Forum » Programska oprema » Problem pri pečenju dvd-jev
Problem pri pečenju dvd-jev
mihec25 ::
Pozdravljeni!
Problem je sledeč:
Imel sem kako pol leta star pekač LG GSA-4163B in mi je služil brez težav. Pečem z Nerotom 6.x.x.x . Pred kakšnim tedno se je začelo. Hotel sem kot ponavadi zapečt dvd-r "verbatim advenced azo+" na 8x. Med peko sem mogel nekam skočit. Ko sem prišel nazaj je nero STAL NA 63%, pekač ŠE JE VEDNO PEKEL, minili sta pa več kot 2 URI. Nato sem prekinil peko ker sem sklepal, da je mogoce kakšna težava z dvdjem. Ko sem ponovno hotel posnet - spet ista pesem s tem da pri različnih procentih peke. Ko mi je na tak način zasral že 6ti dvd sem sklepal, da je že kakšna težava s pekačem. Izmontiral sem ga, ter ga nesel na reklamacijo. Domov sem prišel z NECem "ND-4550". Tekom dni je punca zapekla 3 dvdje brez težav. Zdaj pa spet ista pesem na tem pekaču - Črta se pri peki vstavi na x %, pekač pa če lepo veselo peče naprej v nedogled. Torej pekač deluje brezhibno, ne vem pa kje bi lahko bila težava !!!!
Hvala za pomoč.
Problem je sledeč:
Imel sem kako pol leta star pekač LG GSA-4163B in mi je služil brez težav. Pečem z Nerotom 6.x.x.x . Pred kakšnim tedno se je začelo. Hotel sem kot ponavadi zapečt dvd-r "verbatim advenced azo+" na 8x. Med peko sem mogel nekam skočit. Ko sem prišel nazaj je nero STAL NA 63%, pekač ŠE JE VEDNO PEKEL, minili sta pa več kot 2 URI. Nato sem prekinil peko ker sem sklepal, da je mogoce kakšna težava z dvdjem. Ko sem ponovno hotel posnet - spet ista pesem s tem da pri različnih procentih peke. Ko mi je na tak način zasral že 6ti dvd sem sklepal, da je že kakšna težava s pekačem. Izmontiral sem ga, ter ga nesel na reklamacijo. Domov sem prišel z NECem "ND-4550". Tekom dni je punca zapekla 3 dvdje brez težav. Zdaj pa spet ista pesem na tem pekaču - Črta se pri peki vstavi na x %, pekač pa če lepo veselo peče naprej v nedogled. Torej pekač deluje brezhibno, ne vem pa kje bi lahko bila težava !!!!
Hvala za pomoč.
Nero se odziva normalno! Buffer level nomotoma skače od 92 - 98 %.
Ker pa ne gre naprej stisnem STOP, ter napiše burn process aborted in to je to.
Ker pa ne gre naprej stisnem STOP, ter napiše burn process aborted in to je to.
To človek ne more verjet !!!!!
Danes prižgem računalnik in vidi ga vidi, pekač peče kot da nikoli nič ne bi bilo.
Sumim, da se je mogoče kako sranje nasralo na rač. pa mi nerota malo zezalo.
Problem z pečenjem rešen.
ps: pam samo, da se problem ne bo ponovil
Thanks za pomoč
Danes prižgem računalnik in vidi ga vidi, pekač peče kot da nikoli nič ne bi bilo.
Sumim, da se je mogoče kako sranje nasralo na rač. pa mi nerota malo zezalo.
Problem z pečenjem rešen.
ps: pam samo, da se problem ne bo ponovil
Thanks za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5472 (2454) | hudychk |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103057 (27566) | nuclear |
» | Moteče ustavljanje/preskakovanje dvd filmaOddelek: Zvok in slika | 1753 (1610) | charlotte |
» | Ne zazna RWOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (971) | grofsi |
» | tezave s pekacem liteonOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1041) | jurre |