Forum » Loža » SP v nogometu - Nemčija 2006
SP v nogometu - Nemčija 2006
bond007 ::
Če bojo tko igral ne bodo prišli naprej. Naslednjo rundo koreja-francija stavim na korejce. Bo vsaj kvota dobra. Tola danes gledat je blo prava muka - nič od nič...
Oxford ::
Ne navijam preveč za Hrvaško, toda prekršek Emersona nad Kovačem, je bil očiten. Moral bi dobiti rumen karton.
Gol Kaka-ja je bil res lep.
Gol Kaka-ja je bil res lep.
Oxford ::
Zmaga Brazilije, toda precej bleda predstav Cariok. No ja, Hrvati so jih kar dobro nevtralizirali.
Super Sonic ::
Jao, sploh igral niso drug polcajt. Res so norci. Velik so postavil na kocko...
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
mavec ::
Oxford, si pa bleknu lovsko. Brazilci, grem stavit, niso igral z več kot 60% moči. To se je lepo videlo, ko so razen protinapadov v nadaljevanju le branili gol in nevtralizirali Hrvate.
Je že res, ko je bilo rečeno, skupina v kateri igrajo ni težka in zato se nima smisla naprezati in potrošiti moči, potem na izločanje v osmini finala itd. pa pogrniti.
Igrajo toliko da zmagajo :).
Je že res, ko je bilo rečeno, skupina v kateri igrajo ni težka in zato se nima smisla naprezati in potrošiti moči, potem na izločanje v osmini finala itd. pa pogrniti.
Igrajo toliko da zmagajo :).
mtosev ::
They lost :)
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
LapD ::
Kokr so dons igral se mi zdi da bodo obe naslednji tekmi zmagal 1:0 in porabil 25% energije Razn gola so sam bincali stran od svojga gola. Pa še to nekajkrat neposrečeno. Eh preslabo skupino majo. Zanimivo bo avstralija:hrvaška v zadnjem kolu. Mogoče pa še kamikaze presenetjo hrvate, če bodo le-ti ostali brez Kovača.
Fatboyslim ::
Brazilci, grem stavit, niso igral z več kot 60% moči
Haha ti si tud en poznavalec
Saj ne misliš resno da katera da bo kdo igral z 50% na takšni tekmi - še posebej ob dejstvu da bi lahko skoraj vsak trenutek prejeli gol
Čestitam Hrvaški na odlično odigrani tekmi, imeli so dosti lepih priložnosti vendar premalo športne sreče da bi kaj zadeli. Odlično so se kosali z Brazilci, na trenutke bili celo dominantnejši
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fatboyslim ()
Fatboyslim ::
Se pravi da če bi slučajno brazilci dobili gol, bi hitro vklopili še preostalih 50%, dali gol, in spet počivali
Pa slo. komentatorji so živa katastrofa
Pa slo. komentatorji so živa katastrofa
hamax ::
ne pac bi igral 1:1
no nism ksn fuzbalski vele strateg, sam pomoje je bl vazn, da igralci zdrzijo do konca prvenstva, kt pa da nrdijo nevem kako gol razliko prot hrvatom.
ja tale bergant pa res ni za poslusat.
no nism ksn fuzbalski vele strateg, sam pomoje je bl vazn, da igralci zdrzijo do konca prvenstva, kt pa da nrdijo nevem kako gol razliko prot hrvatom.
ja tale bergant pa res ni za poslusat.
steev ::
Spet to in ono o Hravtih. Njim najbolj provšm da pridejo naprej.
Tale Brazilija je samo ovo, ono, Ronaldo, Ronaldinho. Kao najjači....
Aja, pizda ma Kaka petardo.
Aja, pizda ma Kaka petardo.
:|
d20 ::
SSpet to in ono o Hravtih. Njim najbolj provšm da pridejo naprej.
zakaj me to ne cudi:
http://www.worldjumpday.org
Mati ::
Kdor trdi, da so brazilci igrali na polno je pač nogometni analfabet ali pa prvič gleda nogomet. Normalno je, da so igrali s pol moči, ker ko pridejo na vrsto močnejše ekipe (Italija, Češka, Nemčija, Argentina, Anglija, Portugal, itd, itd...) bodo morali biti spočiti in v polni zasedbi.
Hrvati so se trudili, vendar v nobenem trenutku niso bili blizu remiju. Vedite, da kakor hitro bi dali hrvati gol, bi brazilci prestavili dve prestavi višji in verjetno precej hitro spet dosegli gol. Pravzaprav pa je brazilka obramba stala zelo dobro, tako da nekih priložnosti hrvati enostavno niso imeli.
