Forum » Izdelava spletišč » Mailing list in novičarska skripta
Mailing list in novičarska skripta
alum ::
Zdravo,
zanima me, če poznate kako dobro mailing list skripto. Skripta naj bi bila sposobna takoj obvestiti uporabnika o prijavi na mailing listo.
Drugi dela sestavlja skripta, ki bi ob dodajanju novice na stran, izluščila text in slike novice, jih vključila znotraj že vnaprej določenega html "okvirja", in razposlala prijavljenim na mailing listo.
Če je kdo kaj takega že uporabljal oz. ima kakšen nasvet, bi bil zelo vesel.
Lp
zanima me, če poznate kako dobro mailing list skripto. Skripta naj bi bila sposobna takoj obvestiti uporabnika o prijavi na mailing listo.
Drugi dela sestavlja skripta, ki bi ob dodajanju novice na stran, izluščila text in slike novice, jih vključila znotraj že vnaprej določenega html "okvirja", in razposlala prijavljenim na mailing listo.
Če je kdo kaj takega že uporabljal oz. ima kakšen nasvet, bi bil zelo vesel.
Lp
Tody ::
Ti si tole v iber zakopliciral ampak poglej sem tincan ltd : integrated web solutions : we work in the social, cultural and not-for-profit charity sectors
alum ::
Hvala, na prvi pogled zgleda zelo uporabno.
Nevem, kako bi lahko to naredil enostavnejše. Če imaš kak predlog, se priporočam.
Nevem, kako bi lahko to naredil enostavnejše. Če imaš kak predlog, se priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spammanje mailboxa ob odprtju podjetja..Oddelek: Omrežja in internet | 1414 (897) | SeMiNeSanja |
» | V Kiberpipi ta teden: Izdelava video igralnega avtomata, Minilo je 10 let, VIP z MiloOddelek: Novice / Kiberpipa | 4218 (3055) | Tear_DR0P |
» | Oglaševanje na mailing listiOddelek: Izdelava spletišč | 1078 (1008) | IceIceBaby |
» | iščem mailing listoOddelek: Omrežja in internet | 1021 (933) | PcPostar |
» | Vprašanje spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 1953 (1377) | gregy |