase ni najbolj prepričljiva
Evo posnetki chemtrailov iz letala
Again, kako točno se ločijo contraili od chemtrailov?
Waitwaitwaitwait, a niso piloti del zarote???? Zakaj bi jih potem zastrupljali??? In, zakaj z nečim, kar se opazi na tri kilometre - bazdi ko svinja, to je - in ne z nečim, ki bi bilo brez vonja, brez stranskih učinkov, brez itd; saj so ja Iluminati/Bilderbergi najnajpametnejšejši na svetu???? Pa, če hočejo fentat USEPOVRSTOMGLOL!!™, zakaj niso vsem 800-im whistleblowerjem že zdavnaj poslali metek v čefare????
Zgodovina sprememb…
McMallar ::
Sem že enkrat vprašal, pa ni bilo odgovora: na kakšen način pa preprečijo, da bi oni vdihovali to svinjarijo? Če je stvar tako strupena, je jaz na njihovem mestu ne bi hotel vdihovati. In glede na to, da so vetrovi na teh višinah kar močni nimaš veliko kontrole nad tem, kje bo vse skupaj pristalo.
Lahko kdo to pojasni?
Lahko kdo to pojasni?
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
XsenO ::
Duh kaj ne veš ta veliki imajo vedno na glavi nevidno kupolo + respirator, ki jih ščiti.
1 + 1 = 1
Sem že enkrat vprašal, pa ni bilo odgovora: na kakšen način pa preprečijo, da bi oni vdihovali to svinjarijo? Če je stvar tako strupena, je jaz na njihovem mestu ne bi hotel vdihovati. In glede na to, da so vetrovi na teh višinah kar močni nimaš veliko kontrole nad tem, kje bo vse skupaj pristalo.
Lahko kdo to pojasni?
Cepljeni so proti bariju in aluminiju in po novem proti žveplu, mogoče bodo začeli še kaj novega spuščat z letal!
Mogoče so pa to kemikalije iz kemičnega stranišča na letalu :))) !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13306 (10632) | dzinks63 |
» | Ameriško vojaško letalo po nesreči ohromilo civilni informacijski sistem za kontroloOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14102 (10295) | pegasus |
» | čuden objekt na nebu?Oddelek: Loža | 3960 (2801) | stb |
» | Zaprt zračni prostorOddelek: Problemi človeštva | 4480 (3668) | poweroff |
⊘ | Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10614 (8766) | imagodei |