Forum » Loža » Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali
Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali
Temo vidijo: vsi
C_maniak ::
wtf? kje tuki sploh naj bi bil nlp?
iz komentarjev:
Ta članek spada pod rubriko Vaše novice, zato nima uredništvo 24ur.com nič pri njegovem nastanku. Ta članek je plod Janezovega zmotnega mnenja, da je videl NLP.
se pravi lahko vsak objavi karkoli hoče na 24ur?
iz komentarjev:
Ta članek spada pod rubriko Vaše novice, zato nima uredništvo 24ur.com nič pri njegovem nastanku. Ta članek je plod Janezovega zmotnega mnenja, da je videl NLP.
se pravi lahko vsak objavi karkoli hoče na 24ur?
_Matej_ ::
Verjetno tisti barviti odsev na steklu? Drugače pa že včeraj in danes lahko opazujete (vsaj na gorenjskem) nenehne prelete letal z vseh možnih smeri in kako se njihove sledi spreminjajo v razpotegnjeno meglico na nebu.
R33D3M33R ::
Em, brezveze se kregate okoli te zadeve. Da bi zvedeli kdo ima prav se potrebujejo dokaze za ali proti.
Enostavno. Najverjetneje se na vsake toliko let analizira zemljo? Torej je treba le primerjati podatke preden se naj bi chemtraili pojavili in zdaj enkrat. Če je opazno povečanje recimo aluminija (pa v bližini ni tovarne, ki bi sipala aluminij naokrog), se lahko začnemo spraševati ali je pa to mogoče celo res. Dokler je vse le ugibanje....
Enostavno. Najverjetneje se na vsake toliko let analizira zemljo? Torej je treba le primerjati podatke preden se naj bi chemtraili pojavili in zdaj enkrat. Če je opazno povečanje recimo aluminija (pa v bližini ni tovarne, ki bi sipala aluminij naokrog), se lahko začnemo spraševati ali je pa to mogoče celo res. Dokler je vse le ugibanje....
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
R33D3M33R ::
Ker delajo to na napačen način (če to sploh delajo).
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Matev ::
Kako lahko kdo ve, da nekdo nekaj dela na napačen način, če pa niti tega ne ve ali dela to ali ne.
BS tole vse skupi.
BS tole vse skupi.
ShowDown ::
Nisem vedel da imamo tudi slovensko stran o chemtrailih. Neboste verjeli, ampak naslov sem našel napisan na tleh pred fakulteto.
LINK
EDIT: Tisti nemški članek na tej strani je precej zanimiv.
LINK
EDIT: Tisti nemški članek na tej strani je precej zanimiv.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ShowDown ()
jype ::
ShowDown> Neboste verjeli, ampak naslov sem našel napisan na tleh pred fakulteto.
Katero fakulteto?
Katero fakulteto?
PacificBlue ::
Chemtraili so še eno izmed sredstev za zmanjšanje človeške populacije:
Sicer malo offtopic ampak Kitajska je model za Illuminate oz njihovo kontrolo prebivalstva:
Vir:United Nations Population Fund @ Wikipedia
Vir(preberite si tole, zelo zanimivo):http://www.cholesterol-and-health.com/R...
Sicer pa tale Rockeffeler je kr en hud stric, če pomislimo, da je sodeloval pri gradnji WTcja, prodal zemljo za gradnjo UN palače..pa še veliko drugih stvari o katerih bi še lahko kaj povedal, no naj si vsak ustvari svoje mnenje..moje je vam že tako verjetno znano:)
Aja pa poglejte še tale link:
http://fathersforlife.org/health/popula...
Sicer malo offtopic ampak Kitajska je model za Illuminate oz njihovo kontrolo prebivalstva:
Chinese Population program
The UNFPA executive director stresses the need to broaden participation and overcome mistrust among partners.
Stephen Moore, of the Club for Growth, has leveled criticism on UNFPA, claiming the organization supports Chinese Population Control measures. Mr. Moore makes the claim that women in any trimester of pregnancy are strapped down, and their children aborted by the government, against their will, using UNFPA funds.[5]
A three-person U.S Congressional fact-finding team was subsequently sent on a two week tour throughout China. It allegedly wrote in a report to the State Department that it found "no evidence that UNFPA has supported or participated in the management of a program of coercive abortion or involuntary sterilization in China," as has been charged by critics [6], but President Bush blocked public release of the Report, so the exact contents are unknown. [7] The President followed the report by denying previously-approved $34 million in aid to the UNFPA, citing a 1985 law that allows him to ban funds to any international organization found by the administration to be in support of coerced abortion or sterilization.[8] Secretary of State Collin Powell delivered a letter to members of Congress in which it was stated that "regardless of the modest size" of the program in China "or any benefits its programs provide," the agency's "support of, and involvement in, China's population-planning activities allows the Chinese government to implement more effectively its program of coercive abortion."[8]
Similar teams sent by the British Parliament and the United Nations found the same result
Vir:United Nations Population Fund @ Wikipedia
In her 1993 book The Molecular Vision of Life, Dr. Lily E. Kay, whom a 2001 MIT News Office obituary referred to as "one of the outstanding historians of biology of her generation," argued that the "new biology" was largely created by the Rockefeller Foundation and its subsidiary program at the California Institute of Technology (Caltech) through a consensus between a scientific elite and a business elite whose broader aims centered on eugenics and the need to create a mechanism of social control and human engineering:
Vir(preberite si tole, zelo zanimivo):http://www.cholesterol-and-health.com/R...
