Forum » Loža » SP v nogometu - Nemčija 2006
SP v nogometu - Nemčija 2006

boštjan ::
Messi bi sam premagal nemce!
no,no,to je kar fajn za lase privlečena trditev. bi pa verjetno več koristnega naredil kot pa cruz,sploh,ker se je podaljšek špilal.edino kar me je včeraj negativno preseneto je rikelme,v 2. polcajtu ga sploh ni bilo za videt
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

LapD ::
Ja riquelmeja ni blo vidt sam tazga igralca ne morš menjat..Kot da bi ronaldinhota menjal ker nikol neveš kdaj se mu bo spipalo. Ko je dal Cruza notr sam wtf. Zabluzil je z menjava čist in večina krivde gre na njega.

Lord.Febo ::
sam ta klemenčič je pa legenda, pa ne moreš se tak dret, pa pri enajstercih no, pa FFS, gol gol gol pri enajstmetrovkah je pa že mal sick.

frudi ::
ne vem no... a so pri kanalu a res tolko zabiti, da jim ne potegne... če cela država kurca tega debila in njihove prenose nasploh, potem ne gre za 'subjektivno mnenje o komentatorjih'.
pi**a no, senilna opica bi znala boljše komentirat kot ta kreten...
pi**a no, senilna opica bi znala boljše komentirat kot ta kreten...

1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

DominusSLO ::
hehe tekma je bla res že sama po sebi dolgočasna... pol pa še ta komentator
Upam pa si trdit, da bodo brazilci imeli lahko delo v polfinalu, če francijo premagajo.

Upam pa si trdit, da bodo brazilci imeli lahko delo v polfinalu, če francijo premagajo.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

mavec ::
Jah Klemenčič je očitno postal južnoameričan. Ne gre pa mi v glavo, da se tip dere pri 11-m, kot da je to evrogol s 30m.
Pa tud take je ven metal da je blo za krepnt od smeha.
Anglije pa se očitno drži prekletstvo 11-m :D
.
Pa tud take je ven metal da je blo za krepnt od smeha.
Anglije pa se očitno drži prekletstvo 11-m :D

fl0w ::
ja dej no, ce je biu pa to rdec karton, pol pa tud nevem
malo poglej počasni posnetek pa boš videl zakaj ga je dobil... na koncu pa je čisto živce zgubil za brezveze
Woop-woop! That's the sound of da police!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fl0w ()

"Sojenje na tem mundialu je na zelo visoki ravni. Niti malo ni podobno tistemu, kar smo videli pred štirimi leti na Japonskem in v Južni Koreji," je dejal Villar.

SRAMOTA za JUANA!!!
Moral bi dobiti RDEČ karton, saj je bilo očitno da je VIERO namerno podrl in ni štartal na žogo, poleg tega pa je bil VIERA na poti proti golu.
RONALDO pa je več kot očitno igral z roko in zasluženo dobil karton!
In potem Brazilija igra odlično, yeah right....
Moral bi dobiti RDEČ karton, saj je bilo očitno da je VIERO namerno podrl in ni štartal na žogo, poleg tega pa je bil VIERA na poti proti golu.
RONALDO pa je več kot očitno igral z roko in zasluženo dobil karton!
In potem Brazilija igra odlično, yeah right....

Tilen ::
Jah ce bi dobo rdecega bi blo se huje pomoje... :P Nekako kot da si nebi upal privoscit dat rdecega tak hitro...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

pa lahko bi tudi rdečega dobu....sej ni šel na žogo..

Pac to je zdaj ze high ranked tk da se kr tak ven imo ne posilja :) Vsaj videt je blo tak... Prekrsek za rdecega pa dobi rumenega... Pomoje bodo zdaj francozi malo bol pritisnili ker se da videt da sodnik kr dopusca...

Goooool!
T. Henry! Braziliji se tole neigranje maščuje! Očitno, če bo šlo tako naprej, bomo gledali finale ITA-FRA, ponovitev Eura '00.
T. Henry! Braziliji se tole neigranje maščuje! Očitno, če bo šlo tako naprej, bomo gledali finale ITA-FRA, ponovitev Eura '00.

