Forum » Loža » SP v nogometu - Nemčija 2006
SP v nogometu - Nemčija 2006
Wox ::
Aja. Se mi je zdelo, da misliš na onega nergača, ki me brez veze prebuja iz mirnega nedeljskega dremeža.
Commodore 64
delfinus ::
Zanimivo je bilo tudi zadnjih pet minut pred kazenskim prostorom Avstralije, kjer se je zoga od nog, glav, raomen, riti odbijala kot na kakem fliperju. Nelogicno, nepovezano, kot da bi pobje panicno pepcka igrali. V glavnem res je bla hecna in zabavna tekma.
boštjan ::
se strinjam z ugotovitvijo,da je bla to do sedaj najboljša tekma in avstralci gredo zasluženo dalje,ker da daš gol,pa takoj v obrambo je največja antireklama za football. je pa res čudno,da igralec komaj po 3 rumenih gre iz igrišča, pa da je igranje z roko kot in ne penal in da niti rokoborski prijemi niso dovolj za penal. res da je ta sudija že v preteklosti povprečno sodo,ampak to kar je včeraj sodo,ne sodi niti v divjo ligo.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
LapD ::
Pusti Polla on je nam dosodil 11m proti Rusom, ki jo je samo on videl
Drugače pa neverjetni komentarji po tekmi na hrt2. Po mojem so mislili, da so zatemnjeni ker tko pošteni še niso bli. Osim jih je spluval, Ćiro je sam kimal, sodniški strokovnjak rekel, da je celo tekmo Poll sodil njim v prid, voditelj pa dodal, da si zasluži spomenik ne pa kritiziranje. Neverjetni so.
Dons pa D-Day za Francijo. Nebi bil presenečen, če bi za Čehi spakirali še oni.
Še ena stvar ki bol spada v funny links ampak recimo naj bo tle ker je nogometna Klik (pps)
Drugače pa neverjetni komentarji po tekmi na hrt2. Po mojem so mislili, da so zatemnjeni ker tko pošteni še niso bli. Osim jih je spluval, Ćiro je sam kimal, sodniški strokovnjak rekel, da je celo tekmo Poll sodil njim v prid, voditelj pa dodal, da si zasluži spomenik ne pa kritiziranje. Neverjetni so.
Še ena stvar ki bol spada v funny links ampak recimo naj bo tle ker je nogometna Klik (pps)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()
IČA ::
Ja, samo 2:0 bi jim zadoščalo v vsakem primeru, bo pa težko, ker še niso pokazali skoraj ničesar na tem SP-ju.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
BlackHole ::
Temu se reče, razoračanje na kvadrat po hrvaško.
Temu se reče, razoračanje na kvadrat po hrvaško.
LP Marko
matjazx ::
zaenkrat use kaže da bojo glavne zvezde prvenstva sodniki (+ naši komentatorji )
nj saj za u drugem delu nardijo mal selekcije
nj saj za u drugem delu nardijo mal selekcije
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjazx ()
mtosev ::
Kak je Costina glup.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
mavec ::
Nizozemci in Portugalci pa kar tekmujejo kdo bo nabral več kartonov. To ne moreš verjet. Kartoni padajo kot pot tekočem traku .
Kaj ko bi na tej tekmi storili izjemo in šteli kartone za napredovanje.
Kaj ko bi na tej tekmi storili izjemo in šteli kartone za napredovanje.
16 rumenih pa 4 rdeči
sam za prerivanja ni dost ostro ukrepu če bi dau prc rdečga bi se umiril
pa un favl nad c. ronaldom tut rdeč
sam za prerivanja ni dost ostro ukrepu če bi dau prc rdečga bi se umiril
pa un favl nad c. ronaldom tut rdeč
Entertaining
ja no predvsem so navdušeni nad tem angleži - zdj majo clo šanse
Zgodovina sprememb…
Hja no... Angleži so pojava, samo saj veste kaj pravijo... Za bat se je ranjenega leva bolj kot celega ...
gkovac ::
OMFG!!!! Kej tazga pa še ne!
Očitno bom mogu požret besedo... da igraš grdo, nefer in brutalno ni treba da si hrvat al pa srb... lahko si tut nizozemc al pa portugalc
sramotna tekma, ki bi jo blo treba razveljavt in poslat OBOJE domov! Razočaran sem totalno!
Očitno bom mogu požret besedo... da igraš grdo, nefer in brutalno ni treba da si hrvat al pa srb... lahko si tut nizozemc al pa portugalc
sramotna tekma, ki bi jo blo treba razveljavt in poslat OBOJE domov! Razočaran sem totalno!
lp,
Sploh ne bi izpadla tako brutalna če debil Heitinga ne bi vzel žoge, ko jo je Cocu hotel poslati v avt, da jo vrne Portugalcem. Zaradi tega je Deco dobil rdečga, prišlo je do dveh pretepov in tako naprej. Svaka čast sodniku, ker je ohranu dokaj trezno glavo. Glede štarta na Ronaldotom se strinjam, da je bil za rdečga ampak ne moreš tekme ubit v 9 minuti. So pa največji zmagovalci te tekme Angleži, ker bodo Portugalci igrali z rezervno srednjo vrsto Tale in pa tekma kengurujev in kock, definitivno najbol zanimivi na tem prvenstvu
Vajenc ::
Bravo Portugalci, upam, da se ni Ronaldu kaka mišica natrgala (bi še rad pogledal kako njegovo akcijo). NIzozemci pa hja, pomojem so čist preveč prestrašil Robben-a, tko da si ni več upal "solirat".
