» »

Na 3 listkih ista Lotko številka, napaka ali ??

Na 3 listkih ista Lotko številka, napaka ali ??

#000000 ::

Evo pa je šla sedmica, in zdele gledam listke, ki sem jih vplačal, in najdem na 3 listkih popolnoma isto lotko številko. Fora je v tem da ima vsak listek plačano, kombinacijo lotka in zato je obračunano 100 sit, se pravi da bi mogla bit na vsakem listku druga lotko cifra. Mislm nisem glih neki znalac pravil lota ampak se mi zdi da to ni v redu, al kako. LP

Slowenc ::

vse je vredu. Zakaj pa misliš da so bile danes 3 sedmice? Samo en je plačal ane.
Skiny gate.

#000000 ::

Ja ne vem, ampak mislm da je lotko cifra vsakič druga tud na tistih listkih kjer računalnik izbere kombinacijo. No zgleda se motim. LP

Morfejus1 ::

Ja če si vzel enga lotka potem je prav, če si vzel in plača tri, potem pa morajo bit tri različnew, razen, če bi računalnik po naključju izbral 3 krat isto številko.

#000000 ::

Ja sej plaču sem tri, in sem mislu da pač tri različne dobim, ali izgleda sam se varao. Škoda ker nisem prec pogledu, matr da jih nebi plaču naj se jebejo. :D

sverde21 ::

ja če bi pa meu zmagovalne listke bi pa u luft skaku :D , k si neb z nobenm delil >:D
<?php echo `w`; ?>

slo-techek ::

mislim da je tu vse skup ena velika nategancija,nikoli še ni bilo enega srečneža,kadar je bila sedmica vredna več ko 200miosit,zmerom se razdeli na več.Da pa pri 40 procentni pokritosti kombinacij zadanejo trije,to pa je goljufija.Lota ne igram,in ga ne bom,ker to ni loto ampak neko sranje.Kasirojo samo oni,nikoli pa ni ,da bi en zadel veliko količino,ker pol bi mel nekdo preveč denarja.Loterija se pa naj jebe:D :D
a64 opteron 170@3000 mhz,x1900xt 512 @790/912,geil one S,seasonic 600w,
X-Fi Fatality,dell 2405FPW,all watercooled,4*WD 36 GB RAID0,wd320 bla.bla

AlienGT ::

Hmm, zanimivo. Pri teh listkih kjer računalnik sam avtomatsko izbira kombinacije, prihaja torej očitno do številnih podvojevanj. Če si to ugotovil ti, ki si kupil neko manjše število listkov, kaj šele to pomeni na nacionalnem nivoju. No, saj vem da bo kdo rekel da ste/smo sami krivi, ker ne izpolnjujete kombinacij sami, kjer bi bila vplačila enakih kombinacij sicer možna, vendar tega vnaprej ne bi bilo mogoče vedeti. Pri računalniškem programu, pa bi lahko bili vsaj toliko fer, da ne bi prodajali več enakih kombinacij.

In VENDAR, morda ni čudnega da sedmice ni bilo izžrebane toliko časa, saj očitno loterija špekulira z generiranjem enakih kombinacij, kar najbrž pomeni da niti približno ni bilo vplačanih toliko različnih kombinacij izmed številom vplačanih kombinacij, ki so dosegle skoraj 50% pokritost. Res zanimivo. No, morda bo pa sedmico naslednjič zadelo ene 500 ljudi, hehe.

Še tole. Mi lahko kdo prosim pojasni, zakaj žrebanje lota ne poteka "v živo" ? Če je to možno pri 3x3, deteljici in ostalih žrebanjih, bi bilo to vendarle še toliko bolj za pričakovati ko so v igri več sto milijonski zneski.

Kost za glodanje najbrž imate.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

BlackHole ::

Čakte zdaj, kaj ima veze lotko z kobminacijami? Če se lotko ponovi na različnih listkih, kombinacije pa ne, potem je nekaj narobe z določanjem lotko številke. Verjetno pa je res, da se tudi iste kombinacije večkrat ponovijo.

