Forum » Zvok in slika » Kako posneti film 725 MB
Kako posneti film 725 MB
DeR ::
Zanima me, kako oz. s katerim programom bi posnel film npr. DivX, ki je dolg npr. 725 MB. Ko snemam mi napiše, da je še prosto 5 MB, posname ga, vendar ga ne morem brati.
Yurko ::
Jest take (in vse ostale) pečem z nerotom, s tem da mam vklopljen overburning (teacov cdr). Zadeva dela BP.
Lp, Yurko
Lp, Yurko
Kriko ::
Najprej si nabavi CD ki omogoča da tolko posnameš na njega. (SmartBuy 700MB-gor gre 733MB) Kot so ti že prej napisali si vklopi OVERBURN. Jaz imam občutek da si ti dosegel mejo na CD-ju na katerega si snemal. Probaj film odrezat za 2MB in še enkrat posnami. Ko sem jaz testiral CD-je ki jih uporabljam kolko gre gor, sem opazu da če dosežem mejo lepo posname samo potem ne bere. Enkrat ko dosežem mejo, lepo zmanjšam za 2MB in potem dela v redu. Seveda kupujem vedno iste CD-je tako da točno vem kolko lahko spravim gor!
Borci ::
Naj vas malo popravim.
Na SmartBuy-e gre 703 MB podatkov to pa je približno 737.000.000 bytov.
Se razumemo?
Na SmartBuy-e gre 703 MB podatkov to pa je približno 737.000.000 bytov.
Se razumemo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6581 (4492) | pingo76 |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8779 (7025) | Zheegec |
» | uniceni CD-ji pri peki z NerotomOddelek: Pomoč in nasveti | 1554 (1106) | City |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8878 (6293) | City |
» | Kje najceneši/najboljši CDR-ji?Oddelek: Kaj kupiti | 2317 (1439) | bastadu |