» »

SP v nogometu - Nemčija 2006

SP v nogometu - Nemčija 2006

««
13 / 30
»»

Slo-One ::

Neeee fak. Buuu nemčija. To je blo ker niso meli taboljšega golmana. ;(

Razerzone ::

...
sploh ne bom vec gledv svetovnega prvenstva... To bo uno Deutschland uber alles (seveda s pomocjo sodnikov)... Majku jim švabsku!

Zgodovina sprememb…

Modri dirkač ::

GO home maradona, go, go, go!!!:D >:D
Everybody lies!

BendeR ::

Se mi je kr zdelo kdo bo šel dalje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BendeR ()

Potem bi Argentina zmagala. :D

Bi rabli Nevone, da si ogleda tekmo in naredi statistiko koliko napak je naredil sodnik in koliko je povprečje potem bi pa vidli razliko.0:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Slo-One ()

fl0w ::

HAHAHAHAHA, zaj pa še italijo v 1/2 izločijo in so spet v finalu :D :))
Woop-woop! That's the sound of da police!

fl0w, mora italija se pridt v polfinale ampak ce pride, svabotm noben sodnik nav pomagov...

mavec ::

Amir, se strinjam z MATERRAZIJEM in NESTO na čelu si Nemci že lahko pripravijo kovčke in karte za ogled finala med ITALIJO in BRAZILIJO oz. FRANCIJO :D.
Sam upam na ponovitev EP '00, če se prav spomnim, ko so igrali Italijani in Francozi in ma, da se ji AZZURI maščujejo za poraz.
In ja, Nemcem na tekmi proti Azzurom ne bo pomagala ne sodniška ne božja roka!!

AZZURI ZA PRVAKA!!!

Da tinkec! Svaboti nimajo sans ce ne bodo spet prevec ocitna dvojna merila... pa to je sramota...

Jah, Nemčija ane. Pa saj delno je za razumet, pač igrajo doma. Verjetno pa jim hočejo podariti naslov, ker ga že dolgo niso osvojili :p.

Mah... to sploh ni vec nogomet ce je ze vse vnaprej doloceno kdo mora iti naprej, vsaj za domacine je...

hamax ::

un rumen karton za simuliranje je biu hud :))

Luboš Michel, za predsednika nemske nogometne zveze... Zgleda bo dobu velik dnarja od nemcije za to tekmo...

Amir, pomoje mu bodo ponudili par prodajalk ljubezni >:D, pa še masten kos denarne pogače od naslova >:D.
No, saj zanimivo tole.

Al bo poravnanje računov iz prejšnjega SP: NEM-BRA ali pa bo iz Eura '00 ITA-FRA.
Moje skromno mnenje :D.

matjazx ::

kva se tok matrajo s sodniki pa kolk jih plačujejo
nj dajo moji babici za sodt bo bolša

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjazx ()

matjaz sej lih zato jim tolk plačajo da lahk sodijo domacinom v prid...
ne gre se za to da bi dobro sodili ampak za to da "pravilno" dosodijo nekatere stvari...

Zgodovina sprememb…

matjazx ::

bo zanimiv vidt al bojo poslal zdj Michela domov al bo za nagrado dubu clo finale

boštjan ::

ma dajte no,sudija sploh ni vplival na izid tekme,oni kao faul nad maxijem,pa ga tui ni blo,malo prehitro se je fukno prek švabove noge.pa da ne bo kdo mislo,da navijam za nemce.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

tvich ::

Jst sem sicer gledal z punco (ki bi me zbila, da nebi navijal za švabe) in z 4 kolegi. Vsem se je zdelo sojenje do rumenega kartona za blefiranje zadovoljivo, kljub temu, da so bli vsi razen naju za Argentino. Je pa res, da smo že neki spil tko, da nismo glih avtoriteta. Sam vseeno pa zelo, zelo dvomim, da se da na svetovnem prvenstvu sodnika ''kupit''.
To ni Simobil liga. Tukaj delajo sodniki napake ker je okoli 50.000 glasnih ljudi in preko kamer še naslednjih 1.000.000.000.
LP
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--

ZAMBROTTA!! Očitno drži, kaj bo šele z Azzuri, ko bodo pričeli igrati napadalno!!

shock ::

tinkec:

Daj odrasti že enkrat. Greš že na živce tistim, ki navijajo za italijane.

BTW Buffon brani vse živo in Luca Toni je končno zabil gol :D.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shock ()

LUCAAA TONI!!!
GOOOOOOOOOOOOL!!

Toni bo še eksplodiral!!!!!!!!

ITALIJA ZA PRVAKA!!!

ITALIJA vodi že 3-0.

