» »

Nakup preko hitre pošte - težava ali ne?

Nakup preko hitre pošte - težava ali ne?

Hardstyle ::

Zadnjič sem naročil en paket (preko bolhe) poslano je bilo preko hitre pošte in z odkupnino katero sem plačal in poštar mi je izdal račun oz. potrdilo, da sem plačal in prevzel paket. Čez par dni sem po pošti prejel znesek, ki sem ga plačal za odkupnino in sem pravtako dobil potrdilo, da sem znesek prejel. Torej sklepam, da se je oseba, ki mi je paket poslala zmotila v naslovih in sem tako jaz dobil paket in povrnjen denar. Njemu sem poslal email preden sem dobil denar "nazaj" z zahvalo in sliko tega potrdila. Zanima me zdaj, kaj lahko zdaj pošiljatelj ukrepa glede nato da imam jaz vse račune ter potrdila, da sem plačal in prejel paket.

Vem, da bi bilo nepošteno, če bi obdržal paket in denar torej ... brez takšnih komentarjev prosim!

Lp

Jackal ::

Se mi je zgodilo enako...
Namreč na nakaznici za denar sta predalčka za naslovnik in prejemnik DENARJA (in ne paketa) in marsikateri pošiljatel se tam zmoti. V mojem primeru so me na koncu klicali s pošte in je prišel poštar čez kak mesec po tisti denar.

Hardstyle ::

Ja. Ampak, saj se nisem jaz zmotil. In jaz imam račun in vsa potrdila da sem za paket plačal odkupnino. Sem v tem primeru dolžan vrniti denar?(po zakonu ali je to moja dobra volja?)

dejansan ::

antrax ti izgubiš denarnico z kešem pa dokumenti,...., saj se nisi zmotil, bila je nesreča, neznanje, višja sila,..., a sem ti jo dolžan vrnit

pizda same k..... vsepovsod

človek je zaj... tudi na pošti bi lahko pogledali malo bolje, se zmeniš z njim pa naj ti v znak dobre volje da za pivo,...
dejansan

Mirč ::

ta primerjava z denarnico je prav na mestu, človeku za božjo voljo vrni denar(odbiješ 1000sit za pošiljanje pa je.),nikoli neveš,kdaj boš ti na enakem mestu.:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošta Slovenije ( izkoriščevalci ) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23555816 (6198) starfotr
»

Prevaranti na Bolhi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

334103613 (9347) predi
»

Carinska pošta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

344104254 (59115) Mare2
»

Mimovrste in Pošta Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6017498 (9447) opeter
»

Prevara (goljufija) na bolha.com (strani: 1 2 )

5828042 (25853) galu

Več podobnih tem