» »

Delavnost in ambicije

Delavnost in ambicije

1
2
»

Nummy ::

jype je izjavil:

fantasycamp> IT, ne vem o čem govoriš samo plače 2,5 do 3k pri nas so sanje....

Res? Meni se pa ne zdijo tako zelo redke.

jype spet jajpa...

GGGGG ::

IT, ne vem o čem govoriš samo plače 2,5 do 3k pri nas so sanje....

1. 3k plače nikjer na svetu ni šenkanih. 3k neto je recimo povprečna plača na Danskem, kjer povprečen avto srednjega razreda stane 50 jurjev. Priporočam ogled seznama povprečnih plač: List of countries in Europe by monthly average wage @ Wikipedia

2. Kot sem že prej omenil so 3k neto mogoče sanje, če želiš redno zaposlitev za nedoločen čas, in vse benefite, ki jih prinese redna zaposlitev. Oz. za tak denar moraš biti res dober.

Če si freelancer oz. imaš podjetje v IT panogi, se pa 3 jurje nabere zelo hitro.

fantasycamp ::

GGGGG je izjavil:

IT, ne vem o čem govoriš samo plače 2,5 do 3k pri nas so sanje....

1. 3k plače nikjer na svetu ni šenkanih. 3k neto je recimo povprečna plača na Danskem, kjer povprečen avto srednjega razreda stane 50 jurjev. Priporočam ogled seznama povprečnih plač: List of countries in Europe by monthly average wage @ Wikipedia

2. Kot sem že prej omenil so 3k neto mogoče sanje, če želiš redno zaposlitev za nedoločen čas, in vse benefite, ki jih prinese redna zaposlitev. Oz. za tak denar moraš biti res dober.

Če si freelancer oz. imaš podjetje v IT panogi, se pa 3 jurje nabere zelo hitro.

kaj si s tem hotel povedat šenkanih?

Kaj da njemu šenkajo?

Tip dela za angleško internacionalno firmo, take plače so nekaj normalnega, še več ko napreduješ se stvari podvojijo in pri vrhu še kakšen x doda.

GGGGG ::

Hotel sem povedat, da 3000 eur neto praktično nikjer na svetu ni norma. Povsod moraš za ta denar pokazati kar konkretno znanje. Tisti, ki razlagajo, da se v nemčiji samo pojaviš, pa mečejo denar vate, ne vejo kaj govorijo.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Inženir Povprečna plača (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
419153237 (43309) dope1337

Preseljevanje in moralne dileme (strani: 1 2 )

9914638 (12171) bluefish
»

Služba za programerja oz. inženirja na Gorenjskem (strani: 1 2 )

6416529 (13564) rekt
»

Nore zahteve za službo ... (strani: 1 2 3 )

10928069 (23289) Relanium

Več podobnih tem