NEMČIJA naj se raje pazi!!! ITALIJA se očitno krepi še v napadu!!!

AZZZURI!!!!!!!!!!!!!!!1 >:D >:D >:D

No ta tretji gol pa ne bi smel bit veljaven, saj je bil že prej bil v pasivne prepovedanem položaju. No mogoče sem slabo videl.

MEDENA ::

TONI še enega...3-0

ITALIJA-NEMČIJA

go go ITALIJA...

shock: ko si v pasivnem, in se naredi nova akcija ofsajda ni?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MEDENA ()

Ni važno, saj v nadaljnem poteku ni bil!!!

ITALIJA se očitno krepi v napadu!!

Nemčiji se obeta katastrofa, da se vidi že od tu...

AZZURI za prvaka!!!>:D >:D >:D

MEDENA:

Pol se oproščam za napako :8). BTW bravo toni.

Matej_K ::

BTW oglejte si posnetek drugega gola...100% ofsajt

Jah Ukrajina bo pa mogla klonirat Ševčenka če misljo kej narest, ker je biu edina svetla točka tekem..No sj za prvi nastop na Sp so se kr dobr odrezal..
... .. .

BTW, oglejte si tisti penal proti AUS. Ta prava 11-m.

ITALIJA ZA PRVAKA!!

LapD ::

Ukraina res ni dost pokazala na tem prvenstvu..glih tok dobr bi se znajdla Slovenija tam pomojem. Spušili so gladko proti dvem malo močnejšim ekipam, premagali puščavske viharje al karkoli že so, proti švici pa itak imeli srečo. Pač poklopil se jim je žreb predvsem.

Ja Toniju se je odprlo..zadel je iz dveh in treh metrov :D No sj niso bli tok slabi dons Italijani če smo pošteni. Tinkec ti pa nehi sanjat o tistem penalu ker če bi blo pošteno bi bli zdj kenguruji v polfinalu ;)

Če bula ne bi bila čebula... >:D

LapD:

Na žalost ne ti in noben drugi ne bi vedel kje bi bili kenguruji. Saj bi morali igrat še enih celih 30 min in kaj veš kako bi se obneslo takrat.

Nisem rekel da vem, rekel sem kaj bi bilo pošteno.

MarkoSan ::

Ko bi vsaj Nemci nabil te cigane makaronarske, da se ze spokajo domov!!!
there is no home like 127.0.0.1

I smell something fishy >:D.

Prej bi rekel obratno, se vidi kako so se Nemci prešvercali v 1/2finale. Pač kriterij njim v prid...
Sicer pa s tako igro kot jo je Italija danes nadgradila pa sploh ne more izgubiti, ampak lahko le pridobi.

Obramba je vrhunska, ko je to najbolj potrebno!!

alum ::

tinkec,

a to je šala, da si ti star 21 let?

Nemci si mi totalno antipatični, ampak proti Italijanom pa upam, da bodo zmagali. In upam, da pocasto. Sploh pa nezasluženo. >:D

Eh naj obojne diskvalificirajo. :D

Bah, je*at ga. Je pač tako, da so na vsakem SP v glavni vlogi pač sodniki. Tako ali drugače, ker očitno brez sodnikov tudi SP-ja ne bi bilo...

Vajenc ::

Eh škoda, očitno gredo "Rimljani" na pohod do finala. Tam pa jih čakajo črne gazele, samba, Zec-Ronaldinho, El fenomeno, Spidi G. - Carlos, uzdravljeni Robinho, smrtni pogled- Juninho in še kdo, tako, da končni rezultat ne bi smel biti vprašljiv >:D .

Da gre Argentina domov..., ta nogomet je poln presenečenj, upam,da se Brazilcev kaj bolj drži tradicionalna kvaliteta.

ej usi ki ste za švabote konec zabave italija ma da jih nabije ko klošarje kar si tud zaslužjo!
FORZA ITALIA!!!!

To tud jst upam..ampak je naslednja stvar, ki si jo prav tako želim da nekdo nabije italjane v finalu. Kok je čudn k igrata v pol finalu dve najbol antipatični ekipi..prov neveš za koga bi :D

Hahaha:) jah svaboti v pov finalu ispadajo italjani pa na zalost verjetno v finalu, ce bodo brazilci prisli v finale:D

Matej_K ::

Lapd pa naviji za sudjo...da izključ na vsaki strano 4 igralce pa bo prekinjena tekma :D
brez zmagovalca :D

sej to sploh ni težko zrealizirat glede na to kake delajo sudje na tem SP
... .. .

