Forum » Loža » SP v nogometu - Nemčija 2006
SP v nogometu - Nemčija 2006
mavec ::
Je reku komentator, da je bila žoga sigurno vsaj pol metra v golu, kar ne verjamem. Res so sodniki storili napako, ampak 1/2 metra v golu. Bull shit. Bila je ravno toliko cez crto, da lahko recemo da je bil gol.
Tilen ::
Ne mors no! Sem mislil po tem ko jim niso priznali gola naj pa enga dobijo za prikuho in glej hudica :D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
BlackHole ::
Zadnja tekma je bila s francozi in korejci je bila antipropaganda ta fuzbal. Katastrofa, kakšna brezvoljnost in dolgočasje. Francozi bi morali in 5-6 nogometašev zamenjati in poslati v penzijo, ker imajo polne riti vsega, se meni zdi. Trezequeja očitno "šparajo" za finale, je pa vprašanje, če bodo sploh šli naprej. Od brazilcev tudi nobenega "fuzbala". Kako pa kaj hrčki komentirajo nov neuspeh? Verjetno se njihovo prvenstvo šele zdaj začenja.
LP Marko
Vajenc ::
Xplicit: Ena tema zakaj ni prenosa na HTV 2 in drugih, ki prenašajo SP je že na ST, ne vem pa naslova, malo prebrskaj. Krivi pa so visoki stroški prenosa in pogodbe z SAZAS-om.
ZDA - ITA: še malo in bi gledali mali nogomet (4+1), mogoče bi potem igrali na en gol ;).
ZDA - ITA: še malo in bi gledali mali nogomet (4+1), mogoče bi potem igrali na en gol ;).
Modri dirkač ::
Pa kdo to komentira? Milovanovič? Kreten, dež pada že več kot polovico tekme on pa to opazi zadnjih pet minut pa kr neki o svojih očalah...
Everybody lies!
Upam, da zadnje tekme Brazilije in Italije ne bo komentiral kaka Bergant oz. Tišič ali pa Šipac :-s.
Drugače pa, Španija ni to kar se zdi, vsaj zaenkrat ne. Tunizija po prvem polčasu vodi :d.
Drugače pa, Španija ni to kar se zdi, vsaj zaenkrat ne. Tunizija po prvem polčasu vodi :d.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()
LapD ::
Milovanoviča ni na tem prvenstvu hehe. Ta biser je Stare. Pa tudi gol špancev na začetku je videl kljub novim očalam
Drgač pa se je spet pokazalo ubijanje igre ko slabša ekipa povede. Ne morš vrjet da so šli u bunker v 10 minuti!
Drgač pa se je spet pokazalo ubijanje igre ko slabša ekipa povede. Ne morš vrjet da so šli u bunker v 10 minuti!
Ukrajini so zravnali razliko v golih. Sem rekel, da so imeli španci precej sreče na tekmi z njimi. Tunizijci so jih včeraj dobro namučili, ampak so zadnje pol ure čisto omagali in je bilo jasno da ne bodo zadržali niti točke. Zdaj jih bodo nabili po moje tudi ukrajinci.
Dodajam še to, da je bil Togo včeraj okraden za očitno 11-metrovko, tako kot neprepoznavna Francija dan prej za očiten gol.
Dodajam še to, da je bil Togo včeraj okraden za očitno 11-metrovko, tako kot neprepoznavna Francija dan prej za očiten gol.
LP Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()
mtosev ::
Kaka tekma ENG SWE.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Še dobr da sta na koncu padla dva gola, da se pozabi na uspavanko v drugem polčacu Drgač pa v prvem polčasu drugi najlepši gol na tem prvenstu zame. T&T končno pristal na realnih tleh. To je to na kratko, stave gladko zadete
Škoda, da so švedi igrali tako pasivno v 1. polčasu. Tudi v drugem bi lahko bolj stisnili, saj se je videlo, da kadar so pritisnili na angleže so dvakrat dokaj hitro zadeli. Ne vem, zakaj niso več riskirali za zmago. Mogoče raj igrajo z nemci, kot ekvadorci.
Nisem si pa mislil, da bodo imeli nemci tako lahko delo z ekvadorci. Verjetno so se malo šparali.
