Forum » Šola » Anatomija možganov; če se da tudi očesa
Anatomija možganov; če se da tudi očesa
sbrezo1 ::
Dragi moji!
Bi mi nemara kdo vedel povedati, kje bi se dal dobiti kakšen plakat, s celostno anatomijo človeških možganov ter tovrsten izdelek tudi s področja očesa? Plakata bi imel rad nalepjena v sobi, saj sem v obdobju, kjer mi je poznavanje te snovi nujno.
Hvala že v naprej in lep preostanek dneva.
Simon
Bi mi nemara kdo vedel povedati, kje bi se dal dobiti kakšen plakat, s celostno anatomijo človeških možganov ter tovrsten izdelek tudi s področja očesa? Plakata bi imel rad nalepjena v sobi, saj sem v obdobju, kjer mi je poznavanje te snovi nujno.
Hvala že v naprej in lep preostanek dneva.
Simon
Ljubo doma kdor ga ima
Sergio ::
Hja. Vedno ko sm pri okulistu, obcudujem tist plakat na steni (anatomija ocesa). Poskusi pri kaksnem dohtarju vprasat.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
BigWhale ::
Wikipedia ima precej podrobno in lepo opisano anatomijo mozganov. Vsaj zame, kot nekega laika je bilo precej lepo in razumljivo napisano. Gre pa na koncu ze kar v podrobnosti.
Rok Balboa ::
Kako podrobno anatomijo pa rabis? Takole ti bom rekel, plakata po mojem ne rabis, skoda denarja. Se pa da prek neta narocit lepe plakate (take kot jih potem obcudujes v ambulanti). Studentje medicine imamo na internetu nekaj zbirk anatomskih skic, ki bi ti najbrz bolj pomagale; poskusi sreco tule -> klik1 in klik2
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Beg možganov: tisti plakati z natečaja PLAKTIVATOddelek: Loža | 3898 (3034) | Mavrik |
» | Tečaj masaže?!Oddelek: Šola | 5125 (4735) | Ankhesenamun |
» | Kateri prenosnik? Do 800€Oddelek: Kaj kupiti | 1704 (1391) | al3s |
» | Kritika vlade je KAZNIVA! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 14730 (10713) | luli |
» | simobilov 'dekolte' prepovedan! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 35657 (33465) | Keyser Soze |