Lery ::

Nemci Svetovni prvaki:D >:D

sanjaj

To bo še zanimivo, dvoboj Azzurov in Nemcev. Pri Italijanih je eksplodiral TONI. Kot kaže je bila poteza, da igra Totti takoj za Tonijem zadetek žeblico na glavico.
Še hujša obramba pa bo, ko se vrne Materazzi na tekmi proti Nemčiji ter po možnosti še Nesta! Ne smemo pa pozabiti še vedno nevarnega "Pipa", pa De Rossija v finalu.

To se bo še jedlo špagetov pa makaronov >:D >:D >:D

Eno vprašanje za tiste, ki so proti švabov ali italijanov. Zakaj so oni za vas tako antipatični? A mi znate kak konkreten razlog navest. A so se vsaj tako arogantno obnašali kot angleži proti ekvadorcem? Rad bi videl da te vaše trditve podkrepite z dokazi kot so linki na novice itd. Če pa dajo gol s sodnikovo pomočjo, to pa ni njihova krivda kvečemu sodniška. Kdo pa se ne bi fuknil potleh, če bi imel priložnost za 11 metrovko. Na žalost je to sodobni nogomet, ki šteje samo zadetek. Saj smo vidl naprimer Adrianota kako se je vrgel potleh, čeprav nobenih stikol ni imel.A kdo od vas zdaj pljuva Brazilce za tisto akcijo? Noben!? Saj se mi je zdelo.

Amare ::

Eno vprašanje za tiste, ki so proti švabov ali italijanov. Zakaj so oni za vas tako antipatični? A mi znate kak konkreten razlog navest. A so se vsaj tako arogantno obnašali kot angleži proti ekvadorcem? Rad bi videl da te vaše trditve podkrepite z dokazi kot so linki na novice itd. Če pa dajo gol s sodnikovo pomočjo, to pa ni njihova krivda kvečemu sodniška. Kdo pa se ne bi fuknil potleh, če bi imel priložnost za 11 metrovko. Na žalost je to sodobni nogomet, ki šteje samo zadetek. Saj smo vidl naprimer Adrianota kako se je vrgel potleh, čeprav nobenih stikol ni imel.A kdo od vas zdaj pljuva Brazilce za tisto akcijo? Noben!? Saj se mi je zdelo.

1. Sem med tistimi, ki sovražijo Nemce, medtem, ko mi Italija ni anti, ker sam navijam za Milan že vrsto let. Zakaj bi podajal linke? Sam navijam za Brazilce že več kot 10 let in vem, da jih veliko ljudi sovraži. Jebiga, če bi vsak navijal za vsako ekipo, bi bilo povsem nesmiselno gledati nogomet.

2. Mene zelo moti nemški stil igre, četudi so se na tem SP-ju prikazali v drugi luči. Drugo kar je zame moteče je pa njihovo obnašanje. Tudi v bundesligi ne blestijo glede fair playa, večina Nemcev je poznana kot veliki provokatorji. OK, provokacija do določene meje, ampak oni to mejo krepko presegajo.

P.S. Ne moreš primerjati simulacije med Italijani in Brazilci. Brazilija je bila v povsem drugem položaju, vodstvo 1:0 in popolna kontrola nad igro, ne vem zakaj bi popljuvali Adriana, ker je pač poizkusil srečo. Glede Italije tudi nimam posebnih pripomb, če ima sodnik preveliko dioptrijo je pač on kriv. Shit happens.

Mati ::

Največji krivec za poraz Argentine včeraj je Pederman. Ne vem koji kurac on špara čudežnega na klopi - Messija?
Messi bi sam premagal nemce!

Glede Italijanov pa tole. BMK za njih, samo moram pa pirznati, da igrajo najbolj umazan nogomet na turnirju. Če bodo prvaki prav, bosta vsaj tinkec in amir doživela orgazem, ker pač drugače nimata prilike, vendar v njihovo zmago zelo dvomim.

Včer je Borowski po tekmi baje sprovociral Gavčose tolk o njihovem obnašanju..Klinsmann ma pa debilne izjave ker se dela kot da so bogovi. Če bi to prvenstvo bilo nekje izven evrope bi izpadli po prvem krogu, ker majo najslabšo ekipo v zadnjih 20. letih pomojem. Ampak to je tako kot naši rokometaši, publika te nese. Mislim pa da ni nikomur treba opravičevat in podkrepit z članki zakaj ti nekdo ni všeč. Zakaj navijaš za Maribor in ne za Olimpijo potem al karkoli. Dons pa Anglija in Brazilija dalje :))
««
13 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41286141 (65188) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896166619 (141870) FlyingBee
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15226798 (22749) jericho
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19115140 (11246) Dr_M

Več podobnih tem