» »

po nesreči zbrisal disk

po nesreči zbrisal disk

mitjaxp ::

stvar je taka: s pomočjo partition magic-a sem hotel prestaviti del particije D na C da bi imel na c-ju mal več placa ko sem računaklnik resetiru mi je med delovanjem računalnik resetiru zaradi ispada napetosti tako da se ni končalo opravilo. Sedaj sem zagnav vindovse in D particije kot da je ni v partition magicu mi jo je sice najdlo vendar sem jo lahko samo zbrisal nič drugega tako sem moral particijo zbrisati da sem jo dobil nazaj a žal prazno seveda
Ali je kakšna možnost da bi dobil nazaj podatke ali obstaja kakšen program ali kako bio dobil nazaj podatke gre se mi predvsem za slike in spomine ki sem jih imel veliko in jih ne bom nikoli mogu dobit nazaj

Hvala za vako idejo ali pomoč!

jeggybl ::

Jozek82 ::

zdravo....
mislim da imama dokaj podoben problem.... meni pa ni zmanjaklo elektrike ampak mi je zablokiral sistem....

ja prvo kot prvo... škoda ker si sploh šel brisat particije.... bi bilo boljše da bi s programom partition table doctor spravil particijo nazaj v pravo stanje in bi vsaj nekaj podatkov bilo rešenih... do koliko procentov pa ti je prišel partition magic?!

v glavno zdaj če si particijo celo brisal boš zelo težko dobil podatke nazaj...

ampak probaj pa s programom... samo malo... da ti povem get data back... lahko pa me kontaktiraš po mailu pa ti ga pošljem s crackom vred...

moj mail je
jozek.panic@siol.net

no jaz pa mam isti problem... le da je šlo tričetrt podatkov v TPM ostala četrtina pa je ostala... ampak problem je v tem da so šli vsi novejši podatki... in dokumenti... zdaj pa iščem program s katerim bi lahko prestavil sedanjo particijo nazaj na točno določeno mesto... na točno določen sektor, da bi tako lahko dobil nazaj tiste podatke... te ki so bili vredu sem tako ali tako prekopiral... zdaj pa več tako ali tako ne morem izgubiti kot sem že kvečjemu še lahko kaj dobim!

če imaš kak predlog povej...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za pridobitev izbrisanih datotek

Oddelek: Programska oprema
357040 (6497) T_F_7
»

Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )

784957 (3939) Dejk0
»

Združitev particije

Oddelek: Pomoč in nasveti
152716 (2489) oyoy1234
»

kako prestaviti particijo

161083 (968) Jozek82
»

Povozil napačno particijo z Nortom ghostom!!! Kako dobit podatke nazaj?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61171 (1077) HitriPepe

Več podobnih tem