Dr_M ::
tooooooooo!!!!
francozi zakon.
brazilija sux0r!
ogromno ljudi je favoriziral brazilijo (zakaj le, bodo s tistimi velkimi protezami zabijal gole
), ampak jest sm vedu, da bodo francozi zmagal. seveda zasluzeno. brazilija se neki casa ne bo dosegla francozov. tralalalala...
sej ne, da sm ksn navijac francozev, ampak vazn da grejo brazilci domov.
francozi zakon.

brazilija sux0r!

ogromno ljudi je favoriziral brazilijo (zakaj le, bodo s tistimi velkimi protezami zabijal gole

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

No in dajte mi zdaj povedat zagovorniki lepe igre oz. napada. Kje piše, da je napad formula za zmago?
OBRAMBA TRDA kot adamantium prej zagotovi napredovanje kot pa napad!!
Ni šans, da se prebije tako obrambo, kaj bo šele, ko bodo Nemci, ki bodo naleteli na ITALIJO. Enako so napadalni, ampak, obramba kot jo ima ITA, bo ustavila Nemčijo...
OBRAMBA TRDA kot adamantium prej zagotovi napredovanje kot pa napad!!
Ni šans, da se prebije tako obrambo, kaj bo šele, ko bodo Nemci, ki bodo naleteli na ITALIJO. Enako so napadalni, ampak, obramba kot jo ima ITA, bo ustavila Nemčijo...

Dr_M, tvoj komentar nekako v stilu nekaterih iz teme o F1. Sam da MS ne zmaga pa je vseeno kdo ane? Mah, bedno.
Najbol od vsega me jezi to, da je tako dobra tekma morala bit tako hitro. Ne privoscim niti enim niti drugim da bi sli domov samo kaj naj... nic. Taksno je tekmovanje.
Najbol od vsega me jezi to, da je tako dobra tekma morala bit tako hitro. Ne privoscim niti enim niti drugim da bi sli domov samo kaj naj... nic. Taksno je tekmovanje.

jekson ::
tudi jest moram reč da več kot zaslužena zmaga francije, ki je igrala zelo dobro, odličen mojster z žogo Zidane je naredu par njegovih akcij s tisto eleganco ki jo samo on zmore,dober tudei riveri,henry.Brazilija žal, me je zelo presenetla nobene resne akcije razen proti koncu,nasplošno ni tista Brazilija, ki smo jo navajeni, ampak boljše tako

Oxford ::
Hahahahahahaha, Brazilci gredo domov!!!!
Vsi tisti, ki ste trdili, da so Brazilci proti Hrvaški igrali 40% in podobna sranja, imate dokaz, da so bili preveč hvaljeni.
Brazilci so skupek superiornih posameznikov, ki pa kot ekipa ne funcionirajo - podobno, kot Real Madrid.
V celotni tekmi pa tale "Dream Team" ni pokazal Chicken shita. Edino pravilno, da gredo domov. Zmaga za Evropski nogomet!
P.S.: edino Nemcem ne privoščim včerajšnje zmage.

Vsi tisti, ki ste trdili, da so Brazilci proti Hrvaški igrali 40% in podobna sranja, imate dokaz, da so bili preveč hvaljeni.

Brazilci so skupek superiornih posameznikov, ki pa kot ekipa ne funcionirajo - podobno, kot Real Madrid.
V celotni tekmi pa tale "Dream Team" ni pokazal Chicken shita. Edino pravilno, da gredo domov. Zmaga za Evropski nogomet!

P.S.: edino Nemcem ne privoščim včerajšnje zmage.

Tilen: nekak morm odgovorit tistim papkom, ki tko slepo verjamejo v brazilijo. moji favoriti so itak bli francozi,nemci in anglezi, pa mogoce se nizozemci. naviju sm za te reprezentance, pol pa nej se zmenijo kdo bo zmagu
kar se pa tice F1, sm pa za MS

kar se pa tice F1, sm pa za MS

shock ::
... ampak vazn da grejo brazilci domov.
Zakaj že? Igra francozov je bila res LEPA. Izredno sem presenečen kako stari zidane kazal akrobaterjem kako se igra z žogo. Res sem zadovoljen z igro, samo sem vseeno upal da bi začeli brazilci igrat napadalnejše. No na koncu so si zaslužli tisto zmago, ki so jo bolj želeli.

mzidy ::
Js sn tud bolj zmago prvošču Francozom, kdo je pa majstor z žogo smo se pa itak lahk prepričali

uuu to pa je bla lekcija braziliji
upam, da čaka podobna lekcija še nemce

upam, da čaka podobna lekcija še nemce

sid911 ::
jupiii
Na tale trenutek sem čakal, namreč da Brazilci grejo domu...in to zasluženo ker NIČ niso pokazali.

