» »

Če snemam na 8X, dvd preskakuje.

Če snemam na 8X, dvd preskakuje.

Brainstorm ::

Hi!

kaj bi tuki lahko bil vzrok, mediji, snemalc, pc...
Uglavnem če snemam z 8X hitrostjo ali z starejšim Plextorjem ali čisto novim Necom začnejo določeni filmi preskakovat tudi po 2 min naprej, ali občasno zabremzajo potem pa stečejo naprej, mislim da se to začne od kakšne 40 min naprej, ali je možno da se to zgodi tam ko da snemalc v višje obrate oz. postane bolj glasen.
Snemam pa na verbatim 16X medije + in + , buffer je skoz na full.
Te napake so opazne samo na na dražjih domačih kinih od sonyja in dvd snemalnih komponentah phillips, medtem ko pa na šrotu za 12 jurjev normalno gladko igrajo.
Če pa snemam na 4x teh problemov ni, ka to pomeni da je ta 16x samo za podatkovne dvd-je oz. reklamo al kej?

Dejte mi kak proggi priporočt, ki bi namest mene, da vsak film vizuelno celga pregledam, kje bo preskoču, on opravu namest mene in to na najbolj realen način, ker mi ne preostane drugega kot da še vse škartne filme enkrat prepečem na 4X.

Thanks

pure00 ::

ja clovek filme in muziko snemaj na cim manjsi hitrosti!!!
na 16 peces kaksne programe(se to ne)
Filme peci na najmanjsi hitrosti(po moznosti 2x)...programe in ostalo pa nekje na 4x
...

Brainstorm ::

Ja sem ugotovil res da res ne bo šlo drugač, sam ne zastopim enih ko pravjo da pečejo na deklarirani hitrosti in tako dosegajo najboljše rezultate.

Ok zdej pa še neki, a je to normalno, mam neca 4551a in ko snemam film, se na vsake nekje 20% ugasne zelena lučka za snemanje in se zasliši nek zvok v snemalcu, malo zaniha buffer ali pa tudi ne , potem pa gre normalno naprej.

pure00 ::

ja odvisno =)...poglej v navodila kako deluje pekač.
Meni recimo peče(skozi gori lucka) samo buffer mi gre na 0%.....Ko zapeče mi dvd/cd normalno dela =)
kaksen krat mi pa lucka ne gori...in ko pride buffer na 100% mi zacne pect.Js si recimo nastavim da uzame branje dvd-ja vec rama...in pol je buffer skozi na 70%-100%

Ce pa je buffer 0% ti vrjetno ne bo peklo ki ne bo melo kj za pečt =)

kaksen program uporabljas za peko???
...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496103032 (27541) nuclear
»

Nec 4551A počiva med snemanjem na vsake 20%

8833 (732) Brainstorm
»

NEC ND-3540A problem...

Oddelek: Pomoč in nasveti
282387 (1678) dean444
»

multi cdrw

16994 (855) Moonman
»

Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )

644901 (4410) Hux

Več podobnih tem