Forum » Loža » SP v nogometu - Nemčija 2006
SP v nogometu - Nemčija 2006
LapD ::
Uf perfektamjent stavni dan
Ta tekma bla spet porazna. Očitno so Paragvajci obsojeni na "negledljive" tekme.
Ta tekma bla spet porazna. Očitno so Paragvajci obsojeni na "negledljive" tekme.
BlackHole ::
Švedom se je le "odprlo". Čudno, da imajo take težave za dosego zadetka s takimi igralci spredaj. Po moje se preveč trudijo. Mogoče bo zdaj lažje. Pozna se tudi, da Ibra ni razpoložen.
Danes bo pa pokalo, najprej SCG:ARG, potem pa NIZ:"SKO".
Danes bo pa pokalo, najprej SCG:ARG, potem pa NIZ:"SKO".
LP Marko
gkovac ::
No.. pa smo preživeli včerajšnji dan dolgočasnega nogometa
Navijal sem za Trinidad in Tobago čeprav sem vedel kaj bo ampak vseen... pač so mi simpatični teli karibci. Dobr so igral, na koncu pa jim je zmanjkal mal koncentracije. Švedi in pa Paragvaj... hu... tekma niti ni bila tako slaba ampak obema ekipama je falila tista pika na i ... gol!
Danes pa kar dve poslastici za nas ljubitelje.. Argentina in SCG in pa seveda moji Oranžni proti Slonom... moj $ je na Argentini in Oranžnih :) pa bomo vidli kaj bo.
Navijal sem za Trinidad in Tobago čeprav sem vedel kaj bo ampak vseen... pač so mi simpatični teli karibci. Dobr so igral, na koncu pa jim je zmanjkal mal koncentracije. Švedi in pa Paragvaj... hu... tekma niti ni bila tako slaba ampak obema ekipama je falila tista pika na i ... gol!
Danes pa kar dve poslastici za nas ljubitelje.. Argentina in SCG in pa seveda moji Oranžni proti Slonom... moj $ je na Argentini in Oranžnih :) pa bomo vidli kaj bo.
lp,
O ja dons pričakujem super tekme
Vzdržim se stav ker so mi včer preveč živcev pobrale, ampak zavoljo dobitka se le-ti hitro celijo
Pričakujem pa gladko zmago argentine, neodločeno niz:sloni in še gladko zmago mehike.
Vzdržim se stav ker so mi včer preveč živcev pobrale, ampak zavoljo dobitka se le-ti hitro celijo
Pričakujem pa gladko zmago argentine, neodločeno niz:sloni in še gladko zmago mehike.
Vajenc ::
Jaz pa pričakujem dve neodločeni tekmi in večerno zmago Mehike. Mora pa začeti in končati tekmo Miloševič, sloni pa morajo takoj na začetku prestrašit Robben-a z kakšnim prekrškom in jasno, paziti morajo van Nestelrooy-a pa bo.
Yossarian ::
2: 0
Mater, kaki gol. Težko bo kdo dal lepšega.
Mater, kaki gol. Težko bo kdo dal lepšega.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
mavec ::
Lol, šel sem po DVD-je, pridem nazaj in izvem, da so Argentinci dali še 2 gola in enega je dal Messi. Jaoo, Srbi so čisto popustili :d.
RUUD se je pa tudi prebudil :D.
RUUD se je pa tudi prebudil :D.
gkovac ::
Joooj kako sem vesel, da je konc te tekme!!!! Sloni so igral neverjetno dobro po drugi strani pa nisem navajen na tako slabe igre oranžnih.
Kaj so pa Argentinci nardil srbom??? huuuuu!!! 6:0 je res sramota...
Kaj so pa Argentinci nardil srbom??? huuuuu!!! 6:0 je res sramota...
lp,
matjazx ::
argentina zlo navdušla z igranjem do konca
nizozemska pa se je u drugem polčasu branla k italija u "najbolših" letih
sam usen obe reprezentanci masta šanse da prideta recimo do finala
nizozemska pa se je u drugem polčasu branla k italija u "najbolših" letih
sam usen obe reprezentanci masta šanse da prideta recimo do finala
nizozemci nj si ene parkrat pogledajo tekmo argentina:srbija kako se igra pred polnim štadionom svojih navijačev
leinad ::
Pa tega Ruiza bi jaz za jajca obesil gor! Slone je oškodoval za min. 3 penale, o četrtem bi se dalo debatirat. Pri prvem so Drogbo z roko nazaj tiščali, pri drugem so enega za majco vlekli nazaj, pri tretjem pa je Eboueja podrl branilec brez, da bi se taknil žoge.