Listek mi je pa spet šel skozi, to prvenstvo je moje prvenstvo :).
Ste videli Ronaldota? Celo tekmo ni pretekel 500 m in pravilno je, da je šel klop gret, ker to pa je bilo too much. Nekateri brazilci se danes niso zavedali, da so ljudje plačevali tudi po 1000 EUR, da bi jih videli igrati, tako pa nič od njih, eno veliko počivanje.
Hrvati so se trudili, vendar v nobenem trenutku niso bili blizu remiju. Vedite, da kakor hitro bi dali hrvati gol, bi brazilci prestavili dve prestavi višji in verjetno precej hitro spet dosegli gol. Pravzaprav pa je brazilka obramba stala zelo dobro, tako da nekih priložnosti hrvati enostavno niso imeli.
Listek mi je pa spet šel skozi, to prvenstvo je moje prvenstvo :).
Ste videli Ronaldota? Celo tekmo ni pretekel 500 m in pravilno je, da je šel klop gret, ker to pa je bilo too much. Nekateri brazilci se danes niso zavedali, da so ljudje plačevali tudi po 1000 EUR, da bi jih videli igrati, tako pa nič od njih, eno veliko počivanje.
msms ::
Velika možnost dobitka je če se stavi recimo na naši ubogi stavnici 4 dvoznake, kar nanese povprečno kvoto okoli 1,5+.
Stavim 4 tisoč na stavo pa je dobitek 2 tisoč. Po izkušnjah, kar gre sam lahko gre tudi kaj narobe, beri Poljska izgubi proti Ekvadorju.
(Za pojačat kvoto je primerna stava "na tekmi ne bo rdečega kartona", kar za vsako tekmo nanese 1,25)
Dobre so tudi dvojne singl stave, recimo pri dokaj izenačenih ekipah. Recimo naprimer jutri tekma " Španija-Ukrajina S 1,80 3,00 3,80"
Torej 2k sit na remi in 2k sit na zmago Ukrajine. Ob remiju 2k v žep, ob zmagi ukrajine pa 3,6k sit.
Zanimiva stava je tudi stava na točen rezultat, recimo ena ekipa je na papirju boljša od druge vendar ne veliko. In se stavi 1k na vsak točen rezultat 1:0 in pa 2:0, (npr. Italija vs Gana), kvota okoli 7. Če je sreča je spet 5k sit dobička.
S taktiko 4ih dvoznakov se lahko naredi kar nekaj plusa. Dobiček raste počasi, vendar dokaj zanesljivo. Une vesoljske stave s skupnimi kvotami 1000+ so samo izguba denarja. Samo veliko jih premami dobitek, ko stavijo 300sit na 10 parov(možnost dobitka 0,00169%) , kar bi naneslo npr. 300 tisoč tolarjev. Boljše je teh 300sit vplačat v bolj zanesljivo stavo.
Še malo verjetnosti, in sicer možnost dobitka s tremi možnimi izidi(1,0,2):
Če stavimo 1 tekmo - 33%
Če stavimo 2 tekme - 11%
Če stavimo 3 tekme - 3,7%
Če stavimo 4 tekme - 1,2%
Če stavimo 5 tekem - 0,4%
Če stavimo 6 tekem - 0,13%
Če stavimo 10 tekem - 0,00169%
Če stavimo 15 tekem - 0,00000696%
Z uporabo dvoznakov:
Če stavimo 3 tekme - 29%
Če stavimo 4 tekme - 19,7%
Če stavimo 5 tekem - 13,1%
Če stavimo 6 tekem - 8,7%
Če stavimo 7 tekem - 5,8%
Če stavimo 8 tekem - 3,9%
Če stavimo 10 tekem - 1,77%
Če stavimo 15 tekem - 0,23%
Stavim 4 tisoč na stavo pa je dobitek 2 tisoč. Po izkušnjah, kar gre sam lahko gre tudi kaj narobe, beri Poljska izgubi proti Ekvadorju.
(Za pojačat kvoto je primerna stava "na tekmi ne bo rdečega kartona", kar za vsako tekmo nanese 1,25)
Dobre so tudi dvojne singl stave, recimo pri dokaj izenačenih ekipah. Recimo naprimer jutri tekma " Španija-Ukrajina S 1,80 3,00 3,80"
Torej 2k sit na remi in 2k sit na zmago Ukrajine. Ob remiju 2k v žep, ob zmagi ukrajine pa 3,6k sit.