Sicer pa tale Rockeffeler je kr en hud stric, če pomislimo, da je sodeloval pri gradnji WTcja, prodal zemljo za gradnjo UN palače..pa še veliko drugih stvari o katerih bi še lahko kaj povedal, no naj si vsak ustvari svoje mnenje..moje je vam že tako verjetno znano:)
Aja pa poglejte še tale link:
http://fathersforlife.org/health/popula...
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
ShowDown ::
Sicer si še nisem ustvaril pravega mnenja glede tega, vendar se mi zdi tisti nemški članek kar prepričljiv. Sicer sem bral slovenski prevod, vendar mislim da to nebi smelo bistveno vplivati na vsebino.
swamigi ::
Tukaj je ena odaja,ki je bila predvajana na nemški televiziji ZDF
in vse kar govirjo v tej odaji se sedaj dogaja.
Tko da chemtraili so resničnost.
in vse kar govirjo v tej odaji se sedaj dogaja.
Tko da chemtraili so resničnost.
hamax ::
Ce so chemtraili saje, CO2 in se kaksne druge svinjarije, ki nastajajo v reaktivnih motorjih, potem seveda obstajajo. Ampak to kar pa vidimo s prostim ocesom, je pa samo nedolzna kondenzirana voda...
A zdaj sem pa kr hoaxer ko pokažem par real footage posnetkov?
Vidim, da manipulacija deluje.
Vidim, da manipulacija deluje.
I’m out.
BW je danes kakšen avion letel nad tabo?:P
Res ne vem zakaj se sploh zgražaš..lack of sense of reality?
Res ne vem zakaj se sploh zgražaš..lack of sense of reality?
I’m out.
Dork
Tile posnetki so sedaj res na youtubu ampak so bili prej na na priznanih tv programih.
No tukaj je še nekaj fotagrafij chemtrailov nad Mariborom
Oh jej, kaj bi vi hoaxerji brez youtuba.
Tile posnetki so sedaj res na youtubu ampak so bili prej na na priznanih tv programih.
No tukaj je še nekaj fotagrafij chemtrailov nad Mariborom
Ziga Dolhar ::
Naslov teme:
Torej naše nebo redno preletavajo neidentificirana letala? Kako z njimi opravi naša zračna kontrola?
Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali
Torej naše nebo redno preletavajo neidentificirana letala? Kako z njimi opravi naša zračna kontrola?
https://dolhar.si/
Torej ce so sledi letal zraven oblaka, potem je to Chemtrail?
Butasto vprašanje, a če je chemtrail oblak misliŠ? Ne ni.
vprašal je s prostim očesom in ne s satelitom.
Saj tudi odgovoril sem tako. Slika pač je iz drugega zornega kota.
I’m out.
bluefish ::
sedaj pa še povej, kako se chemtraili RAZLIKUJEJO od navadnih sledi. In ne prodajaj spet buč o tem, da dlje ostanejo na nebu, ker to ni noben argument.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
> Butasto vprašanje, a če je chemtrail oblak misliŠ? Ne ni.
Bega me to, da na tisti sliki ne vidim nobenih vzorcev, le precej prometen del neba...
Bega me to, da na tisti sliki ne vidim nobenih vzorcev, le precej prometen del neba...
Gandalfar ::
@PacificBlue:
dej mi malo bolj pomagaj. Te chemtraili se pojavljajo v nekem procentu preletov, right? Torej ne vedno. Ampak se vedno jih lahko relativno preprosto identificiras.
Daj mi potem zrihtaj dve fotki, slikani iz istega mesta na zemlji. Ena, ki kaze navadni contrail pa eno, ki kaze chemtrail. Tko, da bom vedel kaj gledam in kako lahko iz mojega okna locim oboje pa da vem, kdaj se izogibat temu, da grem ven, ko so te stvari na nebu.
dej mi malo bolj pomagaj. Te chemtraili se pojavljajo v nekem procentu preletov, right? Torej ne vedno. Ampak se vedno jih lahko relativno preprosto identificiras.