Na tale trenutek sem čakal, namreč da Brazilci grejo domu...in to zasluženo ker NIČ niso pokazali.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

muzičar ::
VIVA LE FRANCE.
Vsem sem govoril da bojo francozi nardil rastur -> noben mi ni vrjeu -> brt je zgubu 5k ker je stavu na brazilce h3h prav mu je.
Do zdaj so francozi pokazal največ da omenjam Zizu-ja, ki kljub temu da so to njegove zadnje tekem še vedno blesti v svojem slogu kot je blestel pred 8 leti. Bravo fantje. Bravo Domenech-u za odkritje Frank Ribery, ki je danes dokazal da je vreden zaupanja na desnem boku -> h3h ko tam ni imel dela celo na levem. To je ekipa to je to. Glede na dosedanjo predstavo portugalcev francozi ne bodo imeli večjih težav.
Skratka že osem let navijam za francoze in francoski nogomet nasploh (unikatna eleganca in igra) in končno spet obujajo tisti blišč.
Vsem sem govoril da bojo francozi nardil rastur -> noben mi ni vrjeu -> brt je zgubu 5k ker je stavu na brazilce h3h prav mu je.
Do zdaj so francozi pokazal največ da omenjam Zizu-ja, ki kljub temu da so to njegove zadnje tekem še vedno blesti v svojem slogu kot je blestel pred 8 leti. Bravo fantje. Bravo Domenech-u za odkritje Frank Ribery, ki je danes dokazal da je vreden zaupanja na desnem boku -> h3h ko tam ni imel dela celo na levem. To je ekipa to je to. Glede na dosedanjo predstavo portugalcev francozi ne bodo imeli večjih težav.
Skratka že osem let navijam za francoze in francoski nogomet nasploh (unikatna eleganca in igra) in končno spet obujajo tisti blišč.

Moja napoved je nekako taka:
Nemčija: skozi celoten turnir igra podobno kot Brazilija, zato jo čaka proti Italiji podobna usoda, kot Brazilijo proti Franciji
Italija: Igra iz tekme v tekmo boljše, na zadnji tekmi se je razigral še Toni in ob obrambi kakršno imajo finale ni vprašljiv. Napad se tudi izboljšuje
Portugalska: Tudi ta ekipa igra podobno skozi cel turnir kot Nemčija. Imeli so malo sreče, a bodo v polfinalu še močnejši. Kaj naj bi rekel zanje. Ob Franciji kakršna je, jim ne pripisujem šans. FRA pač ni NIZ.
Francija: Podobno kot Italija igra iz tekme v tekmo bolje in se prebuja. Zidane je enostavno odigral fenomenalno z "galaktičnimi" potezami. Kot kaže bodo igrali v finalu.
Sklep: Gledali bomo ponovitev finala iz EURA '00 med ITA-FRA in upam na zmago ITA, drugače pa naj zmaga boljši!
Nemčija: skozi celoten turnir igra podobno kot Brazilija, zato jo čaka proti Italiji podobna usoda, kot Brazilijo proti Franciji
Italija: Igra iz tekme v tekmo boljše, na zadnji tekmi se je razigral še Toni in ob obrambi kakršno imajo finale ni vprašljiv. Napad se tudi izboljšuje
Portugalska: Tudi ta ekipa igra podobno skozi cel turnir kot Nemčija. Imeli so malo sreče, a bodo v polfinalu še močnejši. Kaj naj bi rekel zanje. Ob Franciji kakršna je, jim ne pripisujem šans. FRA pač ni NIZ.
Francija: Podobno kot Italija igra iz tekme v tekmo bolje in se prebuja. Zidane je enostavno odigral fenomenalno z "galaktičnimi" potezami. Kot kaže bodo igrali v finalu.
Sklep: Gledali bomo ponovitev finala iz EURA '00 med ITA-FRA in upam na zmago ITA, drugače pa naj zmaga boljši!

Laufman ::
Lep pozdrav po neki cajta. N vem, men je dons use v vodo padl, k je brazilija zgubila, tko da sploh ne vem vec za kerga bi navijov. Upam samo da ne bo prvak italija al pa nemcija. Drugac pa mislm da bojo nemci "cudezno" v finalu, za drugo tekmo pa ne vem, mi je vseen. Drugac pa mi pa gre na zivce, da je domaca ekipa zmeri tko preklet favorizirana, zato tud zame osebno osvojen naslov na domacem prvenstvu ne vela nic.

Sigurno bo Beckenbauver mal sodnike naščuvov al pa v javnosti vršil pritisk... Sej tako je zmeraj bilo, da je domača reprezentanca favorizirana. Ampak, če se prav spomnim, mislim, da je bila Francija 98 po zelo zelo dolgem času spet reprezentanca, ki je osvojila naslov SP na domačem terenu, tako da se Nemcem že s te perspektive slabo piše, kaj šele s perspektive napada in obrambe ITA
.