Slowenc, zakaj misliš da je samo en plačal 3 sedmice? Ali niso bile vplačane v različnih krajih? Jaz sem si tako rekel, da ko je cifra zrasla prek 400 mil, da bodo vsaj 2-3 dobitki. To nekaj muštrajo, zato sploh ne igram.
LP Marko

Zgodovina sprememb…

AlienGT ::

BlackHole, hvala za opozorilo, malce popravljam zgornji post (večina pa najbrž vseeno ostane), ker sem spregledal da ni govoril o enakih kombinacijah ampak o lotko številki.

Strinjam se z vami, da je s tem ko loterija dopusti večkratno vplačilo za enako LOTKO številko sigurno nekaj narobe. To je nekaj takega, kot bi na tomboli razdelili več listkov z enako številko do ene nagrade.
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

BigWhale ::

Nic ne mustrajo, samo pokritost je toliko vecja, ker vec ljudi vplaca vec listkov :)

Nejc Pintar ::

Lotko je del serijske številke. Sploh se ne bi smeli ponoviti:\

nurmaln ::

#000000 ::

Jebemu če jest zastopm tale loto odkar so uvedli tole računalniško generiranje cifer in tele nove listke (mislim na račun) prej sem na pumpi vzel lepo že pokrižan 'obični listek' ga dal blagajniku ki je pokasiral in vprašal lotko ja ali ne, zdej se sicer zgodi isto ampak jest nimam tistega pokrižanega listka ampak samo račun na katerem so kombinacije in seveda lotko številka. Ampak če vplačaš 3 pokrižane listke imaš garant 3 različne lotko cifre, če pa ti jih izbere računalo imaš pa lahko na 20 listkih isto, se prav da vržem stran 1900 sit.

Samo ni mi jasno zakaj sem dobu poleg še obični listek z prekrižanimi polji: hitri izbor, število krogov, lotko, na tem listku pa je lotko čist drug kot je na računih.

Nimam pojma v čem je keč če grem plačat 4 listke zakaj ne dobim za vsakega svoj kombinacijski listek, mislm nič mi ni jasno. bmk za 300 sit. ampak me zanima tole vseeno, k so tole tok zakompliciral da je joj, dejansko lahko fukneš v kanto lotko zadetek k je tolk zameštran.

Bom na loterijo poklicu pa nej mi kaka prijazna malo obrazloži zadevo :D

BlackHole ::

Ja ne vem zakaj že tega na blagajni nisi vprašal. Zdaj že mene zanima, ko sploh lota ne igram.
LP Marko

hooger ::

zbrisano

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hooger ()

#000000 ::

Blackhole Ja nism ker sem šele čez par dni pogledal, po žrebanju pač. LP

OZZY ::

Lotko je del serijske številke. Sploh se ne bi smeli ponoviti



zakaj pa ne? A misliš da v obtoku ni več kot en listek z isto številko...


at@00000 .... verjetno ti na prodajnem mestu 3x spustila isti listek čez napravo..Ampak samo če si mel hitri izbor..če pa si mel svoje cifre pa se lotko ne bi smel ponovit, saj ti mora vse spustit čez...Tko da če nisi imel hitrega izbora je blo nekaj narobe..
Go with the flow.

#000000 ::

Ja hitri izbor je bil, sej itak nokol cajta nimam da bi pokrižal listek, ampak bom v bodoče to delal, ker tale hitri izbor mi smrdi. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

OZZY ::

če je bil hitri izbor ptem ti je 3x spustila isti listek čez..Zgleda da ni gledal/a al igraš lotko al ne.
Go with the flow.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

loto / jackpot (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7020202 (290) kamiKaZaA
»

LOTO (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
982152827 (58230) krneki0001
»

Loto

Oddelek: Loža
82169 (1584) Šolar
»

Loto (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
518113 (6648) clothes
»

LOTTO - katera kombinacija bo sedmica

Oddelek: Loža
364087 (3430) alesr

Več podobnih tem