Da ne govorim o tem, da so Nizozemci lahko čisto mirne duše favlirali, in niti ni probal nobenega sankcionirat z rumenim za to. Sramota! Potem pa tako odlične sodnike kot so Urs Maier in Colina pošiljajo v penzijo, češ da so prestari, take gnide pa imajo pol prostor
Da ne govorim o tem, da so Nizozemci lahko čisto mirne duše favlirali, in niti ni probal nobenega sankcionirat z rumenim za to. Sramota! Potem pa tako odlične sodnike kot so Urs Maier in Colina pošiljajo v penzijo, češ da so prestari, take gnide pa imajo pol prostor
To se strinjam ja, da ta sodnik ne bo več sodu na tem prvenstvu. Ni blo glih za 4 penale ampak en je bil 100%. In ta bi čist spremenu potek tekmo ker je bil pri 0:0.
Škoda Slonokoščene Obale, tako je navdušila z igro, da sem žalosten, da je ne bo v nadaljevanju. Igrala je odličen nogomet, le tista pika na i je manjkala. Sodnik pa . Pa tisti start Van Bommela. Ej, pa kako lahko tak štart sodnik spregleda, nekaj čisto tretjega pa vidi, kar ni videti s prostim očesom.
Pa sodniki bodo še kako krojili ta SP, mogoče tako kot s tekme J. Koreja - Italija, izpred prejšnjega SP. Ko vsi vemo kaj se je zgodilo. Tisti sodnik je bil pa en kup dre*a.
Pa sodniki bodo še kako krojili ta SP, mogoče tako kot s tekme J. Koreja - Italija, izpred prejšnjega SP. Ko vsi vemo kaj se je zgodilo. Tisti sodnik je bil pa en kup dre*a.
Ni blo glih za 4 penale ampak en je bil 100%.
Je in to tam, ko je dobil Robben rumenega za kao simuliranje. Komot čisti penal. Drugače pa mi ni všeč, kako so nizozemci igrali v 2. polčasu. Van Bommel ga je sral, pa še nekak čudno grobo je igral. So pa moji favoriti poleg čehov.
Kaj sem reko, Van Persie ga bo dal!
LP Marko
Vajenc ::
Hudo, danes smo gledali nogomet in pol. Vsi tisti, ki dvomijo v nogomet, so danes lahko videli večino veličine nogometa: kako "veliki" ne morejo nadigrati "manjšim" (Meh.-Angola), kako lahko z boljšo igro sloni izgubijo (po mojem že drugič) in kako se lahko mojstrsko poniža državo (SČG).HUdo.
Zaplaval je kot zlata ribica, ko jo v akvarij vržeš.
Ali si bil popolnoma zaslepljen, ko si to gledal ali pa pač ne poznaš pravil, druge opcije ni. Nad Robbnom je bil storjen prekršek, bil je dotik in pri takem hitrem prodoru je to dovolj, da človeka vrže iz smeri oz. ovira da te ne pride do žoge. Mogoče je res padel zraven namerno, ampak dotik je bil nepravilen in morda s celo ni namerno "vrgel" zraven. Je pa bilo na drugi strani tudi nekaj vprašljivih oviranj v kazenskem.
LP Marko
Penal je bil sam, ko je van bronkhorst objel (nevem točno koga) z obema rokama in položil na tla. Vse ostalo ni bilo vredno 11. metrovke. Ne boš me prepričal drugače tudi če si Collina, ker sem videl dovolj posnetkov.
Ampak pustmo to dons so nove tekme. Trije izraziti favoriti ampak eden bo pogorel. Sumim Portugalsko.
Ampak pustmo to dons so nove tekme. Trije izraziti favoriti ampak eden bo pogorel. Sumim Portugalsko.
mtosev ::
Loooool da bojo čehi izgubli.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Katka` ::
In potem ti grejo "ziher stave" v kurac... :)
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana
Zmaga Gane nad Čehi. Končno pravica za afriške države in zmaga Gane :D. Če že Slonom ni uspelo je pa vsaj Gancem :D.
Saj pravim, ni vedno pametno stavit na favorite :D.
Sicer pa kaka tekma med Italijo in ZDA. 2 rdeča kartona, jaoo...
Sicer pa kaka tekma med Italijo in ZDA. 2 rdeča kartona, jaoo...
Kako se je sedaj položaj zakompliciral v tej skupini. Joj, joj.
Italija si je kar krepko poslabšala položaj, sploh s tako igro. Če bo tako igrala proti Čehom se jim slabo piše in če Gana premaga ZDA, potem gredo italijani lepo v Škorenj domov.
Še najbolj pa sem optimist, če bodo ZDA igrale tako igro, potem bodo rešile Italijo in bodo šli Azzuri naprej :D.
Italija si je kar krepko poslabšala položaj, sploh s tako igro. Če bo tako igrala proti Čehom se jim slabo piše in če Gana premaga ZDA, potem gredo italijani lepo v Škorenj domov.
