Forum » Programska oprema » Popravki teksta v wordu iz interneta
Popravki teksta v wordu iz interneta
maconček ::
Če kopiraš tekst . doc iz interneta včasih naletiš da posameznih besed oz. črk ne moreš
popravljati- mislim na šumnike . Če napišeš popravek se besede ki so desno od vstavljene
črke ali teksta kar brišejo.
Ali ima Word kakšno nastavitev da postane tekst takšen da ga lahko poljubno poravljaš?
Zadeva gre, da si pomagaš z tipko enter in izbrišeš zadnjo besedo pa potem dopišeš do konca vrstice, vendar jaz imam dolgo besedilo in mi to početje vzame precej časa.
Torej kako popravljati tekste (šumnike) iz interneta na daljših tekstih?
LP
popravljati- mislim na šumnike . Če napišeš popravek se besede ki so desno od vstavljene
črke ali teksta kar brišejo.
Ali ima Word kakšno nastavitev da postane tekst takšen da ga lahko poljubno poravljaš?
Zadeva gre, da si pomagaš z tipko enter in izbrišeš zadnjo besedo pa potem dopišeš do konca vrstice, vendar jaz imam dolgo besedilo in mi to početje vzame precej časa.
Torej kako popravljati tekste (šumnike) iz interneta na daljših tekstih?
LP
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bastadu ::
Če napišeš popravek se besede ki so desno od vstavljene črke ali teksta kar brišejo.A ni mogoče tvoj problem v tipki Ins oz. Insert, ki v wordu povzroči vklop funkcije 'prepisovanje'? Namreč prav ta funkcija 'požira' črke desno od kurzorja ko tipkaš besedilo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
maconček ::
Ha-ha-ha kako enostavno,hvala moderator, si bom zapomnil in tipke pravilno pritiskal.
LP Maconček
LP Maconček
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrjen nov standard slovenske tipkovnice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 30368 (18769) | Phantomeye |
» | Hitrost tipkanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12380 (10601) | šernk |
» | Pomoč pri programiranju z javoOddelek: Programiranje | 3544 (2471) | milc |
» | slepo tipkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 17357 (11376) | tiiasa |
» | Ms word problemOddelek: Programska oprema | 1872 (1503) | Ramon dekers |