Nisem si pa mislil, da bodo imeli nemci tako lahko delo z ekvadorci. Verjetno so se malo šparali.
LP Marko
gkovac ::
Švedska in Anglija sta včeri odigrali res lepo tekmo... prvi gol je bil pa fenomenalen!!! Je pa res, da je oba angleška gola "pojedel" švedski golman... obakrat je bil nepravilno postavljen in je po mojem mnenju krivec. TiT so izgubil... no ja.. sej je bilo za pričakovat mi je pa vseen žal za njih. Švedi igrajo zdej z Nemci in Angleži z Ekvadorjem... hmmm... nič ne bom napovedoval, bo pa definitivno FUL razočaranje če švedi premagajo gostitelje.
Dons pa velika tekma!! Nizozemska proti Argentini. Mal gledam razne ankete in zmago Argentine napoveduje približno 70% ljudi... 15% pravi da bojo zmagal Oranžni in 15% da bo izenačeno. Jaz definitivno stavim na zmago Nizozemcev čeprav ne bojo igrali z najmočnejšo postavo. Van Basten bo na klopi pustil 6 standardnih igralcev, ki imajo rumene kartone. Baje tudi Argentina ne bo igrala brez 3 najboljših, ampak mislim, da nas to vseen nebi smel prikrajšat za derbi skupine C.
Dons pa velika tekma!! Nizozemska proti Argentini. Mal gledam razne ankete in zmago Argentine napoveduje približno 70% ljudi... 15% pravi da bojo zmagal Oranžni in 15% da bo izenačeno. Jaz definitivno stavim na zmago Nizozemcev čeprav ne bojo igrali z najmočnejšo postavo. Van Basten bo na klopi pustil 6 standardnih igralcev, ki imajo rumene kartone. Baje tudi Argentina ne bo igrala brez 3 najboljših, ampak mislim, da nas to vseen nebi smel prikrajšat za derbi skupine C.
lp,
Itak da so Nemci pojedl Ekvadorce, če so ti igrali brez 4 glavnih igralcev. Proti Angležem bo drugače, ampak verjetno bo spet 1:0 ali kaj podobnega. Glede Nizozemske dons pa dvomim, da ma kej šans proti Argentini. Če bo le ta igrala na polno seveda. Kalkulacij tukaj ni posebnih, ker v 1/8 bodo pomojem oboji pometli z Portugalsko/Mehiko (ki me je zelo razočarala na drugi tekmi), v 1/4 pa itak pridejo na Nemce/Angleže. Upam pa na dobro tekmo, sam za stave morm še mal preštudirat
Kaj lahko nekdo temu bebcu pove da je H pri Khalid BOULAHROUZ-u, nemi in da se ga ne bere??
drugače pa je tekma živi dolgčas!!! Velik bolj razburljiva je Srbi proti Slonom... dejmo Sloni!!!
drugače pa je tekma živi dolgčas!!! Velik bolj razburljiva je Srbi proti Slonom... dejmo Sloni!!!
lp,
Eh pa je šu listek. Prvi dve tekmi po pričakovanjih, Sloni po dveh hitrih golih Srbov vendarle nekak zmagali, žal pa ne tudi Gauči. Drgač pa po nezanimivosti, pride ta tekma na drugo mesto. Jst bi ukinu te parne kartone, ker ekipe se sam šparajo na tretjih tekmah
matjazx ::
češka ni mela šans z barošom izven forme
gani se je pa vrnil use kr so sodniki slabga sodil prot afriškim reprezentancam na tem SP-Merk jim je oba gola naredu
gani se je pa vrnil use kr so sodniki slabga sodil prot afriškim reprezentancam na tem SP-Merk jim je oba gola naredu
LOL Japonci proti braziliji vodijo.
haha ne več debelinko ronaldo v zadnjih sekundah prvega polčasa
avstralija pa le dobila penal
avstralija pa le dobila penal
Juninhoooooooo!!
Če privoščim komu gol iz srca, je to Juninho. On bi si zasluzil mesto v prvi enajsterici ne pa Ze Roberto .
Če privoščim komu gol iz srca, je to Juninho. On bi si zasluzil mesto v prvi enajsterici ne pa Ze Roberto .
Bravo AUS.