Še najbolj pa sem optimist, če bodo ZDA igrale tako igro, potem bodo rešile Italijo in bodo šli Azzuri naprej :D.
Eh Italjani ne morjo izpast. Čehi jim nebojo dal dola dva dni če čudežno ne pozdravijo Baroša in/ali Kollerja. Azzurom je pa dost remi, katerga znajo tako dobr izpeljat kokr atomski fiziki poznajo svoje področje. Gana vs Zda bo pa odprta tekma in si nebi upal nč napovedat.
mtosev ::
1 usa gana 0 napoved.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zorro ::
Koller naj bi po trditvah hrvaških komentatorjev zagotovo igral naslednjo tekmo, če bo pa tudi Baroš nared, bo kar hudo za Italijane.
Američani so se to tekmo fajn iztrošili, pa najmanj dva obrambna igralca ne bosta mogla igrati zaradi kartonov. Tu pri Gani naj bi imeli takšna dva, kljub temu mislim, da je tehtnica na njihovi strani.
Upam, da bomo na koncu videli: "Arrivederci Italia!"
Američani so se to tekmo fajn iztrošili, pa najmanj dva obrambna igralca ne bosta mogla igrati zaradi kartonov. Tu pri Gani naj bi imeli takšna dva, kljub temu mislim, da je tehtnica na njihovi strani.
Upam, da bomo na koncu videli: "Arrivederci Italia!"
matjazx, ja saj ravno to. Bil je pač prepovedan položaj na njihovo nesrečo in na srečo ZDA...
Jaz tudi mislim, da bodo čehi uporabili Kollerja proti Italiji tudi poškodovanega, če se ne pozdravi, ker drugače se jim slabo piše. Vsaj tak je zgledalo proti Gani, kako so delali z njimi ganci. Če druga ne, vsaj v skoku in ob prekinitvah bodo bolj nevarni. Škoda, da američani včeraj niso še enega zabili.
Danes pa kamikaze nabijejo hrčke, pa imam dost, samo bo težka.
Danes pa kamikaze nabijejo hrčke, pa imam dost, samo bo težka.
LP Marko
čestitke hrvatom za najslabšo tekmo prvenstva kakšn dolgcajt
upjmo da bosta drugi temki kj bolši
upjmo da bosta drugi temki kj bolši
Če bodo Francozi ponovil igro s prve tekme, mja no nevem kaj bo. Korejci so pa itak fanatiki, da ni večjih...
Brazilija, hmm, bomo videli kako se bo odrezala, da le ne bo kot včeraj Italija-ZDA...
Brazilija, hmm, bomo videli kako se bo odrezala, da le ne bo kot včeraj Italija-ZDA...
Xplicit ::
mogoce rahlo offtopic vprasanje - zakaj so blokirali (vsaj na telemachu) prenos tekem na HRT2 (in ZDF)?
a je prevec padla gledanost na rtvslo in kanalu a, zaradi nesposobnih komentatorjev? al ke kak drug razlog?
a je prevec padla gledanost na rtvslo in kanalu a, zaradi nesposobnih komentatorjev? al ke kak drug razlog?
Zorro ::
Mislim, da bodo Brazilci rutinirano zmagali z 1:0, ker se bodo Australci šparali za Hrvate. Pa tudi Brazilcem ne bo kaj preveč do ostre igre, ker računajo na finale in se morajo tudi sami šparat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zorro ()
ja sam če pa avstralci slučajn zmagajo so pa že naprj
ronaldo pa čist iz forme bi se mu mogla res lepa žoga prpelat da bo zadel
ronaldo pa čist iz forme bi se mu mogla res lepa žoga prpelat da bo zadel
dons bi loh novinarji štrajkal pa nebi nč zamudl
no ja sj bo mogoče nadaljevanje mau bolše
dido v napad ronalda pa u gol pa bojo bl nevarni
no ja sj bo mogoče nadaljevanje mau bolše
dido v napad ronalda pa u gol pa bojo bl nevarni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjazx ()
Ah kaj Fred. To bi zadel vsak :p. Če Robinha ne bi bilo se to ne bi zgodilo. Poznala se je živahnost, ki jo je v igro vnesel mladi brazilec. Ko bi le on začel v začetni 11-erici in ne g. sumoborec .
bond007 ::
Presenetljivo dobro so igrali avstralci.
Sedajle pa navijam za korejo. Francozi so itak čist levi, pa še zadnjič so m istavo zaj...
Sedajle pa navijam za korejo. Francozi so itak čist levi, pa še zadnjič so m istavo zaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81208 (60255) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 153814 (129065) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25007 (20958) | jericho |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14477 (10583) | Dr_M |