Prenosi na nacionalki, pa se po mojem izboljšujejo, manjka samo še kakšen strokovnjak za uspešni duo komentatorstvo.
Prenosi na nacionalki, pa se po mojem izboljšujejo, manjka samo še kakšen strokovnjak za uspešni duo komentatorstvo.
Nizozemska imena niso lahka za izgovorit.
hamax ::
najbol je biu komentator prve danasnje tekme :D
js sm tekmo pru poucajt sam poslusu, ker sem se zravn uciu in slism tole.
lep poskus lamparda, vendar vratar brani....minejo ene 3 min in rece....lampard danes sploh se ni prisel do strela na gol.
se obrnem prod televiziji in si recm wtf. daj je pa se bl komicno, so pa cez ene pol min pokazal posnetek tega strela, ki ga je komentator celo pohvalil :D
js sm tekmo pru poucajt sam poslusu, ker sem se zravn uciu in slism tole.
lep poskus lamparda, vendar vratar brani....minejo ene 3 min in rece....lampard danes sploh se ni prisel do strela na gol.
se obrnem prod televiziji in si recm wtf. daj je pa se bl komicno, so pa cez ene pol min pokazal posnetek tega strela, ki ga je komentator celo pohvalil :D
BlackHole ::
Van Basten ga je posral, ker ni dal v igro Ruuda. Vsaj 2. polčas bi moral zaigrat. Škoda, nizozemci so bili preveč nervozni, morali bi grat in poskušat zadet, ne pa nasedat provokacijam. Tam pa tudi ne vem, kaj so delali ko bi naj žogo vrnili, ker Cocu tiste žogo tudi ni poslal v aut, nekam na rahlo jo je brcnil v desno. Ponavadi se tako žogo nabije naprej proti golmanu ali autu. So sploh imeli pred tem žogo portugalci? Ker Cocu je še preden je sodnik vrgel žogo, nekaj krilil z rokami, kot da ni vedel čigava je žoga in kaj naj naredi. Poleg tega je promašil lepo šanso za izenačenje. Tudi Deco bi moral dobit za prekršek nad Heitingo direkt rdečega.
LP Marko
ja dubu bi ga sam sodnik je upoštevu to da nešportno niso vrnil žoge
drgač pa usen zasluženo portugalci naprej
nizozemska se je bl izkazala z nešportno igro (že proti slonom so se pa tega sodnik ni kaznoval) na prvenstvu pa niso pokazal ene dobre tekme
drgač pa usen zasluženo portugalci naprej
nizozemska se je bl izkazala z nešportno igro (že proti slonom so se pa tega sodnik ni kaznoval) na prvenstvu pa niso pokazal ene dobre tekme
Tilen ::
Kdo danes vse igra? Da vem kdaj se splaca gledat pol ob 21.00 al tekmo prej :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Isto jaz sprašujem je danes kaka tekma?
Tilen ::
Ja na sporedu je. Samo pise G1 - H2. Kaj te vem kdo je zdaj to :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Alexius Heristalski ::
17.00 Italija - Avstralija
21.00 Švica - Ukrajina
21.00 Švica - Ukrajina
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Se mi želodec obrača, ko mora komentirat tale TIŠIČ. Jaoooo.
Upam samo, da ne bo komentiral finala, ker drugače bom prisiljen izklopiti komentatorja...
Upam samo, da ne bo komentiral finala, ker drugače bom prisiljen izklopiti komentatorja...
Alexius Heristalski ::
Meni se želodec obrača, ko vidim, kakšen krompir imajo špagetarji. To je neverjetno, penal v zadnjih sekundah, ko smo bili tik pred podaljški.
Finale bo komentiral Bergant.
Finale bo komentiral Bergant.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
haha še je pravica
sicr penala ni blo pa tut rdečga kartone ne
ampak saj hiddingu spet niso sodniki preveč pomagal do presenečenja
sicr penala ni blo pa tut rdečga kartone ne
ampak saj hiddingu spet niso sodniki preveč pomagal do presenečenja
Ah kakšen zegen so pa mel. Prej so ga imeli Avstralci, ker prekršek Materazzija definitivno ni bil za rdeči karton. Kot drugo, rumeni kartoni so kot po tekočem traku padali za Azzure, ko so pa prekrške delali Kenguruji pa nič.
Pravijo, da: Vse se vrača, vse se plača in Italijanom se je zadeva povrnila s penalom.
Kar se pa tiče penala. Jah igralec je oviral Italijana pri očitnem prodoru na gol in kaj drugega kot penal ni preostalo.
Čestitke AZZUROM, še posebej pa TOTTIJU, ki je prebil led in zabil svoj prvi zadetek na tem prvenstvu!!!
