Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla Thunderbird v IncrediMail
Mozilla Thunderbird v IncrediMail
pravnik ::
A mi lahko kdo pomaga, rad bi prenesel podatke (maile) iz Thunderbird-a v IncrediMail. Poskušam že ..., pa mi ne uspe z nobenim programom. A mi lahko kdo pomaga? Hvala!!!!
OmegaBlue ::
Zakaj zavraga bi ti rad uporabljal incredimail? Stvar ni nič drugega kot en ogromen bloat (plus spyware).
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
kixs ::
Zakaj zavraga bi ti rad uporabljal incredimail? Stvar ni nič drugega kot en ogromen bloat (plus spyware).
+1
Thunderbird me nekaj za... in rad bi imel enega drugega za ženo (Outlook že imam zase)...
Naredi ji uslugo in ne nalagaj incredimail. Kaj te pa TB zajebava, raje to razreši.
To je največkrat ko imaš ogromno emaila notri, označenega kot izbrisano a ne izbrisanega. Ponavadi pomaga compact folders, če to ne pomaga je možno da se ti je okvarila index datoteka (lahko uklopiš naj to počne samodejno).
Lahko izvoziš sporočila pobrišeš mape in uvoziš nazaj v skrajnem primeru.
(Koliko polne imaš mape?)
Lahko izvoziš sporočila pobrišeš mape in uvoziš nazaj v skrajnem primeru.
(Koliko polne imaš mape?)
Ne, sem poskusil že vse možno, compact folders... mailov je 50 vse skupaj, brez kakih velikih prilog.... skratka nimam več idej. A kdo priporoča kak drug program, ker s tem sem res že vse poskusil?
kixs ::
TB uporabljam od 2004. Imam cele kupe mailov in se nikoli nisem imel nekih tezav. Res pa je, da delam nove folderje, ko se velikost datoteke pribliza 2GB.
Za tvoj problem:
I.
Pojdi v mapo kjer imas svojo posto (na file sistemu, ne v TB) in izbrisi (ali premakni) vse *.MSF datoteke - to so indexi.
Zazeni TB, zgradil bo nove indexe in preveri, ce je kaj boljse.
II.
V TB si naredi novo mapo (klikni na ime racuna in daj new folder) in vso posto iz Inbox-a premakni ali kopiraj v to mapo.
Nato zapri TB. Pojdi na datotecni sistem kjer imas spravljen profil in posto ter preimenuj Inbox v XXX (neko drugo ime) in pobrisi inbox.msf.
Zazeni TB in ti bo naredil novi Inbox.
lp
Za tvoj problem:
I.
Pojdi v mapo kjer imas svojo posto (na file sistemu, ne v TB) in izbrisi (ali premakni) vse *.MSF datoteke - to so indexi.
Zazeni TB, zgradil bo nove indexe in preveri, ce je kaj boljse.
II.
V TB si naredi novo mapo (klikni na ime racuna in daj new folder) in vso posto iz Inbox-a premakni ali kopiraj v to mapo.
Nato zapri TB. Pojdi na datotecni sistem kjer imas spravljen profil in posto ter preimenuj Inbox v XXX (neko drugo ime) in pobrisi inbox.msf.
Zazeni TB in ti bo naredil novi Inbox.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276187 (21118) | Matko |
» | Zakaj Thunderbird ni resen odjemalec ...Oddelek: Programska oprema | 9094 (8063) | enadvatri |
» | Thunderbird problemOddelek: Programska oprema | 1982 (1777) | amigo_no1 |
» | Zbrisal Inbox v M Thunderbirdu 1.0.2 Kako "odbrisat"???Oddelek: Programska oprema | 2535 (2358) | ZLOky |
» | Thunderbird in Firefox arhiviranjeOddelek: Programska oprema | 2818 (2616) | Vikking |