» »

SP v nogometu - Nemčija 2006

SP v nogometu - Nemčija 2006

««
12 / 30
»»

mtosev ::

Še ju3 no soccer. >:D A lahko preživimo? >:D

Kak bojo nemci proti argentincem popušli.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

BlackHole ::

Upaš stavit 100 jurjev na argentince?
LP Marko

boštjan ::

jaz ziher stavim na "švabe",kolko pa še ne vem:P
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Nimam $$$ da stavim + če zajebem izgubim $$$.

Evo stavo na Italijo proti Ukrajini. :D

LapD ::

Jst sm stavu da bo penal na tekmi brazilija:francija. Čisti zicer

Kolk si stavo? Jaz sem 3k. :D :D :D :D :D :D

Ma zajbavam se jutr bom stavu sam še nevem kok pa na koga. Vložek pa vsaj 10k drgač se ne splača :P

d3k0 ::

Pomoje tudi švabi zmagajo, z razliko 1 gola, tak da bom verjetno dal /+1 na 0 ce bo. Sicer pa ko je brezilija igrala sem stavil + francijo 5k kombinacije rumenih+2.5gola, na enem listku me je zajebal Ribery, ne bi smel dati gola v 1. polcasu :D pa bi imel 15.400SIT več, dobil sem 21.400.. Kaj mislite nemčija zmaga? Prvi polcas pomoje 0....
!.....Happy new 2005.....!

Ker sn prvič stavil kak dobim $$$ če pravilno zadenem? Na kreditno nakažejo al kaj?

mavec ::

Kdor je na prejšnji strani rekel, da ima Italija najslabšo obrambo na tem prvenstvu, Lol, pejt si nabavit nova očala, če ti bodo sploh pomagala.
Naj povem, da še noben tekmnec Italiji ni uspel dati gola, če odštejemo tisti avtogol na tekmi z ZDA.
Torej prav sami nasprotniki niso zadeli mreže Italije že 360 minut, in še vsak komentator lahko pove, da igra Italija najtrši nogomet, posledica je pa "kitajski zid", ki bo očitno neosvojen do konca prvenstva, ko bodo Azzuri slavoslavno dvignili pokal >:D >:D >:D .

Trubadur ::

|O
Berite Thomasa!

Mati ::

Daj tinkec ne seri s to Italijo. Ma kak kitajski zid?

Ena resna ekipa in bye-bye Italy...

Jah, reprezentance, ki so prišle na SP so profesionalne in so profesionalci, amaterjev ni!
Jah, če ne zmoreš dati gola v 360 minutah, potem je nekaj z ekipami hudo narobe... So pač najboljša ekipa v fazi obrambe, vsaj to bi pa lahko priznali, če že penala nočete >:D

Če že govorimo o resnih ekipah, Češka in Gana sta odlični ekipi. Kaj pa je Brazilija storila, nič. Igrala proti še slabšim reprezentancam kot "makaronarji">:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

matjazx ::

ja sj švica tut ni dobila gola pa jim to ni kj zlo pomagal >:D

Problem je v tem pri Švicarjih, ker so jedel preveč sira. So se pač pregrešil:D

Razerzone ::

shadowsi neucinkovita obramba????

ja z igralcem mn ne dobit gola to ti pa je neučinkovita obramba :D

Ja pa tud v 4 tekmah dobit samo 1 gol je tudi solidno:D

Ja to pa res, sploh pa "pravega" gola Azzuri še niso dobili in upam, da ga tudi ne bodo >:D. Sodeč po taki obrambi se to res lahko zgodi. Tisti gol je bil pa pač splet nesrečnih okoliščin pa še to je bil avtogol, ampak gol je pač bil...
Se pravi se bodo tekmeci morali še pošteno potruditi, da bodo zabili gol "makaronarjem" :D

alum ::

Je pa na drugi strani tudi res, da Italijani težko dosežejo gol...

Za moje pojme ne igrajo lepega nogometa. No, vsaj na tem prvenstvu še ga niso prikazali.

Na prvi tekmi se je lepo videlo, da če znajo igrati bodo igrali napadalno in lepo igro za oči. Ampak problem je nastal, ker je bila to prva tekma in ni odločala o ničemer oz. je bila le ogrevanje pač sproščanje. Italija je pač velik kalkulant, ki pač kalkulira in taktizira in to kaže rezultat 1-0. Enostavno tak slog imajo in posledica je to kar je. So pa v preteklosti igrali bolj napadalen, odličen nogomet. Sploh se spomnim tekme, ko so premagali Brazilijo pred leti, mislim, da v polfinalu s 3-2. Hattrick pa je takrat za Azzure dosegel Rossi8-).

fl0w ::

italjani grejo v 1/2 proti nemcem domov :D
Woop-woop! That's the sound of da police!

shock ::

tinkec: Zdaj pa še meni greš na živce s temi italijani, čeprav nimam nič proti italijanom. Po načinu pisanja mislim, da te je zelo lahko sprovicirat. Tudi jaz bi rad videl da italija pride do finala, da se pomeri z brazilijo in naj se končno pokaže kaj pride bolj v upoštev - trdna obramba "catanaccio" ali "lepa" igra brazilcev.

jst te "lepe" igre brazilcev nism se vidu....

shock, ti se pustiš sprovocirat, ker ne ignoriraš posta. Don't blame me br0 >:D.
Btw, kdo je rekel, da gredo švabi naprej. Bo treba najprej mimo gaučusov in mam filing da bo 1/2finale Arg-Ita in se ne motim 8-).

alum ::

tinkec, me ne moti, če si italija fan-boy, ampak upam da veš, da ležeš samemu sebi. Italija - ZDA, obup. Če so Italijani takrat taktizirali, potem lahko rečem le, da so skrajno bedasti. Italija - Avstralija. Pocasti gol z (dvomljivega) penala.

