Forum » Strojna oprema » GIGABYTE GA-K8NXP-SLI in dve grafični
GIGABYTE GA-K8NXP-SLI in dve grafični
jerry2000 ::
Rad bi kupil tole ploščo, pa sem v enem od testov prebral, da lahko dela če je ena grafa notri je v načinu 16X PCI-E, če sta pa dve ima vsaka po 8X... Kot sem razbral ne moreš imeti notri DVEH grafičnih, če niso vezane v SLI. Jaz pa rabim dve grafični ki nista vezani v SLI, ker imam 3 monitorje, igre me pa ne zanimajo.
Je to res, da je v SLI platah lahko ena grafična ki dela normalno ali dve v SLI načinu zgolj. Zakaj ne morem imeti dveh grafičnih brez SLI načina :-(? Tale Gigabaytka mi je sicer všeč...
Jerry
Je to res, da je v SLI platah lahko ena grafična ki dela normalno ali dve v SLI načinu zgolj. Zakaj ne morem imeti dveh grafičnih brez SLI načina :-(? Tale Gigabaytka mi je sicer všeč...
Jerry
Jerry and Tom
kuglvinkl ::
LAhko imaš različne karte notri. Al pa kupi navadno, z enim x16 PCIe slotom in grafično karto na PCIe x1. Takšne dela zaenkrat samo MAtrox, sem pa že videl od HISa, da imajo na takšnem vodilu X600 IIRC.
Sicer pa, lahko kupiš DFI Ultra-D, ki ima en fizično dva PCIe slota, le da je na enem v resnici 16 stez, bna drugem pa 2 + to se da modificirat v 2 x8.
Sicer pa, lahko kupiš DFI Ultra-D, ki ima en fizično dva PCIe slota, le da je na enem v resnici 16 stez, bna drugem pa 2 + to se da modificirat v 2 x8.
Your focus determines your reallity
jerry2000 ::
Hvala. A v tem konkretnem Gigabaytu imam lahko dve grafi notri ali to na splošno velja? Ker ta naj bi bila nekaj prirejena za te stvari.
Jerry and Tom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | SLi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 358042 (160763) | SureNot |
» | EVGA s 4-way SLIOddelek: Novice / Matične plošče | 5131 (3220) | Dr_M |
» | modanje ultra d v sli dOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1580 (1122) | sirotka |
» | Vodno za dfi lanparty nf4 ???? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4148 (3100) | SrBo |
» | DFI ter ZM-NB47JOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1826 (1551) | 5pellfire |