Forum » Programska oprema » V MSN-ju nimam zvoka!!
V MSN-ju nimam zvoka!!
hooger ::
Ciao!
Mam problem. Mel sem msn 7.5, potem sem naložu 8-ko. Ker mi ni bla všeč sem jo odinštaliral. Seveda mi je zbrisal tudi 7.5-ko. Potem sem nanovo naložil 7.5 in glej ga hudiča, ni več nobenih zvokov!! Vsi ostali widows zvoki delujejo, samo msn ne. Delujejo tudi winksi, samo originalni ne.
Kaj je za nardit?
Mam problem. Mel sem msn 7.5, potem sem naložu 8-ko. Ker mi ni bla všeč sem jo odinštaliral. Seveda mi je zbrisal tudi 7.5-ko. Potem sem nanovo naložil 7.5 in glej ga hudiča, ni več nobenih zvokov!! Vsi ostali widows zvoki delujejo, samo msn ne. Delujejo tudi winksi, samo originalni ne.
Kaj je za nardit?
- premaknil iz Zvok in slika: OmegaBlue ()
Cofko Cof ::
Maš slučajno stanje zaseden? Ker v tem stanju ne delajo zvoki, dregljaji,...
Ars longa,vita brevis.
hooger ::
Evo končno popravu. Fora je bla da mi je v registru zrbisalo povezave do zvokov. Zdej sem mogu to ročno nardit na novo.
2004 ::
kje in kako v registru to popravis..,ker men namrec ravno tako delajo vsi zvoki razen v msn-ju?
potrebujem pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76398 (17039) | tilinho20 |
» | Nedelovanje Windows Live messengerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2173 (1486) | rikta33 |
» | MSN Messenger problemOddelek: Programska oprema | 1805 (1531) | R33D3M33R |
» | MSN ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1106) | Mag!C |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37157 (35229) | R33D3M33R |