Forum » Izdelava spletišč » PHP system info
PHP system info
Doman ::
Zanima me, če kdo pozna kakšno alternativno skripto phpsysinfu?Sem gledal na hotscripts pa ni nič podobnega kar hočem jaz.
Lp
Lp
No, nekaj takega bi rad kot si dal ti, le da je free pa da ni phpsysinfo
Ubistvu rabim nekaj, ki pokaže konfiguracijo sistema, uptime, kateri procesi laufajo, aja pa za Windows mora biti. Za unix sem našel tega dosti, za win pa ne
Ubistvu rabim nekaj, ki pokaže konfiguracijo sistema, uptime, kateri procesi laufajo, aja pa za Windows mora biti. Za unix sem našel tega dosti, za win pa ne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Doman ()
Kaj res noben ne ve, kajti sem že skoraj ubupal.Googlam že 2 uri. Mora biti pa za OS Windows. Za linux sem našel ogromno takih skript.
Želim samo prikazati, konfiguracijo sistema, uptime, kateri procesi laufajo, po možnosti še temp. procesorja...
phpsysinfo sem poskušal namestiti, pa mi meče neke erorje, tudi z starejimi verzijami sem probal, zato bi rad neko drugo podobno rešitev.
Lp, doman
Želim samo prikazati, konfiguracijo sistema, uptime, kateri procesi laufajo, po možnosti še temp. procesorja...
phpsysinfo sem poskušal namestiti, pa mi meče neke erorje, tudi z starejimi verzijami sem probal, zato bi rad neko drugo podobno rešitev.
Lp, doman
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Doman ()
Kami ::
Za windows maš winsysinfo pa še en ampak se trenutno ne spomnim imena
PS: phpsysinfo je samo za unix
PS: phpsysinfo je samo za unix
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kami ()
sverde21 ::
phpsysinfo je samo za unix
not true phpSysInfo ima zravn tud class za Windows.
Sicer pa če nočiš met phpSysInfo lahk pa preučiš njegov Windows class in potem napišeš aplikacijo po svojih merah
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252161 (26826) | miko22 |
» | Najljubši Linux/Unix OS/Distro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 38258 (27489) | diler515 |
» | phpmyadmin ????Oddelek: Izdelava spletišč | 1780 (1549) | Doman |
» | Informacije o strežniku za DebianaOddelek: Operacijski sistemi | 917 (856) | Lincolin |
» | Microsoft noviceOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3510 (2886) | BigWhale |