Forum » Loža » SP v nogometu - Nemčija 2006
SP v nogometu - Nemčija 2006

mavec ::
Ja nekateri pač ne razumejo, da je na SP odloča dnevna forma. In kaj ti pomaga, če si bil skozi cel turnir v zmagah oz. si zmagoval ter dosegel rekordno število zadetkov, ko pa potem na eni sami tekmi zatajiš in te prvi poraz spravi s poti.

Navijaš pač za reprezentanco, ki je v tvojem srcu, ki ti je všeč. Če bi bilo potemtakem in bi se ozirali na mnenja, potem bi vsi navijali za eno reprezentanco, kar pa mislim, da ni to kar se hoče... Ali pač...

monster-x ::
Tinkec, lej. Na tekmi Nemčija-Argentina je bilo res nekaj sumljivih sodniških odločitev, ampak zaradi tega ni padel noben gol. A boš rekel, da je un gol Kloseja dosežen po kaki sumljivi sodniški odločitvi? Potem pa imamo na drugi strani špagetarje, ki so dosegli zmago s sodniško napako tko da ne ti bluzit o tem kok se Nemci šlepajo ... ti, ki se šlepajo, so Italijani (oni so kao neki favoriti zate, v resnici pa so bli v skupini, kjer do zadnjega kroga niso vedeli, če bodo sploh igrali v drugem delu).
Pa še to ... a boš rekel, da so bli nerazpoloženi Ukrajinci na isti ravni kot npr. Brazilci, Argentinci, ...? Glede poškodovanega golmana ... dej no dej, a ti dejansko mislš, da so ga namerno poškodoval? Pač šlo je za povsem normalno akcijo, v kateri je na žalost golman nasankal. So pač imeli kasneje (slabšega?) golmana in izgubili (ne samo zaradi tega, da se razume). Pravtako je bil Lehmann (neupravičeno) izključen na tekmi Arsenal:Barcelona in je Aresenal zaradi slabšega golmana izgubil, ker Lehmann bi tiste strele sigurno ubranil, pa kaj čmo.
Če pa gledamo na način vzpenjanja forme, pa loh sam rečem, da če SLUČAJNO makaronarji premagajo Elf, bojo pol itak spušili proti Francozom, ki se veliko hitreje vzpenjajo kot Italijani.
Pa še to ... a boš rekel, da so bli nerazpoloženi Ukrajinci na isti ravni kot npr. Brazilci, Argentinci, ...? Glede poškodovanega golmana ... dej no dej, a ti dejansko mislš, da so ga namerno poškodoval? Pač šlo je za povsem normalno akcijo, v kateri je na žalost golman nasankal. So pač imeli kasneje (slabšega?) golmana in izgubili (ne samo zaradi tega, da se razume). Pravtako je bil Lehmann (neupravičeno) izključen na tekmi Arsenal:Barcelona in je Aresenal zaradi slabšega golmana izgubil, ker Lehmann bi tiste strele sigurno ubranil, pa kaj čmo.
Če pa gledamo na način vzpenjanja forme, pa loh sam rečem, da če SLUČAJNO makaronarji premagajo Elf, bojo pol itak spušili proti Francozom, ki se veliko hitreje vzpenjajo kot Italijani.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

hamax ::
1. tist favl Lehmanna v finalu je biu cist za rdec karton, pa se gol bi mogu bit. vsaj pravila tko pravjo.
2. ves monster tezko je spilat, ce vsakic k tvoj naprotnik na tla padej, sodnik piska favl. pa se kokr se spomnm, bi mogl met penal nakonc. sojenje je blo se hujse kot tisto za italijo.
3. gledat kdo je meu slabsko skupino je pa cist bedarija!
2. ves monster tezko je spilat, ce vsakic k tvoj naprotnik na tla padej, sodnik piska favl. pa se kokr se spomnm, bi mogl met penal nakonc. sojenje je blo se hujse kot tisto za italijo.
3. gledat kdo je meu slabsko skupino je pa cist bedarija!

