» »

XP media center in skeniranje kanalov

XP media center in skeniranje kanalov

zlobcek ::

Lep pozdrav!

Imam problem, ki mi počasi orenk načenja živce.

Kupil sem ATI theatrix 550 Pro TV tunner. Na HTPC imam naložene win XP media center 2005. Tv signal je kabelski direkt iz stene. Ko dam skenirat programe, mi najde stvari samo na antenna. Na cabel and digital cable nič, sattelite tudi nič.

Antenna bi bil uredu, če bi mi skeniral kanale, višje od številke 69. Tako mi večino kanalov sploh ne prikaže, recimo a kanal je na channel 72.

Jest nevem več kaj nej sploh. Če dam skeniranje na cable and digital cable je 0 services.

Fora pa je, da recimo v Powercynema najde brez problema vse kanale, ki so na voljo. Ampak bi vseeno rad imel urejen media center, ker je bolj praktično.

Na netu nisem našel nič, razen problemov z TV guidi, EPG-ji itd itd. Hočem samo, da mi media center poskenira vse frekvence, ki so na voljo u Sloveniji.

Aja btw. meja channel 69 je menda, ker amerika oddaja do tega kanala. Verjetno ni treba povedat, da so winsi rožica ane. Kaj če bi snel recimo UK verzijo, ali italjansko?

Ima še kdo takšne probleme sploh al vsi uporabljate druge programe za gledanje TV-ja?

LP

Tiash ::

Bejži pod settings->tv->guide->edit chnannel in jih nastavi ročno

No sedaj (po rollupu 2) imam tudi jaz težave, zgoraj omenjeni sistem ne deluje, saj ti namesto televizije v okencu izpiše cannot play program.

Help wanted

OK rešeno, kot državo se naštima Nemčijo namesto Slovenije in najde vse kanale brez problema..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TV kartica Gigabyte GT-U7000

Oddelek: Strojna oprema
162451 (967) BCSman
»

Elektro turnšek in digitalna TV

Oddelek: Omrežja in internet
4413726 (7298) yanz
»

DVB-TUSB TV USB Dongle ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
344528 (3342) kontra
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27565726 (23434) k4vz0024
»

Naj program za tvtuner

Oddelek: Zvok in slika
101181 (1047) hudychk

Več podobnih tem