Forum » Programska oprema » Thunderbird problem
Thunderbird problem
Apyon ::
Zadnjič Mozillin Firefox zdaj Thunderbird. Torej: Gmail mam prek POP3 vezan na Thunderbird. Do zdaj je vse delovalo brez problema, zdaj pa ko kliknem mapo PREJETO spodaj nekaj lovda in mi ne pokaže sporočil - blank ekran tam kjer bi moral biti spisek sporočil in spodaj kjer je vsebina označenega sporočila. NIČ! Ko po 10min spodaj neha pač mlet kar melje se ne zgodi nič. A kdo ve kaj je narobe. Diska je dost, RAMA tud. Help!
SavoS ::
Ena izmed možnosti je tudi ta, da ti je pač TB ustvaril nov profil in novo datoteko za mape.... najprej preglej kako imaš shranjene mape za pošto in sicer.....orodja - nastavitve računov - klik na nastavitve strežnika (na izbranem računu) - v spodnjem desnem delu okno najdi - Lokalni imeniki - klik na BRSKAJ, odpre se novo oknoi in sedaj malo poglej, če sta dve mapi z istim imenom in izberi drugo......
Druga možnost, je da narediš sistem restore na kakšen daj nazaj recimokakšna dva dni nazaj potegni tvoj pc, seveda, če imaš winXP in če je tvoj pc naredil obnovitveno točko.....
Druga možnost, je da narediš sistem restore na kakšen daj nazaj recimokakšna dva dni nazaj potegni tvoj pc, seveda, če imaš winXP in če je tvoj pc naredil obnovitveno točko.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Hja! Sem probal kar si svetoval, ampak fora je v tem da jaz mam v tej mapi pod prejeto ene 2Gb tko da zbrisal 100% nisem. Mi pa noče odprt ko kliknem prejeto oz. inbox, s tem da mi poslano oz. send mapo v TB odpre in pokaže maile!
SavoS ::
Ja to je pa druga pesem..... hmm probaj naret takole: Datoteka - STISNI IMENIKE!
Zdaj bo kar nekaj časa mlelo in mlelo po disku (lahko tudi večminut)
Zdaj bo kar nekaj časa mlelo in mlelo po disku (lahko tudi večminut)
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Hja...dal sam "stisni imenike" in je v vrstici spodaj pisalo da stiska imenike. Amapk pri meni je težava že to da ko odprem TB mi melje (če je online ali ne) ene 10min-spodaj se vidi k se vsako min crtica mal premakne. Ko pride do konca se ustavi in to je to. Žal še vedno ni ok: "poslano" in "osnutki" vidim (sicer spet mal traja da odpre), prejeto NIČ. Sem šel tudi na net in brisal na 6% zasedenega predala. Zdaj mi je spet (po 2 dneh) po mletju napisal: Izdelava datoteke z povzetkom za Prejeto in mi pokazal maile-vendar jih spet nisem mogel brisat in praktično počet z njimi nič (pa še use je šlo "2 na uro"). Prosm reč da maš še kšnga aduta v rokavu!!
kixs ::
Problem imas zaradi prevelikega Inbox-a ( vec kot 2GB ).
Naredi takole:
Zapri TB in pojdi v imenik kjer imas maile. Nato preimenuj datoteko Inbox v recimo: Inbox06 in izbrisi Inbox.msf - to je index fajl!
Nato pozeni TB in ti bo na novo kreiral Inbox. Ce bo vse po sreci, bos videl tudi posto v "inbox06" , vendar ti mora najprej ponovno zgenerirati index - to pa traja nekaj casa IN POCAKAJ, da dokonca!
Po moznosti zbrisi ali premakni nekaj vecjih emailov in skompaktiraj folder!
LP
Naredi takole:
Zapri TB in pojdi v imenik kjer imas maile. Nato preimenuj datoteko Inbox v recimo: Inbox06 in izbrisi Inbox.msf - to je index fajl!
Nato pozeni TB in ti bo na novo kreiral Inbox. Ce bo vse po sreci, bos videl tudi posto v "inbox06" , vendar ti mora najprej ponovno zgenerirati index - to pa traja nekaj casa IN POCAKAJ, da dokonca!
Po moznosti zbrisi ali premakni nekaj vecjih emailov in skompaktiraj folder!
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
jure1825 ::
Če si zbrisal maile in je file od inbox-a še vedno isto velik moraš dat stisni imenike/compact folders
Matej_K ::
Mene pa neki zanima...in mi prosim pomagajte...
V pogledu kjer vidim maile vse ki jih imam izpisane...bi rad imel stolpec Velikost...ki bi mi kazal velikost vsakega maila...Ne znam tega naštimat v thunderbirdu...
Hvala
V pogledu kjer vidim maile vse ki jih imam izpisane...bi rad imel stolpec Velikost...ki bi mi kazal velikost vsakega maila...Ne znam tega naštimat v thunderbirdu...
Hvala
... .. .
krho ::
lol, kolk ma folk probleme s temi 2G. Čist povosd..
Moj podpis
Moj podpis
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
amigo_no1 ::
@Matej_K
Pojdi v Inbox in potem klikni zgoraj desno : Click to select columns to display ; v isti vrstici kjer piše Subject , Sender , Date .
http://www.cit.cornell.edu/computer/ema...
Pojdi v Inbox in potem klikni zgoraj desno : Click to select columns to display ; v isti vrstici kjer piše Subject , Sender , Date .
http://www.cit.cornell.edu/computer/ema...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275268 (20199) | Matko |
» | Tezave s ThunderbirdomOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (700) | logout |
» | Mozilla Thunderbird v IncrediMailOddelek: Pomoč in nasveti | 1447 (1373) | kixs |
» | Thunderbird: čuden prikaz številke mail-ov v Inbox, datoteka Inbox zasede skoraj 400Oddelek: Programska oprema | 1494 (1342) | destiny |
» | Zbrisal Inbox v M Thunderbirdu 1.0.2 Kako "odbrisat"???Oddelek: Programska oprema | 2530 (2353) | ZLOky |