» »

Dostop do fajlov na ntfs particiji

Dostop do fajlov na ntfs particiji

AndyS ::

Imam 2 diska, na prvem je sistem na drugem muska, filmi in ostalo... Vsak ima eno particijo in vsaka od teh je ntfs particija. Ker se mi je računalnik sesul, sem moral sformatirati disk na katerem je sistem. Sedaj ko pa sem spet v windowsih, mi napiše da ne morem dostopati do datotek na disku d, ker je "access denied"!?? Pri obeh instalacijah windowsev sem bil samo jaz uporabnik-kot administrator. Kako naj sedaj pridem do podatkov na disku d, ker so zame zelo pomembni?

LP

darh ::

prijavi se z administratorskim računom (ne z uporabnikom ki je v skupini Administrators, ampak z accountom Administrator - če ga seveda nisi preimenoval...) in odstrani neželjene pravice na fajlih
Excuses are useless! Results are priceless!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: darh ()

RokDaKirba ::

Vidim da je tema že zelo stara, ampak imam natanko enak problem.

In me sedaj zanima kaj je uporabnik mislil s tem "odstrani neželjene pravice na fajlih."

A mi lahko prosim nekdo razloži kako se to naredi.

Hvala
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree! Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

Microsoft ::

Ma sej to ni tocna resitev. Vsaj zdi se mi, da ne. Namrec, ti mores zdej prevzet lastnistvno nad tistimi mapami/datotekami (take ownership). Postopek pa opisuje KB308421.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

RokDaKirba ::

Microsoft neštetokrat ti hvala!!!!

Deluje!! Jst sm bil pa že čist obupan...

Hvala ti res!

LP
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree! Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ničesar ni..

Oddelek: Pomoč in nasveti
495507 (4766) nina_s85
»

kako priti do zaščitenih podatkov na disku

Oddelek: Pomoč in nasveti
81000 (883) ABX
»