» »

Nod 32 in težave

Nod 32 in težave

barelyLegal ::

Nedolgo nazaj sem si instaliral nod32 in sem imel od prijatelja neko verzijo, kjer ti v iNFO datoteki lepo obrazloži, da ti spremeni samo vrednosti v registru tako, da maš evaluation verzijo ampak pač za par deset let skupaj - gre se pač za neke vrste legalni crack, ker ne spreminja kode programa. Drži to ali ne, ni bitno.

Problem je pa sledeč:
vse je delovalo v redu, ko pa včeraj zaženem rač. pa mi javi security center da so nod definicije out of date. Nič hudega, zalaufam nod, dam update in - glej ga zlomka - nod je že bil up to date. Definicij ali programa ni bilo treba update-at. Dobro, restartam rač. in ko se windowsi zaženejo, še vedno javla security center, da je out of date (čeprav ni).
Kaj mi je storiti in kaj je narobe? Kolegu oz. vsem, ki uporablajo to verzijo, vse lepo in prav dela.
Error

AndrejS ::

Pri nodu mi je isto javljalo. Probaj nastavit drugi update server!

tsatthoggua ::

Naj samo povem da sem bil tudi zaprisežen "Nodovc" in ni bilo teorije da zamenjam. Kljub temu da se tolažiš, da je vse legalno in oh in sploh bi ti priporočil drug AV in sicer AVG Free. Po dveh letih NOD32 sem ga končno probal in lahko rečem da je kulski. Rama požre isto kot NOD. Poleg tega nikoli več ni treba brskat po internetu za passwordi in nobenih registrov spreminjat. Instaliraš in pustiš da dela svoje.
Sorry za offtopic samo če že res moraš trmo zganjat z NOD32 pa lahko probaš sledeče.
Uninstaliraj, spucaj register in ponovno istaliraj po navodilih.

barelyLegal ::

No ja, do zdaj sem vedno uporabljal nod - cirka 3 lete - in mi ne komplicira, deluje prav v redu. Dovolj offtopic: kaj un-install ne spuče vseh zapisov v registru?:\
Error

tsatthoggua ::

Na žalost ne. Za register uporabljam RegSupreme in nimam nobenih težav.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496657980 (15517) Domini tm
»

windows security center - virus protection

Oddelek: Pomoč in nasveti
6948 (892) marko88
»

[fork]Antivirus okus meseca

Oddelek: Programska oprema
272143 (2143) Highlag
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619895 (8691) fitipaldi
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10711883 (9246) frikihamster

Več podobnih tem