Amare ::
Kot velik navijač Brazilije lahko rečem samo kapo dol Franciji za takšno predstavo!
Zizou svaka čast ! ! ! Zame še vedno najboljši vezist na svetu !
Zizou svaka čast ! ! ! Zame še vedno najboljši vezist na svetu !

Edino kar je že znano za sedaj je, da se bo Evropa po osvojenih naslovih izenačila z Južno Ameriko, ki jih ima do tega trenutka 9 v lasti. Kdo bo prvak, še ne vemo, ali pač .
Ali bo to Nemčija kot samostojna država prvič (če štejemo Zah. Nemčijo pa četrtič), ali Portugalska prvič, ali Francija drugič, ali pa bo še četrtič in zopet po letu 1982 zopet slavila ITALIJA, ko je takrat premagala Zah. Nemčijo v Španiji s 3-1!
Ali bo to Nemčija kot samostojna država prvič (če štejemo Zah. Nemčijo pa četrtič), ali Portugalska prvič, ali Francija drugič, ali pa bo še četrtič in zopet po letu 1982 zopet slavila ITALIJA, ko je takrat premagala Zah. Nemčijo v Španiji s 3-1!

hamax ::
LOL ja France. Spet bojo jokali ko bojo po prvem krogu izpadli.
hehe to je biu komentar, k sm na drugi strani napisu, da bo francija v finalu igrala. :D
zau mi je brazilcev. res pa je, da niso nc pokazal.

muzičar ::
No ja zgleda da se zgodba Italije ponavlja. Če se spomnite so vedno stopnjevali kvaliteto svoje igre skozi turnir. Tu sta si Francija in Italija kar podobne. Bi bilo zanimivo videti final med njima. Še vedno so pa francozi do sedaj pokazali največ. Sploh je zmaga Italije nad Ukrajino malo grenka oz. kar dobro greni.
Če bi šel stavit bi stavil na Francoze (kot to delam že osem let na vseh prvenstvih).
Če bi šel stavit bi stavil na Francoze (kot to delam že osem let na vseh prvenstvih).

monster-x ::
Sam tok o Italiji ... so mel najlažje delo od teh, ki so prišli naprej in je malo lažje premagati nerazpoložene Ukrajince kakor pa Argentino, Brazilijo, Anglijo. ;) Francija je prikazala odlično igro in upam, da namlatijo te Portugalce. Nemci pa še vedno igrajo odlično in zopet upam, da sesujejo te makaronarje, da jim pokažejo, kako se igra NOGOMET in da bodo vedeli, da se igra nogomet in ne padanje v kazenskem prostoru.
Tinkec & co., upam, da te tista tekma proti Ukrajini ni tok prepričala o tem, da bo Italija prvak glede na to, da res niso mel težkega dela. Me prav zanima, kako bi bilo, če bi igrali proti kaki od ostalih reprezentanc ...
Finale pa mora biti Nemčija-Francija.
Tinkec & co., upam, da te tista tekma proti Ukrajini ni tok prepričala o tem, da bo Italija prvak glede na to, da res niso mel težkega dela. Me prav zanima, kako bi bilo, če bi igrali proti kaki od ostalih reprezentanc ...
Finale pa mora biti Nemčija-Francija.

