Forum » Igre » CoD2 Server od A do Ž
CoD2 Server od A do Ž
SeeN000 ::
Zanima me kako uspostavit server za cod2 da bo deloval in da bo tudi viden v all seeing eye-u. imam private srever patch in server cfg creator, aja pa rcon program mam tut (sam mi javi da morm instalrat NET Framework Version 1.1, ki pa ne vem kjr ga dobit , ce gdo ve plis link). zdej pa ne vem kam naj dam tisti cfg file od serverja, pa ne vem kako naj server potem uspostavim da bo fiksen, tudi ko ne bom spilau na serverju da bo server gor. server pa naj bi biu za 4 igralce. aja pa je kaka stran na internetu za vse ukaze in trike konzole? pliiss help me, hvala
Kami ::
Net framework dobiš na microsoftovi strani - google.
Drugače pa svoj IP vidiš na npr. www.moj-ip.com
Port pa sam zbereš (seveda more bit odprt, če si za routerjem).
Če si za routerjem boš tudi namesto tvojega public IP-ja dat lan IP oz 0.0.0.0 (to binda na vseh IP-jih)
Drugače pa svoj IP vidiš na npr. www.moj-ip.com
Port pa sam zbereš (seveda more bit odprt, če si za routerjem).
Če si za routerjem boš tudi namesto tvojega public IP-ja dat lan IP oz 0.0.0.0 (to binda na vseh IP-jih)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253891 (28556) | miko22 |
» | Asus router wl 500 g premiumOddelek: Omrežja in internet | 1932 (1649) | DaMastermind |
» | COD4 strežnik doma!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2329 (2099) | strictom |
» | Domač hostingOddelek: Izdelava spletišč | 1425 (1251) | MRB0rYS |
» | kako gostiti igro v lanu -> vidna na netuOddelek: Omrežja in internet | 1444 (1102) | frudi |