Daj mi potem zrihtaj dve fotki, slikani iz istega mesta na zemlji. Ena, ki kaze navadni contrail pa eno, ki kaze chemtrail. Tko, da bom vedel kaj gledam in kako lahko iz mojega okna locim oboje pa da vem, kdaj se izogibat temu, da grem ven, ko so te stvari na nebu.
@bluefish
Videi v tej temi ti zelo govorijo v prid da chemtraili obstajajo. Sicer jih je z prostim očesom težje opaziti(oziroma razlikovati) oziroma jih lahko, če gre za moćno inteziteto, pa tudi dolžino trajanja(čeprav je res, da je odvisno vse od vremenskih pogojev in od višine, tako pri contrailih kot pri chemtralih). Priporočam, da si še pogledaš kakšen video ali prebereš kaj na to temo, da ti bo bolj jasno.
Ma dej razmišljaj malo človek božji, kdo bi pa potem spuščal chemtraile v zrak? Jaka Racman?Itak, da je prometen del neba, če ga sprejajo.
Videi v tej temi ti zelo govorijo v prid da chemtraili obstajajo. Sicer jih je z prostim očesom težje opaziti(oziroma razlikovati) oziroma jih lahko, če gre za moćno inteziteto, pa tudi dolžino trajanja(čeprav je res, da je odvisno vse od vremenskih pogojev in od višine, tako pri contrailih kot pri chemtralih). Priporočam, da si še pogledaš kakšen video ali prebereš kaj na to temo, da ti bo bolj jasno.
> Butasto vprašanje, a če je chemtrail oblak misliŠ? Ne ni.
Ma dej razmišljaj malo človek božji, kdo bi pa potem spuščal chemtraile v zrak? Jaka Racman?Itak, da je prometen del neba, če ga sprejajo.
I’m out.
Zgodovina sprememb…
Gandalfar--tuki imaš primerjavo med contrailom in chemtrailom
http://www.cro-chemtrails.info/default2...
http://www.cro-chemtrails.info/default2...
@swamigi men to oboje isto zgleda. Dve beli crti. A mas se kaksne slikce. Sej bi jih moglo polno okoli lezat? Kaksno HD ce se da, sej dons so ze dobre kamere, ni treba overly compressed jpegov sam met.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
@Pacific
Ti si trdil, da se locijo po vzorcih. Prosim, prosim, pokazi mi te vzorce.
Vse kar jaz vidim na tisti sliki, so sledi parih letal, ki po vecini letijo v isto smer...
Ti si trdil, da se locijo po vzorcih. Prosim, prosim, pokazi mi te vzorce.
Vse kar jaz vidim na tisti sliki, so sledi parih letal, ki po vecini letijo v isto smer...
@hamax
Ne bom se ponavljal, prav tako se ne bom spuščal v neverending debato, ki jo sprožaš z takšnimi imo neumnimi vprašanji.
Zato sem over%out.
Ne bom se ponavljal, prav tako se ne bom spuščal v neverending debato, ki jo sprožaš z takšnimi imo neumnimi vprašanji.
Zato sem over%out.
I’m out.
T0RN4D0 ::
Over&out si ker prodajaš buče ki jih ne znaš argumentirat :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Over&out si ker prodajaš buče ki jih ne znaš argumentirat :)
Ne zato, verjemi da z tem nisem nikoli imel probleme. Samo škoda se mi zdi časa(to sem na žalost sele v zadnjem času spoznal), da se ukvarjam z trolli ki nočejo razmišljati in raziskovati z svojo glavo ter jim je edino veselje jebati "hoaxerje" v glavo.
I’m out.
Na kaj tocno pa je treba bit pozoren na tej sliki? Se ti da razlozit karaktereistike po katerih ves da je to evil chemtrail?
> Ne bom se ponavljal, prav tako se ne bom spuščal v neverending debato, ki jo sprožaš z takšnimi imo neumnimi vprašanji.
Se opravicujem. Mogoce sem naivno pricakoval, da bos razlozil kaj so tisti vzorci po katerih lahko locis chemtrail od contraila.
> trolli ki nočejo razmišljati in raziskovati z svojo glavo ter jim je edino veselje jebati "hoaxerje" v glavo.
Torej ce pri svoji "raziskavi" pridem do drugacnega zakljucka kot ti, potem sem troll, ki noce razmisljat s svojo glavo? Super.
> Gandalfar razlika med tistima dvema letaloma je zelo velika;))
Seveda je. Vprasanje je samo v cem se razlikujeta. Mogoce je eno letalo B747, drugo pa canadair 100. Mogoce leti en na visini 5km, drug pa 10km, mogoce en leti po suhem, drug pa po vlaznem zraku, en po toplem in drug po hladnem... Kaj pa vem. Problem je v tem, da je tu prevec parametrov, ki jih nisi uposteval.