Eni bi očitno radi, da vsi navijamo za eno reprezentanco in ostalih sploh ne vidimo. Vsak navija za svojo reprezentanco, ki mu je naj. Pač eni s srcem navijajo za reprezentanco za katero navijajo, medtem, ko pač dvoličneži želijo na vsak način nekaterim slabo...
In ja, hamax je odlično povedal, govorit kdo se je prišlepal naprej in kdo je imel lažjo skupino je beda, ker lahkih skupin na prvenstvu ni. Na papirju že mogoče, ampak nogomet se igra na igrišču 2x45 minut in na igrišču se odloči zmagovalec. Papir je zgolj formalnost, če vam to kaj pove...
In ja, hamax je odlično povedal, govorit kdo se je prišlepal naprej in kdo je imel lažjo skupino je beda, ker lahkih skupin na prvenstvu ni. Na papirju že mogoče, ampak nogomet se igra na igrišču 2x45 minut in na igrišču se odloči zmagovalec. Papir je zgolj formalnost, če vam to kaj pove...

LOL, tinkec, LOL. Kle neki nakladaš, kok je bedno razlagat, da je mel kdo lahko skupino, kok se je kdo šlepal naprej, ipd. Par postov prej si pa točno to pisal -- torej zanikaš samega sebe. Smešno.
Lej, men je vseen za koga navijaš, ampak ne prenesem pa, da nekdo pravi, da Italijani igrajo zanimiv nogomet in da nimajo zegna. Tega pa ne prenašam, spljoh.
Zakaj pa tudi ne prenašam, da tak nogomet, ki ga igrajo Italijani, zmaguje? Zaradi, ker bomo potem v prihodnosti gledal en navaden dolgčas in bo samo taktiziranje. Verjetno bo najzanimivejši del konec, ko boš ugotovil, kdo je zmagal 1-0. Pa ne misli, da sem negativno nastrojen proti Italijanom kot narodu, ampak me moti samo njihov nogomet. Če bi tako igrali Brazilci, Španci, Angleži, ... verjemi, da tudi tega ne bi podpiral.
Lej, men je vseen za koga navijaš, ampak ne prenesem pa, da nekdo pravi, da Italijani igrajo zanimiv nogomet in da nimajo zegna. Tega pa ne prenašam, spljoh.
Zakaj pa tudi ne prenašam, da tak nogomet, ki ga igrajo Italijani, zmaguje? Zaradi, ker bomo potem v prihodnosti gledal en navaden dolgčas in bo samo taktiziranje. Verjetno bo najzanimivejši del konec, ko boš ugotovil, kdo je zmagal 1-0. Pa ne misli, da sem negativno nastrojen proti Italijanom kot narodu, ampak me moti samo njihov nogomet. Če bi tako igrali Brazilci, Španci, Angleži, ... verjemi, da tudi tega ne bi podpiral.

monster-x in kaj je narobe, če reprezentanca igra tak nogomet. Verjemi, da b bilo monotono, če bi vsi igrali tako kot Brazilija ali pa kot Francija. Potrebna je prava zmes enega in drugega.
Jah, no pa povej, kaj pomaga Brazilec dream team in killerski napad, ko pa povsem zataji proti agresivni obrambi?
Jaz samo pravim, da odloča dnevna forma, ter taktika. In ne mi reč, da niti ena reprezentanca ne taktizira. Italija zna, če hoče igrat napadalno in to takrat, ko je to najbolj potrebno. Da se bo šla pa zapirat po vodstvu nad Nemčijo 1-0 si pa lahko prepričan, da to ne drži. Razen če se bo to zgodilo v zadnjih minutah rednega dela. Pa še to ne verjamem, ker je to največji strup...
To o zanimivem nogometu in zegnu je subjektivno mnenje.
Jah, no pa povej, kaj pomaga Brazilec dream team in killerski napad, ko pa povsem zataji proti agresivni obrambi?
Jaz samo pravim, da odloča dnevna forma, ter taktika. In ne mi reč, da niti ena reprezentanca ne taktizira. Italija zna, če hoče igrat napadalno in to takrat, ko je to najbolj potrebno. Da se bo šla pa zapirat po vodstvu nad Nemčijo 1-0 si pa lahko prepričan, da to ne drži. Razen če se bo to zgodilo v zadnjih minutah rednega dela. Pa še to ne verjamem, ker je to največji strup...
To o zanimivem nogometu in zegnu je subjektivno mnenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()

Hm, zakaj pa gledalci raje gledamo igro Francije kot pa Italije? Ker je zanimivejša, lepša. Pa tudi napad mora biti, ne samo obramba ... logično, da ljudje raje gledajo nogomet, kjer se več napada, igra atraktivno kot pa samo odbijanje žoge in spotikanje.
A da Italija zna igrat napadalno, če je potrebno? Ne mi rečt ... dost o tem je blo prikazanga na tekmi Italija-ZDA, ko so Italijani imeli celo igralca več pa tega niso znal izkoristit.
A da Italija zna igrat napadalno, če je potrebno? Ne mi rečt ... dost o tem je blo prikazanga na tekmi Italija-ZDA, ko so Italijani imeli celo igralca več pa tega niso znal izkoristit.

