Forum » Pomoč in nasveti » EULA - End User Licensing Agreement
EULA - End User Licensing Agreement
Gambino ::
Takšno sporočilo sem dobil od Microsofta za update windowsov. Ali mi lahko kdo pove kaj in zakaj je to, ali naj inštairam ali naj zavrnem.
Microsoft ::
Ma to so pravila uporabe dolocenega programa. In ce ti kak program pravi, da moras EULA instalirat, je to kak spyware ali kaj temu podobnega. Drugo pa je, ce se moras strinjati s pogoji v EULA.
Bodi malo blj natancen, kdaj se ti to pojavi, na kateri strani, kaj instaliras, mogose se kako sliko daj, da vidmo, kaj mas to.
by Miha
Bodi malo blj natancen, kdaj se ti to pojavi, na kateri strani, kaj instaliras, mogose se kako sliko daj, da vidmo, kaj mas to.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Gambino ::
To mi windowsi javjo, ko se avtomatsko updejtajo, pa nevem al naj inštaliram al ne ( pa hvala za odgovor )
Microsoft ::
Verjetno te sprasuje, ce sprejmes EULA, ker mislim, da to zahteva instalacija Malicious Software Removal Tool. In tole instalirat je zazeljeno. Tko da ja.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
BigWhale ::
Miha, kako mu lahko reces naj sprejme neka pravila kar tako, brez da jih prebere? Si jih ti prebral?
Preberi najprej kaj sprejemas, da ne bos potem javkal, da nisi vedel kaksna so pravila uporabe.
Preberi najprej kaj sprejemas, da ne bos potem javkal, da nisi vedel kaksna so pravila uporabe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iTunesova EULA in DRM na udaru Vikingov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7521 (5580) | poweroff |
» | Kampanja OpenOffice.org proti piratstvu (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 17687 (12313) | Gavran |
» | Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19570 (8102) | KontraCepec |
» | Windows XP SP2 Final (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8400 (8400) | MrStein |
» | NTswitchOddelek: Operacijski sistemi | 2002 (1703) | StratOS |