Se opravicujem. Mogoce sem naivno pricakoval, da bos razlozil kaj so tisti vzorci po katerih lahko locis chemtrail od contraila.
> trolli ki nočejo razmišljati in raziskovati z svojo glavo ter jim je edino veselje jebati "hoaxerje" v glavo.
Torej ce pri svoji "raziskavi" pridem do drugacnega zakljucka kot ti, potem sem troll, ki noce razmisljat s svojo glavo? Super.
> Gandalfar razlika med tistima dvema letaloma je zelo velika;))
Seveda je. Vprasanje je samo v cem se razlikujeta. Mogoce je eno letalo B747, drugo pa canadair 100. Mogoce leti en na visini 5km, drug pa 10km, mogoce en leti po suhem, drug pa po vlaznem zraku, en po toplem in drug po hladnem... Kaj pa vem. Problem je v tem, da je tu prevec parametrov, ki jih nisi uposteval.
trolli ki nočejo razmišljati in raziskovati z svojo glavo ter jim je edino veselje jebati "hoaxerje" v glavo.
Hoaxerjem bi morali vsi le migati z glavo in jim pritrjevati, ne glede na še tako glupe "dokaze" z njihove strani.
Pri svoji raziskavi??Niti enega takšnega produkta nisem videl kdaj z tvoje strani..pa je bilo veliko priložnosti. Vse kar vidim so samo neumna ponavljajoča vprašanja. Sori fant ampak vsega ti tudi ne morem prinesti na pladnju, če ne boš začel sam delati kaj na tem boš ostal na istem.
trolli ki nočejo razmišljati in raziskovati z svojo glavo ter jim je edino veselje jebati "hoaxerje" v glavo.
Hoaxerjem bi morali vsi le migati z glavo in jim pritrjevati, ne glede na še tako glupe "dokaze" z njihove strani.
Vidiš, zakaj je tako. Eden pač ne premakne svoje točke razmišljanja v drugo smer. Ker se mu zdi pač "glupo".
I’m out.
hja, oprosti, ampak ena slika s satelita v grupi oblakov ni nikakršen dokaz. Prav tako ne ena random slika posnetka neba, ko je eno letalo lahko letelo čez nekaj ur nazaj, drugo pa ob času slikanja. Logično je, da je ena sled že praktično izginila.
Poglejte morate začeti razmišljati malo drugače. Valjate se po istih vzorcih polnih dvoma in neodobravanja. Predstavil(i) smo vam veliko dokazov, ki govorijo v prid chemtrailov. Kakšni so vzorci oziroma kako jih opaziti..težko govoriti o tem, ker če dam sliko neba prepredeno z sledmi chemtrailov v vse mogoče smeri, bo sledilo še deset drugih vprašanj zakaj kako..itd. Moj pogled na chemtraile ni tako ozek kot vaš. Pač imam še druge informacije, da populacija se načrtno zastruplja z strani elit in to z hrano(dodatki), zdravili, boleznimi(sars, aids..)..vse to in še več v sklopu še drugih faktorjev. Imam toliko informacij, da bi vse težko delil z vami. Ker potem bi tema šla spet v eno drugo smer, kar pa marskikateremu ne bi bilo povšeči.Morate gledati bolj globalno in ne samo lokalno na ta problem, povezati številne dejavnike med sabo..kaj drugega vam težko povem v tem trenutku.
I’m out.
Zgodovina sprememb…
kaj drugega vam težko povem v tem trenutku.
Kater trenutek pa bo primeren, da nam boš poglobljeno in podkrepljeno z dokazi in študijami, razložil The Big Picture?
@bluefish
[imagodei: odstranjen žaljiv del]
Ja itak bom dobil dokaze od letalskih družb, da spuščajo chemtraile v zrak, ali pa od vlad po svetu da delujejo konspirativno. To bi bil zate verjetn ultimativen dokaz a ne? Pa te moram razočarati, ne boš ga dobil. Lahk ti dam pa link, ampak ko ga itak ne jebeš.
[imagodei: odstranjen žaljiv del]
Ja itak bom dobil dokaze od letalskih družb, da spuščajo chemtraile v zrak, ali pa od vlad po svetu da delujejo konspirativno. To bi bil zate verjetn ultimativen dokaz a ne? Pa te moram razočarati, ne boš ga dobil. Lahk ti dam pa link, ampak ko ga itak ne jebeš.
I’m out.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imagodei ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13204 (10530) | dzinks63 |
» | Ameriško vojaško letalo po nesreči ohromilo civilni informacijski sistem za kontroloOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13950 (10143) | pegasus |
» | čuden objekt na nebu?Oddelek: Loža | 3929 (2770) | stb |
» | Zaprt zračni prostorOddelek: Problemi človeštva | 4426 (3614) | poweroff |
⊘ | Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10536 (8688) | imagodei |