LapD ::
Ta je pa dobra da bi blo monotono če bi vsi igrali napadalno haha. Tako se je igralo pred 10+ leti zdj je pa vse prijel grški sindrom iz eura 04 tako da sedaj vsi posvečajo pozornost obrambi igro pa podrejajo rezultatu. Razlika je le ta da so Italjani od nekdaj tako igrali zato so sedaj v prednosti ker so bolj "izkušeni" na področju branjenja rezultata. Nogomet je nedvomno izgubil na kvaliteti ker so v ospredju druge stvari. Najprej vsak vpraša za rezultat, če tega ni ni denarja. Predvsem so krivi trenerju ker nihče nebi rad izgubil dela na račun prevelikega tveganja. Na srečo ta sindrom še ni prišel v Afriko, Azijo, Avstralijo kjer igrajo na gol pa ni važen rezultat, čeprav je res da ga morajo ponavadi loviti

Razerzone ::
opaaaa, kje je zj tist k je neki pravu za ronaldinha??? Ronaldinho gre lahko na ucne ure k Zidanu, najbolsi nogometas na svetu my ass...
Finale Italija Francija:) Švaboti se pa lahk borijo s portugalci, ker niso nč drugega kokr prenapihnjeni domačini, prekleti nacisti, se po tekmi z argentino so moral izzivat,...
Finale Italija Francija:) Švaboti se pa lahk borijo s portugalci, ker niso nč drugega kokr prenapihnjeni domačini, prekleti nacisti, se po tekmi z argentino so moral izzivat,...

Monster-x, ja odličen si ni kaj. Na podlagi ene tekme sodiš ekipo. Mar tudi osebo?
Jaz samo pravim, prav je da je razlika. No pa si predstavljajte, da bi imeli vsi v svojih mlinčkih procesorje PENTIUM. Pa ne mi rečt, da ne bi bilo monotono :P.
Saj ne rečem, da mi napadalna igra ni všeč, nasprotno, ampak ITALIJA je pač reprezentanca za katero navijam s srcem in dušo in upam, da osvoji naslov. Nemce se pa kaj hitro da sprovocirat. Upam, pa, da če ITA ne uspe, da FRA sesuje prokle*e šva*e.
Sicer so pa največ potenciala do sedaj izkoristili in pokazali Nemci, medtem, ko za ITA in FRA ne bi mogel trditi.
In če me spomin ne vara so se na tekmi marca ITA pomerili z NEMČIJO in rezultat. Hmmmm.....
4-1 za AZZURE in kje je tu obramba.... No če je to obramba sem jaz papež....
Jaz samo pravim, prav je da je razlika. No pa si predstavljajte, da bi imeli vsi v svojih mlinčkih procesorje PENTIUM. Pa ne mi rečt, da ne bi bilo monotono :P.
Saj ne rečem, da mi napadalna igra ni všeč, nasprotno, ampak ITALIJA je pač reprezentanca za katero navijam s srcem in dušo in upam, da osvoji naslov. Nemce se pa kaj hitro da sprovocirat. Upam, pa, da če ITA ne uspe, da FRA sesuje prokle*e šva*e.
Sicer so pa največ potenciala do sedaj izkoristili in pokazali Nemci, medtem, ko za ITA in FRA ne bi mogel trditi.
In če me spomin ne vara so se na tekmi marca ITA pomerili z NEMČIJO in rezultat. Hmmmm.....
4-1 za AZZURE in kje je tu obramba.... No če je to obramba sem jaz papež....

ITA itk sesuje svabote, edina prednost tukaj je domaci teren in sodniki, ki bodo spet morali sodit v prid svabotom...

