Forum » Kaj kupiti » apple POWERBOOK G4
apple POWERBOOK G4
webcreator ::
Zanima me kako je z appli pri nas.
1. Ali je problem dobiti programsko opremo?
2. Kaksna je kompatibilnost s PCji?
3. Piratstvo pri nas?
4. Kupujem rabljenega powerbooka G4, kako naj preverim katera verzija je ... (OS= tazadn MACosX).
hvala
1. Ali je problem dobiti programsko opremo?
2. Kaksna je kompatibilnost s PCji?
3. Piratstvo pri nas?
4. Kupujem rabljenega powerbooka G4, kako naj preverim katera verzija je ... (OS= tazadn MACosX).
hvala
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
IceIceBaby ::
Jaz sem pred kratkim kupil iMaca in sem zaenkrat ful zadovoljen. Je sicer samo 400mhz ampak dela ful hitro.
S softverom niti ni problema. Ce mas denar in ce rabis originas se dobi precej uporabnih stvari (adobe, macromedia, M$ ... ) Dobi se tudi piratski softver. Vse igre, ki jih v slo. ni mogoce kupit (razni quake, UT, age of empires ...)
Kompatibilnost s pcji ni problem. Sploh ce mas OS X ki ne uporablja vec appletalka za povezavo v omrezje. Ce pa mas starejsi sistem je pa treba v winse nalozit appletalk protokol da lahko uporabljas file sharing in te fore. Kar se tice pisarniskih stvari. Jaz uporabljam M$ office ki sploh ne dela razlik med fajli iz winsov in macosa. Dobijo se tudi razne aplikacije za odpakiranje zip fajlov in podobno. Divxi delajo normalno... Mene edino moti nekam blesava varjanta internet explorerja (5.0), ki ne ne dela niti priblizno tako kot bi morala, zato moram uporabljat netscape.
Upam da bos zadovoljen s tvojim powerbookom.
btw...ce je se kak mac user na tem forumu naj se javi.
S softverom niti ni problema. Ce mas denar in ce rabis originas se dobi precej uporabnih stvari (adobe, macromedia, M$ ... ) Dobi se tudi piratski softver. Vse igre, ki jih v slo. ni mogoce kupit (razni quake, UT, age of empires ...)
Kompatibilnost s pcji ni problem. Sploh ce mas OS X ki ne uporablja vec appletalka za povezavo v omrezje. Ce pa mas starejsi sistem je pa treba v winse nalozit appletalk protokol da lahko uporabljas file sharing in te fore. Kar se tice pisarniskih stvari. Jaz uporabljam M$ office ki sploh ne dela razlik med fajli iz winsov in macosa. Dobijo se tudi razne aplikacije za odpakiranje zip fajlov in podobno. Divxi delajo normalno... Mene edino moti nekam blesava varjanta internet explorerja (5.0), ki ne ne dela niti priblizno tako kot bi morala, zato moram uporabljat netscape.
Upam da bos zadovoljen s tvojim powerbookom.
btw...ce je se kak mac user na tem forumu naj se javi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS X 10.4 Tiger je zunaj! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16003 (12148) | MrStein |
» | Mac VS PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6536 (5327) | lopov |
» | Apple zastopnik za SLO? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7598 (6928) | Gandalfar |
» | Power Mac G5 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6152 (4890) | MitjaP |
» | Nakup Mac-aOddelek: Kaj kupiti | 1759 (1409) | nojus |