There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

cattom: bravo

monster-x, žal se domače ekipe favorizira in Nemce se je vsekakor proti Argentini, če 90% ljudi tukaj pravi, da je bilo nekaj narobe s sojenjem in se za to odpre še posebna tema, potem nekaj je na tem. Da potem Nemci še poškodujejo golmana... Mislm...
Argentina si je pa pač sama kriva, če se postaviš v bunker ki ni tipičen za tvojo ekipo, jah slej ko prej kapituliraš...
Italija je edina reprezentanca, ki zna igrati bunker in to PRAVI BUNKER.
Kar se tiče njene poti. Pristala je v skupini kakršni je, sistem ni bil nič ji pisan na kožo, saj so se pošteno namučili in bi se lahko kaj kmalu pomerili z Brazilijo, tako, da prosim ne mi o tem, da so imeli najlažje delo, ali torej smatraš, da razen velesil so ostale reprezentance amaterji na najnižji ravni?
Prosim te, ekipe ki so se uvrstile na SP igrajo odličen nogomet in so profesionalci in če ti makaronarji niso všeč jih pač ne glej...
Pa saj vas razumem, njihova igra vam je antipatična in jim privoščite čimprejšnji izpad... Meni so totalno antipatični Nemci, ki se očitno šlepajo naprej s pomočjo sodnikov in kar se njih tiče, če podrobneje pogledate, so ubrali isti sistem, kot Brazilija. Zelo napadalna igra skozi predtekmovanje, ampak vam pravim. Braziliji se je to maščevalo in je izpadla.
Torej najboljši napad ni formula za zmago. Sam pravim, da je obramba tista, ki odloča o zmagi! In ITALIJA je v zadnjih tekmah pokazala, da se dviga in da je v napadu vse nevarnejša... Toni se očitno prebuja...
Najbolj privoščim Italiji, nato Franciji in Portugalski nikakor pa ne Nemčiji. Upam pa, da se ponovi finale SP v Španiji 1982
.
Argentina si je pa pač sama kriva, če se postaviš v bunker ki ni tipičen za tvojo ekipo, jah slej ko prej kapituliraš...
Italija je edina reprezentanca, ki zna igrati bunker in to PRAVI BUNKER.
Kar se tiče njene poti. Pristala je v skupini kakršni je, sistem ni bil nič ji pisan na kožo, saj so se pošteno namučili in bi se lahko kaj kmalu pomerili z Brazilijo, tako, da prosim ne mi o tem, da so imeli najlažje delo, ali torej smatraš, da razen velesil so ostale reprezentance amaterji na najnižji ravni?
Prosim te, ekipe ki so se uvrstile na SP igrajo odličen nogomet in so profesionalci in če ti makaronarji niso všeč jih pač ne glej...
Pa saj vas razumem, njihova igra vam je antipatična in jim privoščite čimprejšnji izpad... Meni so totalno antipatični Nemci, ki se očitno šlepajo naprej s pomočjo sodnikov in kar se njih tiče, če podrobneje pogledate, so ubrali isti sistem, kot Brazilija. Zelo napadalna igra skozi predtekmovanje, ampak vam pravim. Braziliji se je to maščevalo in je izpadla.
Torej najboljši napad ni formula za zmago. Sam pravim, da je obramba tista, ki odloča o zmagi! In ITALIJA je v zadnjih tekmah pokazala, da se dviga in da je v napadu vse nevarnejša... Toni se očitno prebuja...
Najbolj privoščim Italiji, nato Franciji in Portugalski nikakor pa ne Nemčiji. Upam pa, da se ponovi finale SP v Španiji 1982

tinkec: cist tko, mimogrede, ce se je kdo slepu na tem SP, je to sigurno italija. drugac nimam nc proti njim, sam pac gledam bolj objektivno.
moj vrstni red bi biu nekak tak: francija, nemcija, italija, portugalska.
moj vrstni red bi biu nekak tak: francija, nemcija, italija, portugalska.

No ja, 1000 ljudi 1000 čudi.
Ne bom več komentiral vsega, ampak pravim, da je sistem tekmovanja pač narejen kakor je. Nekateri imajo pač tako drugi drugačno pot, a vsak mora za cilj prebroditi težave.
Ne bom več komentiral vsega, ampak pravim, da je sistem tekmovanja pač narejen kakor je. Nekateri imajo pač tako drugi drugačno pot, a vsak mora za cilj prebroditi težave.

tinkec neverjetn si z to Italijo. So ti dali kakšno medaljo za posebne zasluge?
To da je Francija pokazala največ..No sj bi se strinjal ker nobena ekipa na tem prvenstvu ni spravila skupaj več kot eno dobro tekmo. Tako da ji je enih par ki so pokazali največ hehe. Nemci se pa niso prav niš šlepali s sodniki (razen proti Argentini) ampak so preprosto imeli najlažjo pot. Skupina je bla sestavljena iz drugo razrednih ekip, še Ekvador, ki mu je nekaj uspevalo je potem proti njim igral z rezervno ekipo. Švedska se od kvalifikacij naprej itak ubada z realizacijo, kar je glede na imena totalno nerazumljivo. Potem proti Argentini so se pa pošlepali. To je zdj zvenelo kakor da so mi Nemci všeč, ampak daleč od tega. So druga najbol antipatična ekipa zato bodo tud premagal Italijo. Majo sodnike in navijače na svoji strani in pa še eno stopnjo manj antipatični so
Francija bo pa imela več dela z Portugalsko kakor z Brazilijo, saj sredini ne bodo tako lahko osvojili še posebej ker se vrača Deco. Ampak pričakujem finale Francija vs Nemčija v finali pa se neda nič napovedat.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 86153 (65200) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 166629 (141880) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26800 (22751) | jericho |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15140 (11246) | Dr_M |