Tinkec, spet isto ti loh jst rečem, da ne sklepaj po eni tekmi. Sam jst ne sklepam po eni tekmi, ampak po kar dosti tekmah, ko vidim, kako se Italijanom serje. Bomo videli v roku enega tedna, pa mirna bosna. :)

Ja seveda, sej se jim je proti BRA '94 tudi sralo aneda, ko so izgubil :P.
Ne morem pomagati, če ti "makaronarji" gojijo tak slog igre ki tebi ne ustreza. Žal. Igra in zmaga kdor je pač v boljši formi in hočeš ali nočeš priznati Italijani so in še niso izkoristili vsega potenciala, kar za Nemce nebi trdil. Sicer pa naj zmaga boljši, ampak dobesedno, ne s pomočjo sodnikov pa še mogoče kakega "hujskanja"...
Pa še himna, ki jo bomo slišali kot zadnjo na tem SP :D.
Ne morem pomagati, če ti "makaronarji" gojijo tak slog igre ki tebi ne ustreza. Žal. Igra in zmaga kdor je pač v boljši formi in hočeš ali nočeš priznati Italijani so in še niso izkoristili vsega potenciala, kar za Nemce nebi trdil. Sicer pa naj zmaga boljši, ampak dobesedno, ne s pomočjo sodnikov pa še mogoče kakega "hujskanja"...
Pa še himna, ki jo bomo slišali kot zadnjo na tem SP :D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()

ooo najlepsa himnaaa! pa francoska! daj poskusi najti se francosko
Da si ze zdaj predstavljam kako bo v finalu!

Da si ze zdaj predstavljam kako bo v finalu!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Razerzone ()

haha:) hvala:D
ojej kot da sem ze na finalu!:D
ojej kot da sem ze na finalu!:D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Razerzone ()

Sicer pa naj zmaga boljši, ampak dobesedno, ne s pomočjo sodnikov pa še mogoče kakega "hujskanja"...
Če bi ti to resno mislil, tud ne bi tok zagovarjal Italijanov in bi bili v polfinalu Ukrajinci ali pa Avstralci. ;)

Amir, sej ne proti Ukrajini, ampak proti Avstralcem. Torej bi bil potem dvoboj Avstralija-Ukrajina.
... ampak važn, da bosta vidva doživela orgazem s to Italijo.
... ampak važn, da bosta vidva doživela orgazem s to Italijo.

Samo, da Nemčija ne osvoji prvega mesta. Naj napreduje naprej, ampak kako bi se jim krohotal v obraz, če bi dobili gol v zadnjih 10 minutah tekme v finalu, če bi šli naprej :D.
V vsakem primeru iz drugega dvoboja mora napredovati FRA :D.
V vsakem primeru iz drugega dvoboja mora napredovati FRA :D.

Tinkec, vsaj glede Francozov imava isto mnenje.

Amir, jaz pravim, da bo čas dal najboljši odgovor in predlagam, da počakamo, da vidmo. :)

Mi lahko prosim nekdo pove, kje se vidi, kdo bo sodil polfinale. Namreč me prav zanima, če spet kateri iz zblojenih sodnikov :-s.
Vsak ima svojega favorita oz. podfavorite in upajmo na najboljše
.
Vsak ima svojega favorita oz. podfavorite in upajmo na najboljše

klemen22 ::
Monster,TInkec: mal sm prebral ta topic ker nimam nič za delat. In a sta lahko še bolj fanboya. Pač sprijaznita se da so vaše reprezentance izpale. Ne vem kaj se tako sekirate.

Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

klemen22 ::
A vidiš kako ste resni. Mal heca more bit.
Dejte se sprostit folk pa ne sam na fuzbal mislit.

Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

A joj
. Jaz sem ze skoraj oci ven izbuljil, ko sem videl kaj si spisal
. Jah SP je eno na 4 leta. In ne zgodi se ravno to vsak dan, da ostanejo v polfinalu 4 evropske reprezentance :D.
Saj bo potem 4 leta mir oz. 2 leti do EP
.