Tut hrvatje grejo domov
Če hočeš gledat nogomet poln pretepov, grdih potez, kartonov in nesramnosti glej Hrvate ali pa Srbe.... ne morš falit.
Čestitke Avstraliji. Brazilci pa so naredil svoje (Ronaldo se je izenačil z mislim da Mullerjem po številu golov na SP -14) in grejo naprej kot veliki favoriti prvenstva
Če hočeš gledat nogomet poln pretepov, grdih potez, kartonov in nesramnosti glej Hrvate ali pa Srbe.... ne morš falit.
Čestitke Avstraliji. Brazilci pa so naredil svoje (Ronaldo se je izenačil z mislim da Mullerjem po številu golov na SP -14) in grejo naprej kot veliki favoriti prvenstva
lp,
škoda da je dubu Šimič rdeč karton lih na jubilejni 81. nastop za reprezentanco
drgač pa zaslužen remi zlo sta pa blestela sudja & Stare
drgač pa zaslužen remi zlo sta pa blestela sudja & Stare
Matek ::
Najboljša tekma do sedaj - Hrvaška : Avstralija. Nasmejal sem se do solz .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
steev ::
Fak keri sodniki. Hrvaška se je pa sama zajebala. Jest res nevem, al se vse reprezentace zapirajo ko dajo gol.
Čičinijo ??
Čičinijo ??
:|
Razerzone ::
aja pa roka je bla tm k ni piskv penala za avstralijo, isto ko pr srbiji učer 2x isti igralc z roko igral...
MEDENA ::
Simonić je mel 3 rumene EDINSTVENI PRIMER
še na spletni strani je lepo napisano.
3. SIMUNIC Josip (62')
3. SIMUNIC Josip (90')
3. SIMUNIC Josip (93+')
LOL
2 gol AUS ofsajd.
Ampak še prej roka, ki je sudija ni sodil.
še na spletni strani je lepo napisano.
3. SIMUNIC Josip (62')
3. SIMUNIC Josip (90')
3. SIMUNIC Josip (93+')
LOL
2 gol AUS ofsajd.
Ampak še prej roka, ki je sudija ni sodil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()
Ma sodnik je še kr vredu vodil.
Zorro ::
Pa še en penal bi moral biti za Australce in sicer v 1. polčasu, prekršek nad Viduko, ki ga je obrambni igralec Hrvaške povsem očitno prijel okrog telesa in mu preprečil, da je prišel do žoge. Na koncu se je vse skupaj nekako zglihalo s tistim golom iz nedovoljenega položaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
slawc ::
Tole je bila pa najboljsa tekma na tem SP. Zabavna, dinamicna, preobrati, sodnik, vroca kri, rugby skok na golmana, rokomet, se malo ba bi sodnik na tleh lezal, ...
LP,
Slawc
V nhlu bi bil to gol hahaha
Dejstvo je da je sodnik naredil cel kup kapitalnih napak ampak vse razen ene v škodo avstralije. Če komu prvoščm napredovanje so to kenguruju ker so zame trenutno za razred boljši od Hrvatov, že po fizični pripravljenosti. Drugo potem sploh ne pride v ospredje. Glede treh rumenih kartonov je zapisnik in vse mel zabeleženo ampak kamera pa ni pokazala kartona. Sicer to ni vplivalo na nič. Sta pa vplivala dva ćista nedosojena penala za aussije in offside pri drugem golu.
Če bi to tekmo sodil Ališič bi mu srce vn padlo.
Dejstvo je da je sodnik naredil cel kup kapitalnih napak ampak vse razen ene v škodo avstralije. Če komu prvoščm napredovanje so to kenguruju ker so zame trenutno za razred boljši od Hrvatov, že po fizični pripravljenosti. Drugo potem sploh ne pride v ospredje. Glede treh rumenih kartonov je zapisnik in vse mel zabeleženo ampak kamera pa ni pokazala kartona. Sicer to ni vplivalo na nič. Sta pa vplivala dva ćista nedosojena penala za aussije in offside pri drugem golu.
Če bi to tekmo sodil Ališič bi mu srce vn padlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81208 (60255) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 153815 (129066) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25007 (20958) | jericho |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14477 (10583) | Dr_M |