Zanimiva stava je tudi stava na točen rezultat, recimo ena ekipa je na papirju boljša od druge vendar ne veliko. In se stavi 1k na vsak točen rezultat 1:0 in pa 2:0, (npr. Italija vs Gana), kvota okoli 7. Če je sreča je spet 5k sit dobička.
S taktiko 4ih dvoznakov se lahko naredi kar nekaj plusa. Dobiček raste počasi, vendar dokaj zanesljivo. Une vesoljske stave s skupnimi kvotami 1000+ so samo izguba denarja. Samo veliko jih premami dobitek, ko stavijo 300sit na 10 parov(možnost dobitka 0,00169%) , kar bi naneslo npr. 300 tisoč tolarjev. Boljše je teh 300sit vplačat v bolj zanesljivo stavo.
Še malo verjetnosti, in sicer možnost dobitka s tremi možnimi izidi(1,0,2):
Če stavimo 1 tekmo - 33%
Če stavimo 2 tekme - 11%
Če stavimo 3 tekme - 3,7%
Če stavimo 4 tekme - 1,2%
Če stavimo 5 tekem - 0,4%
Če stavimo 6 tekem - 0,13%
Če stavimo 10 tekem - 0,00169%
Če stavimo 15 tekem - 0,00000696%
Z uporabo dvoznakov:
Če stavimo 3 tekme - 29%
Če stavimo 4 tekme - 19,7%
Če stavimo 5 tekem - 13,1%
Če stavimo 6 tekem - 8,7%
Če stavimo 7 tekem - 5,8%
Če stavimo 8 tekem - 3,9%
Če stavimo 10 tekem - 1,77%
Če stavimo 15 tekem - 0,23%
BlackHole ::
Kaj, če bi vi te vaše stave prestavili v temo, ki že obstaja za ta namen.
Sicer pa francozi so totalno razštelani in nekako premalo nevarni. Tekma Brazilija: Hrvaška pa se mi je zdela nekako lenobna, počasna in totalno zaprta. Ne vem, če je bil na kakšni strani izveden kak pravi protinapad.
Ste videli Ronaldota? Pravzaprav ga nisem, razen tam ko je enkrat ustrelil (skoraj zadel gol sicer). Včeraj se res ni niti pretegnil in ne vem zakaj ga ni že prej menjal z veliko bolj borbenim Rubinhom. Tudi jaz mislim, da so brazilci včeraj igrali precej rezervirano (vsaj kar se tiče pritiska in ofenzive) ali pa pazljivo, bolj obrambno, saj sploh niso poskušali odvzeti žoge na hrvaški polovici. Seveda tudi ni bilo potrebe. Hrvatom se je ponudilo nekaj lepih priložnosti za izenačenje, vendar so vsi streli zadeli direkt v Dido, tako da se tudi prestaviti ne bi rabil.
Sicer pa francozi so totalno razštelani in nekako premalo nevarni. Tekma Brazilija: Hrvaška pa se mi je zdela nekako lenobna, počasna in totalno zaprta. Ne vem, če je bil na kakšni strani izveden kak pravi protinapad.
Ste videli Ronaldota? Pravzaprav ga nisem, razen tam ko je enkrat ustrelil (skoraj zadel gol sicer). Včeraj se res ni niti pretegnil in ne vem zakaj ga ni že prej menjal z veliko bolj borbenim Rubinhom. Tudi jaz mislim, da so brazilci včeraj igrali precej rezervirano (vsaj kar se tiče pritiska in ofenzive) ali pa pazljivo, bolj obrambno, saj sploh niso poskušali odvzeti žoge na hrvaški polovici. Seveda tudi ni bilo potrebe. Hrvatom se je ponudilo nekaj lepih priložnosti za izenačenje, vendar so vsi streli zadeli direkt v Dido, tako da se tudi prestaviti ne bi rabil.
LP Marko
gkovac ::
BlackHole: Ste videli Ronaldota?nope... nisem ga videl... mislim da mu je uspelo celo dvakrat prit do žoge in enkrat streljat na gol. Ampak to ne pomeni nič ... očitno ni imel dobrega dneva.
