Forum » Igre » emergency 3
emergency 3
boss-tech ::
a kdo špila to igro- k me ena misija zafrkava pa ne znam naprej
problem je s 5 misijo- prometna nesreča na avtocesti- ne najdem vseh poškodovanih
problem je s 5 misijo- prometna nesreča na avtocesti- ne najdem vseh poškodovanih
kilergas ::
Hm,..a to je ono ko na desni tece neka reka?,.ce je,.je en tam not v avtom,.in na drugi avtoceste mores pa narod spodit proce,..cene se tam koga zgazijo,..vsaj mislim da misliva na enak level.
Tam postavi policaja,da preusmerja promet.ker cene se ti narod ustavi z avtom,grejo ven in bulijo ko tele v nova vrata,nakar pride en ala 2fast2die in zgazi narod,kar sledi samo se mission failed.
se jst pržgem table- postavim policaja in preusmeri promet drugam. sam pol nakonc na drugi strani avtoceste en cepec prleti in stoji sredi ceste in se ne umakne- se pol gre na rob- sam vseen noče bit konec misije
Konec misije nebo,.dokler nebos na drugem pasu postavil policaja da preusmerja promet,...ce pa ze kdo utece in si ogleduje,,primi policaja in daj oblacek na radovedneza da se policaj pogovori in ga odstrani.
aVToV|S|On ::
a mogoče gdo ve pr nasledni? k skočta z mosta... use nardim sam prekletga tadruzga jumperja pa ne najdm
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com
Pod most pripeli dvigalo,..in odstrani drevo,.nato s colnickom pripeli gasilca in odstrani ponesrecenca.Drugi pa je tm v jezercu.
s čolnom lahko že prpeleš reševalce pa ga oni pregledajo in poberejo in direkt v rešilca
mene pa muči on del ko se bazen podere- kok se elektrika izključi in ko sm dal vstran tiste skale kok not prieš- gasilci mi ne morjo not- a kdo ve?
mene pa muči on del ko se bazen podere- kok se elektrika izključi in ko sm dal vstran tiste skale kok not prieš- gasilci mi ne morjo not- a kdo ve?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
V okolici stavbe poglej,.nekje je neka siva skatla,.ali kot nek transformator kok se spomnem in tam sklopis elektriko,..ocitno nisi odstranil vseh skal ,.ker meni so sli gasilci lahko brz problema not,..drugace pa mores cimprej osstranit vse ponesrecence,.ker se mislim da strop sproti podira.
LedoSLO ::
Mene pa zanima kako narediti 5 misijo pri emergency 3. Najdem v vodi avtomobil, na drugi strani avtoceste dam policaja da preusmerja, pa mi vedno zmanjka cajta da bi dokončal! Koliko imam časa? Napotki!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57534 (3727) | mtosev |
» | Naše avtocesteOddelek: Na cesti | 4651 (2805) | Miha 333 |
» | Mnenje o policajih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28357 (20151) | strup121 |
» | Pritozba na placilni nalog (obvestilo o prekrsku) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7991 (6765) | antonija |