Sicer si pa misli svoje.

hamax ::

brazilci so dal ze 10 golov in enga dobil, ti pa pravs, da niso nc pokazal?
tud prou...

Pravim samo, da ima vsak posameznik drugačno ceno tekme. Pač subjektivno mnenje. In enemu bo tekma odlična, drugemu bo pač čisti dolgčas. Nekateri raje vidijo malo več bunkerja, spet drugi več napada... 100 ljudi 100 čudi...

hamax jst pravim da nism vidu lepe igre... dosegel so dost golov ampak igra je bila na ravni "makaronarjev" nc bol se niso izkazal...

gkovac ::

Fantje dejte no mal dvignt nivo debat tuki... samo še prepiranje je ostalo...

dons sta na vrsti dve fenomenalni tekmi... Nemčija in Argentina.. v bistvu ne navijam za nikogar, ampak bi nekak rajš vidu da grejo naprej Nemci, ker se mi zdijo Argentinci absolutno preveč napihnjeni.. bo pa težka tekma v vsakem primeru!

Italija - Ukrajina? :D Z vsem srcem navijam za Andreja in Co. čeprav po moje kakšnih realnih možnosti nimajo.
lp,

Vajenc ::

Z vsem srcem navijam za Andreja in Co. čeprav po moje kakšnih realnih možnosti nimajo.
Zakaj ne? "Ševa" je boljši strelec kot Toni, ITA pa naj bi imeli boljšo obrambo. Po mojem bo izenačeno, do podaljškov.

boštjan ::

V prvi tekmi navijam za nemce,pa ne zato,ker so mi priljubljeni,ampak ker res lep napadalen nogomet igrajo, v drugi tekmi pa za ukrajince,ker vidim,da igrajo s srcem,pa seveda privoščim ševi, da uspe še z reprezentanco nekaj naredit
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Dons bo Italjanska obramba luknjasta, glede na imena. Nemcem bodo pa spodrezana krila. Komičakam prvo tekmo :)

predvsem bo dvoboj "Hollywoodskih" napadov - oboji so 1X do zdj na ta način pršli do penala k je odloču tekmo in jih popelju naprej >:D

Ševa je bil odličen igralec, pa je šel na slabše, Toni je pa prvi igralec v SeriiA, ki mu je uspelo preseči mejo 30 golov eni sezoni.
Ne bo nič lukenj saj je v obrambi Cannavaro, so pa Italijani zopet se izkazali za odlične taktičarje. Nesta ne bo igral, ker je poškodovan in Materazzi tudi ne bo igral zaradi kartonov. Se pravi bodo Italijani z obema branilcema igrali v finalu, ker bi sicer po vsej verjetnosti kateri izmed njiju odpadel v polfinalu zaradi kartonov :D.
Moram pohvalt Azzure za take poteze >:D

Vajenc ce bo do 80 minute izenaceno pa, da nav rdecih kartonov na strani italjanov, bo itk prsu not inzaghi pa enga na brzino dav pa bo mir!:D

Amir, se strinjam, ker tale Inzaghi ma pa res nos za gol - dobesedno. Ve kam se je treba postaviti. Ševa pa itak ne bo nič naredil, ga bo en potegnil za tiste zajčje uhlje pa bo šel rakom žvižgat >:D

Joj gatuso ga bo tko ubijv, da glava boli:D Sicer pa dans, dve moji najljubsi ekipi igrata ITA in Argentina, upam da grejo oboji naprej, skoda ker se ne morejo srecat v finalu.

pivo ::

in fantje, kolk je score? dejte pomagat tistim ki smo na šihtu pa ne moremo spremlat.;(
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne

Na slo-tech lahko pišeš livescore.com pa ne morš odpret :D

Drgač pa boga tekma 0:0, sm več časa Srebotnikovo gledu.

BendeR ::

0:1 za argentino. >:D

Barakuda1 ::

To je svetovno prvenstvo sodnikov.

daleč najslbše do sedaj :(

tvich ::

Komentatorji so še bolj bedni.
1:1
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--

1:1 ;((

Sudja za pobit. :\

Pa to ni res me ma da bi jokov!!! Kaj si sodnik dovol!

Sumljivo se mi zdi da režiser ni pokazal posnetka "roke" v nemškem kazenskem prostoru.

Zakaj bi sami sebe v drek potisnili. >:D :8) ;((

Glih to hočm povedat režiser je vidu neki kar drugi nebi smeli :D

tvich ::

Nem: :) :) :) :)
Arg: :) >:D :) >:D
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
««
12 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41286111 (65158) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896166551 (141802) FlyingBee
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15226793 (22744) jericho
»

Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19115139 (11245) Dr_M

Več podobnih tem