Saj bo potem 4 leta mir oz. 2 leti do EP

Michaelosz ::
Sem velik pristaš Brazilije že več kot 10 let in me je poraz Brazilije prizadel, bolj kot ne vem kaj. Zdaj pa se sprašujem kaj so tisti glavni vzroki za izpad.
No pa da povem svoje mnenje.
Mislim da je eden od vzrokov, ta da je nekaj ključnih igralcev, ki igrajo v začetni enajsterici imelo za sabo slabo sezono. Cafu je bil veliko časa poškodovan in se je nekako vrnil tik pred SP-jom. Adriano je v Interju bil ves čas v sporu z trenerjem Mancinijem; da seveda ne govorimo o Ronaldu, ki je sicer dosegel 3 zadetke vendar še vseeno ni bil to tisti ta pravi Ronaldo.
Tu pa je še po mojem mnenju delno glavni vzrok za slabo igro Brazilije. RONALDINHO! Mislim, da fant na tistih zelo pomembnih tekmah ni ta pravi. Vse to se vleče že od finala lige prvakov, kjer ga skorajda ni bilo videti. Vse to pusti seveda posledice, saj je igra Brazilije grajena na Ronaldinhu in Kakaju, kjer seveda Kaka brez Ronaldinhove pomoči ni znal dovolj razigrati soigralcev.
Trener Parreira morda ni znal povezati igre zvezdnikov - mislim da so Brazilci odigrali samo 1 pripravljalno tekmo, pa še to proti N. Zelandiji; ni bilo tistega veselja do igre... Seveda je za večino tega kriv morda tudi GROMOZANSKI PRITISK, saj so seveda vsi pričakovali nov naslov.
Moram pa seveda priznati, da so Brazilci naleteli na izjemno močnega nasprotnika v polfinalu, kjer z tako igro, kot so jo kazali na prejšnih tekmah, razen v drugem polčasu proti Japonski, ki je bila še najboljša, niso imeli možnosti premagati Zidana&Co.
Vzrokov je seveda lahko še tisoč...
Za mene je to svetovno prvenstvo že končano, upam pa da bo leta 2010 selecaov dres na srčni strani dresa krasila šesta zvezdica.
lp
No pa da povem svoje mnenje.
Mislim da je eden od vzrokov, ta da je nekaj ključnih igralcev, ki igrajo v začetni enajsterici imelo za sabo slabo sezono. Cafu je bil veliko časa poškodovan in se je nekako vrnil tik pred SP-jom. Adriano je v Interju bil ves čas v sporu z trenerjem Mancinijem; da seveda ne govorimo o Ronaldu, ki je sicer dosegel 3 zadetke vendar še vseeno ni bil to tisti ta pravi Ronaldo.
Tu pa je še po mojem mnenju delno glavni vzrok za slabo igro Brazilije. RONALDINHO! Mislim, da fant na tistih zelo pomembnih tekmah ni ta pravi. Vse to se vleče že od finala lige prvakov, kjer ga skorajda ni bilo videti. Vse to pusti seveda posledice, saj je igra Brazilije grajena na Ronaldinhu in Kakaju, kjer seveda Kaka brez Ronaldinhove pomoči ni znal dovolj razigrati soigralcev.
Trener Parreira morda ni znal povezati igre zvezdnikov - mislim da so Brazilci odigrali samo 1 pripravljalno tekmo, pa še to proti N. Zelandiji; ni bilo tistega veselja do igre... Seveda je za večino tega kriv morda tudi GROMOZANSKI PRITISK, saj so seveda vsi pričakovali nov naslov.
Moram pa seveda priznati, da so Brazilci naleteli na izjemno močnega nasprotnika v polfinalu, kjer z tako igro, kot so jo kazali na prejšnih tekmah, razen v drugem polčasu proti Japonski, ki je bila še najboljša, niso imeli možnosti premagati Zidana&Co.
Vzrokov je seveda lahko še tisoč...
Za mene je to svetovno prvenstvo že končano, upam pa da bo leta 2010 selecaov dres na srčni strani dresa krasila šesta zvezdica.
lp

DominusSLO ::
Adriano je v Interju bil ves čas v sporu z trenerjem Mancinijem
Od kje tebi to?? Adriano je igral vse tekme za inter, kljub poškodbam, slabi igri itd...
Morem rečt, da sploh ne soglašam s tabo v ugotovitvah... Brazilija ima 22 enakovrednih vrhunskih igralcev. Kaka je igral poškodovan proti franciji, ronaldo je bil zadihan po 20ih minutah prvega polčasa. Cela 11-erica pa je delovala izredno statično. Po moje je edini krivec selektor, ki ni znal postaviti na igrišče pravih igralcev in jih seveda motivirat.
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment

Tekma je bila izgubljena že na začetku. Napada sploh ni bilo. Edini napadalec Ronaldo? Tip je bil zadihan, že ko je čez polovico prilezel, če pa je prišel kaj dlje, so mu pa takoj odvzeli žogo oz. se je raje teatralno vrgel, kot v 88 oz. 92. minuti. Ko se je lepo videlo, da je zaigral padec. Le kaj bi bilo, če bi padel v kazenskem prostoru.
Ja, zgodba iz ITA-AUS bi se ponovila ane. Il fenomeno bi pa izpadel kot največji nogomenti mojster kar NI sploh. Tip se ima za nekega rekorderja SP z največ danimi goli, neja raje najprej shujša, ker se vidi, da se ne more niti priblizno borit z branilci nasprotnega moštva. Obupa na licu mesta.
Zame je še vedno naj, Just Fontaine, ki je zabil 13 golov na enem SP.
Ja, zgodba iz ITA-AUS bi se ponovila ane. Il fenomeno bi pa izpadel kot največji nogomenti mojster kar NI sploh. Tip se ima za nekega rekorderja SP z največ danimi goli, neja raje najprej shujša, ker se vidi, da se ne more niti priblizno borit z branilci nasprotnega moštva. Obupa na licu mesta.
Zame je še vedno naj, Just Fontaine, ki je zabil 13 golov na enem SP.

Michaelosz ::
Po moje je edini krivec selektor, ki ni znal postaviti na igrišče pravih igralcev in jih seveda motivirat.
S tem se popolnoma strinjam.
Glede sporov Adriana ---> Adriano vs. Veron

Fifa je posredno že »kaznovala« evropske sodnike, saj je sojenje prve polfinalne tekme med Italijo in Nemčijo dodelila mehiškemu sodniku Benitu Archundii.

gkovac ::
Gledali smo lepe četrtfinalne tekme, presoja kdo je bil boljši in kdo ne pa je pač odvisna od posameznika.
Nemčija - Argentina
tekmo sem na žalost izpustil in je nisem gledal cele, ampak sem privoščil (hja tipično slovensko) argentincem da gredo domov iz preprostega razloga... naduvani do konca! važni, prenapihnjeni, sami sebi všeč.. skratka reprezentance s takim pristopom so mi avtomatično antipatične.
Nemci gredo naprej...
Italija - Ukrajina
Italijani so me prijetno presenetili... čist so nadigral boge ukrajince in zasluženo zmagali (tinkec.. go nuts!)
Anglija - Portugalska
Joooj bogi, bogi angleži.. hehe.. streljanje enajstmetrovk na nivoju moje stare mame. Mi jih je bilo kar žal ampak kaj hočemo... nogomet je igra v kateri igrata dve ekipi in vedno zmagajo... Portugalci
Francija - Brazilija
Krasna tekma! Francozi so nadigral dream team carioc in vsa čast Zidanu... če bojo igrali naprej tako bodo spet prvaki kar jim od srca privoščim.
Za naprej ne bom napovedoval nič! Vse kar sem napovedal se ni uresničilo in očitno me je Nostradamus našponal ko mi je dajal "lekcije"
navijam za finale Nemčija - Francija in se pustim presenetit.
Nemčija - Argentina
tekmo sem na žalost izpustil in je nisem gledal cele, ampak sem privoščil (hja tipično slovensko) argentincem da gredo domov iz preprostega razloga... naduvani do konca! važni, prenapihnjeni, sami sebi všeč.. skratka reprezentance s takim pristopom so mi avtomatično antipatične.
Nemci gredo naprej...
Italija - Ukrajina
Italijani so me prijetno presenetili... čist so nadigral boge ukrajince in zasluženo zmagali (tinkec.. go nuts!)
Anglija - Portugalska
Joooj bogi, bogi angleži.. hehe.. streljanje enajstmetrovk na nivoju moje stare mame. Mi jih je bilo kar žal ampak kaj hočemo... nogomet je igra v kateri igrata dve ekipi in vedno zmagajo... Portugalci

Francija - Brazilija
Krasna tekma! Francozi so nadigral dream team carioc in vsa čast Zidanu... če bojo igrali naprej tako bodo spet prvaki kar jim od srca privoščim.
Za naprej ne bom napovedoval nič! Vse kar sem napovedal se ni uresničilo in očitno me je Nostradamus našponal ko mi je dajal "lekcije"

lp,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()