Pravijo, da: Vse se vrača, vse se plača in Italijanom se je zadeva povrnila s penalom.
Kar se pa tiče penala. Jah igralec je oviral Italijana pri očitnem prodoru na gol in kaj drugega kot penal ni preostalo.
Čestitke AZZUROM, še posebej pa TOTTIJU, ki je prebil led in zabil svoj prvi zadetek na tem prvenstvu!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mavec ()
Poor aussies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
sramotijo se pa najbl sodniki
tokrat je "samo" po eno večjo napako na eni strani naredu drgač pa mora fifa mau razmislt o sojenju k tko bo šlo težko naprj
tokrat je "samo" po eno večjo napako na eni strani naredu drgač pa mora fifa mau razmislt o sojenju k tko bo šlo težko naprj
Nimam nič proti Italjanom sam penala ni blo. Sm bil pa ziher v penale ja kokr se je tekma obvijala. Po drugi strani pa kul za stave . Zdj pa še ure ne zgubit proti one man bandu.
@tinkec
Za Tišiča boš v finalu prikrajšan ker ga ma čez nacionalka
@tinkec
Za Tišiča boš v finalu prikrajšan ker ga ma čez nacionalka
Igralec je bil v naletu in kaj naj se v takem trenutku kar v desetinki sekunde ogne Avstralca. Mja no, šteje rezultat in me prov malo bri*a za ostalo...
no ja recimo da je biu bl penal kr un za španijo
ampak če je biu tist rdeč karton je biu tut to penal
ampak če je biu tist rdeč karton je biu tut to penal
Zgodovina sprememb…
monster-x ::
Ej, sam nej nekdo reče, da Italijani igrajo lep nogomet ...
To ne morš verjet. Oni so sramota nogometu. Ni pomembno, katero tekmo gledaš. Ali je to tekma državnega prvenstva, tekma lige prvakov ali pa reprezentančna tekma. VEDNO majo tak zegen, da ni res. Jst se ne spomnem, kdaj so oni nazadnje odigrali eno lepo tekmo. Vedno majo tiste rezultate 1:0. Če igrajo kaj več kakor 1:0 je to že presenečenje. In ja, zegna majo več kot znanja. Jst sm sam čaku na tist gol mal pred koncem, ki jih bo rešil. In seveda so se spet nekako rešili.
To ne morš verjet. Oni so sramota nogometu. Ni pomembno, katero tekmo gledaš. Ali je to tekma državnega prvenstva, tekma lige prvakov ali pa reprezentančna tekma. VEDNO majo tak zegen, da ni res. Jst se ne spomnem, kdaj so oni nazadnje odigrali eno lepo tekmo. Vedno majo tiste rezultate 1:0. Če igrajo kaj več kakor 1:0 je to že presenečenje. In ja, zegna majo več kot znanja. Jst sm sam čaku na tist gol mal pred koncem, ki jih bo rešil. In seveda so se spet nekako rešili.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Če vam reprezentanca ni všeč ok, imate na voljo xxx drugih. Imajo svoj stil igre in komur ni všeč mu pač ni, a je treba potem jih "spljuvat" ? Jaz bi tudi lahko rekel, meni Togo ni všeč. Ej kaki zegen so mel, da so pršli na SP...
Nogomet je nogomet, žoga je okrogla in marsikaj se lahko zgodi. Koliko je bilo takih in podobnih tekem, kjer so goli padali v zadnjih minutah oz. sekundah tekme. Spomnite se le tekme Švedska-Anglija...
Nogomet je nogomet, žoga je okrogla in marsikaj se lahko zgodi. Koliko je bilo takih in podobnih tekem, kjer so goli padali v zadnjih minutah oz. sekundah tekme. Spomnite se le tekme Švedska-Anglija...
monster-x ::
Ej tinkec, jst raje vidim na SP vseh 32 reprezentanc, ki so v bistvu eni outsiderji, ampak se trudijo in igrajo lep nogomet. Ne pa Italijani, ki so "carji", v resnic pa se jim serje. Na tekmi Anglija-Švedska so padal na konc goli, ampak tisto je bila dejansko zanimiva tekma. Italijani pa ponavadi dajo gol in se zaprejo. Ne bi jst o tem, kok zanimiv nogomet igrajo Italijani ...
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Monster-x, a ti bi proti taki reprezentanci, kot je Avstralija s Hiddinkom na čelu z igralcem manj kar brezglavo napadal ane, obenem bi pa Avstralci ob povečanem prostoru kaj hitro prišli do gola.
Italijanom ni preostalo kaj drugega, kot da se zaprejo in igrajo na kontre in jim je pač uspelo. Sreča ali ne, ene spremlja manj, druge več.
Italijanom ni preostalo kaj drugega, kot da se zaprejo in igrajo na kontre in jim je pač uspelo. Sreča ali ne, ene spremlja manj, druge več.
IČA ::
No, malo se spomnite nazaj. V tekmi z Gano so Italijani prikazali, za njih netipično, napadalno igro.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81208 (60255) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 153819 (129070) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25007 (20958) | jericho |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14477 (10583) | Dr_M |