Drugače pa je bla tekma fenomenalna.. Hrvatje so grizl do konca in privoščil bi jim gol (samo pol bi mogl dat Brazilci dva)
Francije sploh ne bom komentiral.. škoda besed, Koreja pa je z fanatično borbo spet prišla do zmage... niso tako slabi!
lp,
Vajenc ::
Moje mnenje glede Brazilije. Lepa tekma. Hrvatje borbeno, po svojih zmožnostih. Obrambni igralci Brazilije so verjetno igrali 100 %, zvezdniki pa tkole: Ronaldo 5%, Carlos prvi polčas solidno, drugi...ja a je sploh igral, ROnaldihno prvi polčas dobro, drugi pa z manj kot 50% ( nehal je driblati in je samo še podal ter odskočil, v skrbi za gležnje). Očitno imajo še rezerve.
IČA ::
Brazilci po mojem res niso grali s polno paro, pač toliko kot je bilo potrebno za zmago, sploh po doseženem zadetku ob koncu polčasa.
Najbolje so se za zdaj, po mojem, predstavili Čehi in pa Italijani, Nemcev pa nisem gledal.
Zanimiv bo tretji krog, ko bo šlo v večini tekem za biti ali ne biti in se bo pokazalo kdo je kdo.
Čakam še na špance, ki bi tudi lahko bili v krogu favoritov.
Najbolje so se za zdaj, po mojem, predstavili Čehi in pa Italijani, Nemcev pa nisem gledal.
Zanimiv bo tretji krog, ko bo šlo v večini tekem za biti ali ne biti in se bo pokazalo kdo je kdo.
Čakam še na špance, ki bi tudi lahko bili v krogu favoritov.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()
tomaz 06 ::
Brezilci res niso igrali na polno, sam hrvatom je treba cestitat, ker ni blo tok slabo kot so vsi pricakovali, predvsem pa jih niso lomli (kar sem jaz osebno pricakoval).
Cestitke hrvatom, ce bodo igrali tako tudi z ostalimi bodo sigurno sli naprej, in si to tudi zasluzijo.
Cestitke hrvatom, ce bodo igrali tako tudi z ostalimi bodo sigurno sli naprej, in si to tudi zasluzijo.
Soniux ::
Mal sm bil razocaran ker Brazilci niso igral na polno.
Ronaldo pa je neverjeten, ce je pretekel vse supaj 500 m je prevec...
Ronaldo pa je neverjeten, ce je pretekel vse supaj 500 m je prevec...
Alexius Heristalski ::
Jaz sem dobil občutek, da Brazilci igrajo toliko, kolikor potrebujejo za tri točke, in nič več. Hrvatje so se pa izčrpavali, za nameček se je poškodoval njihov kapetan. Srčno so se borili, za kar jih lahko pohvalim, poraz je bil časten, a še vedno poraz.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Amare ::
- Obramba Brazilije igrala 100%, napad okoli 50%.
- Ste videli Ronalda, ko je odšel z igrišča in si obrisal čelo, kao je da je res švical kaj. Resda padajo kritike glede njega ampak ne smemo ga kar odpisati. Bo še čas tudi za njegove gole na tem prvenstvu.
- Ste videli Ronalda, ko je odšel z igrišča in si obrisal čelo, kao je da je res švical kaj. Resda padajo kritike glede njega ampak ne smemo ga kar odpisati. Bo še čas tudi za njegove gole na tem prvenstvu.
gkovac ::
2:0 za Španijo smo pa na okoli 35 minute prvega polčasa... pričakoval sem, da bojo ukrajinci dražje prodali svojo kožo.. nekaj so modrovali, da Ševčenko ne bo igral, pa se je vseeno pojavil v prvi postavi, medtem ko Raul res ne igra. Mislim, da je tole končano razen če ukrajina res ne naredi čudeža.
lp,
Dejancek ::
3:0
Najbolj bednaa enajstmetrovka, ki je bla kdaj dosojena res...
Če včeraj ona, ko so dali hrvati roko ni bila očitna, je ta bila danes "milina" ...
Najbolj bednaa enajstmetrovka, ki je bla kdaj dosojena res...
Če včeraj ona, ko so dali hrvati roko ni bila očitna, je ta bila danes "milina" ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejancek ()
Tist rdeč karton pa penal sta največja laž. PM pa taki sodniki.
Aja, lol, sodnik je kr mogu pit med tekmo.
Aja, lol, sodnik je kr mogu pit med tekmo.
Ja pit je mogu kaj je tle nečloveškega Več prelaufa k nogometaši. Penala ni blo, še manj rdečga kartona. Ampak ni niti mal vplival na tekmo, tako da bo šlo hitro v pozabo. Furija jih je uničla.
matjazx ::
ja no pr 0:2 se bi še kj teotetičn dal narest pr 0:3 pa z desetimi igralci pa ne
a niso rekl pred prvenstvom da bojo sodnike poslal domov če nardijo takšno kapitalno napako?
a niso rekl pred prvenstvom da bojo sodnike poslal domov če nardijo takšno kapitalno napako?
