Forum » Izdelava spletišč » XAMPP instaliran in ne dela
XAMPP instaliran in ne dela

Alkoman ::
Instaliral sem XAMPP, vklopil oba servisa Apache in MySQL (mislim, da sta ta dva dovolj) in ko vpišem v explorerju localhost mi strani noče odpreti. Tudi z IP številko sem poskusil. Sicer napiše, da je spletno mesto najdeno pa vseeno nič.
Pa sem izklopil Windowsov Firewall (WinXP) in antivirusno zaščito pa ni nič drugače. Ne vem pa, če bi moral na ruterju odpreti kakšen port, samo mislim, da trenutno to laufa lokalno na PC-ju, tak da to najbrž ne bi bilo potrebno.
Mislil sem namreč sprobati potral Mambo.
lp, Aleš
Pa sem izklopil Windowsov Firewall (WinXP) in antivirusno zaščito pa ni nič drugače. Ne vem pa, če bi moral na ruterju odpreti kakšen port, samo mislim, da trenutno to laufa lokalno na PC-ju, tak da to najbrž ne bi bilo potrebno.
Mislil sem namreč sprobati potral Mambo.
lp, Aleš
/// --- I Am What I Am --- \ \ \

Alkoman ::
Noben ne bi vedel rešiti mojega problema? Ali je mogoče kakšen drug postopek pri instalaciji XAMPP?
/// --- I Am What I Am --- \ \ \

beerhunter ::
Ne vem sicer katera servisa si vklopil, vendar če poženeš xampp_start.exe bi moral že vse delovat. Odpre ti CMD okno kjer piše ### APACHE + MYSQL IS STARTING NOW ###
Ustaviš pa seveda z xampp_stop.exe
Ustaviš pa seveda z xampp_stop.exe
-----
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 256418 (319) | miko22 |
» | Apache vprašanje - virtual hostOddelek: Programska oprema | 951 (794) | Goldee |
» | Posodobitev XAMPP komponentOddelek: Programiranje | 1307 (1027) | dreamtheater |
» | instalacija PHPOddelek: Programska oprema | 1964 (1695) | lejka |
» | localhostOddelek: Izdelava spletišč | 1183 (1052) | CWIZO |