BlackHole ::
Gledali smo lepe četrtfinalne tekme
Se ne morem strinjat. Sem gledal vse in lahko rečem, da je bila tekma ARG:NEM pravi dolgčas, razen 11-m. Še najbolj zanimiva je bila ITA:UKR, škoda edino da niso ukrajinci zadeli iz kake šanse. ANG:POR bolj kot ne dolgčas, vsaj angleži so nekaj poskušali (penale pa streljali obupno). FRA:BRZ, tekma nič posebnega, razen zadnje pol ure. Tudi vnaprej ne pričakujem več zanimivih tekem (to pomeni veliko priložnosti in zadtekov). Je pač tak, da je bilo prvenstvo še vedno najbolj zanimivo na začetku, ko morajo ekipe igrati na zmago in si obenem lahko privoščijo kak spodrsljaj.
Se ne morem strinjat. Sem gledal vse in lahko rečem, da je bila tekma ARG:NEM pravi dolgčas, razen 11-m. Še najbolj zanimiva je bila ITA:UKR, škoda edino da niso ukrajinci zadeli iz kake šanse. ANG:POR bolj kot ne dolgčas, vsaj angleži so nekaj poskušali (penale pa streljali obupno). FRA:BRZ, tekma nič posebnega, razen zadnje pol ure. Tudi vnaprej ne pričakujem več zanimivih tekem (to pomeni veliko priložnosti in zadtekov). Je pač tak, da je bilo prvenstvo še vedno najbolj zanimivo na začetku, ko morajo ekipe igrati na zmago in si obenem lahko privoščijo kak spodrsljaj.
LP Marko

Alexius Heristalski ::
Toni je pa prvi igralec v SeriiA, ki mu je uspelo preseči mejo 30 golov eni sezoni.To ne drži. Res pa je, da je prvi italijanski igralec, ki mu je to uspelo.
Mah... to sploh ni vec nogomet ce je ze vse vnaprej doloceno kdo mora iti naprejJa, npr. Italija.

fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

SuLc, no kidding. Bejs v nogometno areno k Tankotu z Danko komentirat
.
Sicer pa ITA je od leta '70 igrala vsakih 12 let v finalih in očitno se tradicije ne bo izneverila, medtem ko bo Nemčija doživela jutri prvi poraz, na štadionu na katerem igrajo še ni izgubila ima 13 zmag in 1 remi, ampak vse je enkrat prvič
.
Ter friđider jutri ne bo igral
.

Sicer pa ITA je od leta '70 igrala vsakih 12 let v finalih in očitno se tradicije ne bo izneverila, medtem ko bo Nemčija doživela jutri prvi poraz, na štadionu na katerem igrajo še ni izgubila ima 13 zmag in 1 remi, ampak vse je enkrat prvič

Ter friđider jutri ne bo igral

Ajde tinkec, zdej pa že smiri, da naujo tvoji makaronarčki jutr res popušili.

Matej_K ::
Sam tale oddaja k je bl pa zdele na Akanalu je bla pa svetovna..Vsaj zadnje par minut ko so mel te smešne izreze iz tekme in svoje komentarje...matr sm se nasmeju
Ronaldo : Banda, lohka bi mi vsaj povedal..pfuj

Ronaldo : Banda, lohka bi mi vsaj povedal..pfuj

... .. .

alum ::
Makaron fan-boy. Prav naporn si s svojim spamom.
V meni si vzbudil čustvo sovraštva do Italijanske reprezentance. Hvala ti.
V meni si vzbudil čustvo sovraštva do Italijanske reprezentance. Hvala ti.

Dr_M ::
sej, ce bi ble ksne leve reprezentance v polfinalu, bi sigurno naviju za makaronarje, ampak ker makarnonarjev po defultu ne maram prevec, bom naviju za nemce sigurno.
kar znajo makaronarji nardit so dobre testenine in supersportni avtomobili. to je vse kar znajo.
kar znajo makaronarji nardit so dobre testenine in supersportni avtomobili. to je vse kar znajo.

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Jaz pravim, da bodo podkupili sodnika in Nemce s svojimi testeninami. Bote videli, da se jim ne bodo mogli upreti
. Razen kaki rogličarji se jim lahko uprejo s svojimi francoskimi roglički :D.

BlackHole ::
Matej, sem gledal, je bilo cool in pa zdaj vsaj vem zakaj so v resnici brazilci izpadli.

LP Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 86166 (65213) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 166646 (141897) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26803 (22754) | jericho |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15141 (11247) | Dr_M |