Forum » Loža » Lj/Poceni Stanovanje + Zaposlitev
Lj/Poceni Stanovanje + Zaposlitev
d0rK ::
Hi,
zanima me, ce lahko clovek z mojimi kvalifikacija dobi kaksno sluzbo ki nanese dovolj denarja za placevanje stanovanja, dodatnega zavarovanja in hrane. Hkrati me tudi zanima, kje bi lahko nasel kaksno majhno stanovanje (15m2). Vse kar zelim, da mi nudi stanovanje je:
-Ena luc
-En vtikac
-Pipa s pitno vodo in ogledalo
-Postelja
Miza in ogrevanje sta opcijsko.
Moja dokoncana izobrazba je II. stopnje.
Pri iskanju zaposlitve nism izbircen, samo pretiranih stikov z ljudmi si ne zelim.. Sem priden, deloven in se hitro ucim.
Premisljeval sem o sluzbi kot smetar ali kaj podobnega.
Vozniskega izpita nazalost nimam, tako da bi zaposlitev morala biti v Ljubljani.
Imam sploh kaksne moznosti "tam zunaj"?
zanima me, ce lahko clovek z mojimi kvalifikacija dobi kaksno sluzbo ki nanese dovolj denarja za placevanje stanovanja, dodatnega zavarovanja in hrane. Hkrati me tudi zanima, kje bi lahko nasel kaksno majhno stanovanje (15m2). Vse kar zelim, da mi nudi stanovanje je:
-Ena luc
-En vtikac
-Pipa s pitno vodo in ogledalo
-Postelja
Miza in ogrevanje sta opcijsko.
Moja dokoncana izobrazba je II. stopnje.
Pri iskanju zaposlitve nism izbircen, samo pretiranih stikov z ljudmi si ne zelim.. Sem priden, deloven in se hitro ucim.
Premisljeval sem o sluzbi kot smetar ali kaj podobnega.
Vozniskega izpita nazalost nimam, tako da bi zaposlitev morala biti v Ljubljani.
Imam sploh kaksne moznosti "tam zunaj"?
Utk ::
Ja komot si najdeš sobico za 25 jurjev, morda še manj...drugo si pa izračunaj, če ti je recimo 75 jurjev dost za vse drugo.
No, to je lepo slisat.
Preostalih 75k bi porazdelil nekako takole:
-3.700 Sit Vzajemna
-1.300 + 2.000/3.000 Mobitel
-Preostalo hrana
Menim, da bi slo. Ce bi imel pa se kaksnih 20k vec, bi pa lahko dal del na stran za placevanje solanja..
Enkrat bi ze rd dokoncou gimnazijo, glede na to da mi sam se en letnik fali.
Preostalih 75k bi porazdelil nekako takole:
-3.700 Sit Vzajemna
-1.300 + 2.000/3.000 Mobitel
-Preostalo hrana
Menim, da bi slo. Ce bi imel pa se kaksnih 20k vec, bi pa lahko dal del na stran za placevanje solanja..
Enkrat bi ze rd dokoncou gimnazijo, glede na to da mi sam se en letnik fali.
Bojevnik ::
Glede šolanja: pojdi na zavod za zaposlovanje, sicer ne boš mogel delati gimnazije in boš moral opravljati poklicno maturo, toda boš pa po tem lažje službo dobil.
Mah, gimnazijo lahka dokoncam kadarkoli zelim. Samo denar potrebujem. CDI Univerzum je fajn stvar.
Moj sedanji naslov je nesprejemljiv.
Moj sedanji naslov je nesprejemljiv.
Yohan del Sud ::
Ja , fino. Tudi v naši firmi nujno rabimo računalniško izobraženega smetarja. Ok tole je sarkazem, za katerega se opravičujem. Ampak govorim iz lastnih izkušenj. Trajalo je DESETLETJE, da sem se pobral iz podobne situacije, prodajal knjige na ulici, ipd, pa ko je bila šansa na internetu še tam. Potem v lastni režiji in počasi gor... In te nato zagrabi davkarija in... potem ... pravljice... Sej morda sem nesposobna izjema...
www.strancar.com
nokia6310 ::
Yohan del Sud:
Ti pa maš talent za sarkazem.
No ampak bolje da obvlada računalništvo in se trudi, da bo vsaj nekoč nekaj iz njega kot pa da bi se čist zapustil.
Ti pa maš talent za sarkazem.
No ampak bolje da obvlada računalništvo in se trudi, da bo vsaj nekoč nekaj iz njega kot pa da bi se čist zapustil.
Yohan: Nism nuben racunalnisko izobrazen smetar :-). Sebe stejem za zelo splosno izobrazenega cloveka, ki je fajn prilagodljiv. In kakrsnokoli sluzbo bom ze dobil, sole ne bom zanemaril.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Globalizacija v3.0, (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14835 (12666) | Mr.B |
» | Delavnost in ambicije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9321 (8084) | GGGGG |
» | Rad bi nadaljeval z življenjem... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13675 (10762) | cebelar123 |
» | Smešno nizka socialna pomoč (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 34918 (30744) | sidd |
» | Zepnina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8890 (5695) | krneki0001 |