Sodnik je zajebal in to spet v korist Špancev, ki jih imam v želodcu še iz prejšnjega prvanstva. Naključje? MMG, Guezzaz Mohamed (mislim, da ga dobro poznate) je bil včeraj 4. sodnik na tekmi Bra:Hrv.
Ja pit je mogu. Samo 'tapravi' sodniki ne pijejo med tekmami.
Ja bi slo u pozabo, če bi bil samo penal. Rdeči karton pa ne gre v pozabo.
tako da bo šlo hitro v pozabo
Ja bi slo u pozabo, če bi bil samo penal. Rdeči karton pa ne gre v pozabo.
mavec ::
A mi kdo pove, kakšen je trenutno stanje glede komentatorja ŠIPCA na tekmi Nemčija - Poljska po 1. polčasu. Je zadovoljivo, al spet podn, ker imam ugasnjen zvok, zato sprasujem :D.
Sj če maš zvok al pa ne. Vsaka akcija, ki je bila izpeljana je bila nemo pospremljena. Drgač pa sranje nemcev ampak jst sm happy zarad denarja
SebaR ::
Citiram:
"Druga Nemška tekma in druga zmaga, druga Poljska tekma in drugi Nemški poraz!"
"Druga Nemška tekma in druga zmaga, druga Poljska tekma in drugi Nemški poraz!"
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
IČA ::
Ne čisto nemo, bilo je slišati kar nekaj bisernih prebliskov:
David Ballack, procent odstotka posesti žoge...
David Ballack, procent odstotka posesti žoge...
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
BlackHole ::
Španci so lepo in hitro igrali in zelo organizirano tudi v obrambi, ampak se mi zdi, da so imeli ogromno sreče, predvsem z zadetki. Prvi je še nekak bil, ampak je bila gužva in je pač nekomu žoga padla na glavo. Drugi gol je bil precej po sreči, saj se je žoga odbila od živega zidu. Tretji gol (sem zamudil) pravite, da ni bil penal, torej spet po "sreči". Četrti je bil pa iz lepe akcije, ampak takrat so ukrajinci ža obupali.
Nemci so igrali tipično nemško. Stisnili so poljake zadnji 15 minut in uspeli. 99% sem bil da poljaki ne bodo zdržali zadnjega pritiska. Nekaj časa so jim kar dobro parirali in bi lahko iztržili kaj več, vendar očitno ne na tem prvenstvu. Niso igrali na zmago in prav je, da so izgubili. Nemci so imeli veliko priložnosti, vendar so bili precej nezbrani pri zaključkih, kar jih bo po moje drago stalo v nadaljevanju. Ne bi smeli prit do polfinala po prikazanem. V vseh linijah delajo preveč napak, tako v fazi obrambe, kot napada.
Nemci so igrali tipično nemško. Stisnili so poljake zadnji 15 minut in uspeli. 99% sem bil da poljaki ne bodo zdržali zadnjega pritiska. Nekaj časa so jim kar dobro parirali in bi lahko iztržili kaj več, vendar očitno ne na tem prvenstvu. Niso igrali na zmago in prav je, da so izgubili. Nemci so imeli veliko priložnosti, vendar so bili precej nezbrani pri zaključkih, kar jih bo po moje drago stalo v nadaljevanju. Ne bi smeli prit do polfinala po prikazanem. V vseh linijah delajo preveč napak, tako v fazi obrambe, kot napada.
LP Marko
Ojoj dva dni nebom zdj stavu da pridem k sebi
Ti rdeči možičlji bodo na konc premagal Paragvaj in šli naprej. Svaka čast za borbenost ampak ta grški sindrom ubija igro.
Ti rdeči možičlji bodo na konc premagal Paragvaj in šli naprej. Svaka čast za borbenost ampak ta grški sindrom ubija igro.
To je sicer res, samo kaj pa naj? Ti "tamali" itak nimajo druge izbire, če hočejo pozitiven rezultat proti velikim ekipam. No, saj na koncu jim ni uspelo, vendar jih razumem. So se borili kot levi!
Damjan Jagar ::
Uff dobr, padu je in mi spet prinesel nekaj cvenka. Gol napoved Angležev sem pa falil.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 81207 (60254) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 153813 (129064) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25007 (20958) | jericho |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14476 (10582) | Dr_M |