Forum » Pomoč in nasveti » Radeon X700 - težava
Radeon X700 - težava
timm ::
Pozdravljeni.
V prenosniku imam grafično kartico ATI Radeon X700.
Grafika je pri splošni uporabi kot kakšnih igrah super, problem pa nastane, ko hočem povezat računalnik s TV-jem.
Preko česarkoli priklopim (Scart 1,2 ali 3), preko Cincha ali pa preko S-video mi vedno naredi tako, da je slika na TV ju črnobela.
Pa še slika na rač. in Tv ju je drugačna. se pravi, da moram miškin kazalec premaknit preko skrajnega desnega roba ekrana na rač., da se kazalec pojavi na TV ju.
Mi pa to dela na vseh televizorjih enako, tudi na tistem, na katerem mi ostale grafične kartice delajo prez problemov.
Hvala za kakršnokoli pomoč.
V prenosniku imam grafično kartico ATI Radeon X700.
Grafika je pri splošni uporabi kot kakšnih igrah super, problem pa nastane, ko hočem povezat računalnik s TV-jem.
Preko česarkoli priklopim (Scart 1,2 ali 3), preko Cincha ali pa preko S-video mi vedno naredi tako, da je slika na TV ju črnobela.
Pa še slika na rač. in Tv ju je drugačna. se pravi, da moram miškin kazalec premaknit preko skrajnega desnega roba ekrana na rač., da se kazalec pojavi na TV ju.
Mi pa to dela na vseh televizorjih enako, tudi na tistem, na katerem mi ostale grafične kartice delajo prez problemov.
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585038 (24367) | Dominator |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6089 (5024) | Alessio983 |
» | Gnoj NvidiaOddelek: Pomoč in nasveti | 2620 (2026) | StajercSSS |
» | tezava s prredvajanjem filmov preko HDMI kablaOddelek: Zvok in slika | 1321 (1118) | Trubar |
» | Ni filmske slike na TV!Oddelek: Zvok in slika | 1151 (1065) | migič |