Forum » Zvok in slika » Težavni podnapisi!
Težavni podnapisi!
forplan ::
Za nek film ima podnapise vrste "Datoteka OF" pa nastane problem pri branju teh podnapisov v dvd-player-ju!
Zanima me kako spremeniti podnapise v SRT ali SUB format?
Poiskusil sem že z Subtitle Workshop pa mi ga noče odpret, ker ne podpira formata.
Zanima me kako spremeniti podnapise v SRT ali SUB format?
Poiskusil sem že z Subtitle Workshop pa mi ga noče odpret, ker ne podpira formata.
da se strinjam
- premaknil iz Pomoč in nasveti: OmegaBlue ()
klemen22 ::
Odpri v notepadu al pa kakšnem editorju in potem copy/pastej nekam in shrani v SRT. Morda bo celo delalo.
p.s.: lahko probaš shranit tudi v sub
p.s.: lahko probaš shranit tudi v sub
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemen22 ()
podtalje ::
Kakšni so podnapisi vrste "Datoteka OF"?
Ali hočeš predvajati filme zraven DVD filma ali zraven divx (.avi) filma?
Ali hočeš predvajati filme zraven DVD filma ali zraven divx (.avi) filma?
forplan ::
Hvala! klemen22 za idejo. Nisem se spomnil tega
No sedaj sem v nodpad-u zbrisal vsebino enega .sub podnapisa in kopiral vsebino tega noter in deluje.
No sedaj sem v nodpad-u zbrisal vsebino enega .sub podnapisa in kopiral vsebino tega noter in deluje.
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12676 (1334) | KiNgKoNgX |
» | Ripanje DVD-jev s podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (1027) | norcuron |
» | podnapisi pri filmih in serijahOddelek: Pomoč in nasveti | 5226 (4864) | WallSreet |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78022 (20158) | CaqKa |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26514 (13849) | podtalje |