Forum » Loža » The Pirate Bay
The Pirate Bay
Utk ::
Poglejte kaj si misli The Pirate Bay o grožnjah MS-ja, EA-ja in drugih... Te velike firme se sklicujejo na neke zakone, kateri sploh ne veljajo, vsaj ne na Švedskem (in verjetno še kje po Evropi). Kar je bolj smešno kot žalostno:) Me zanima ali majo te firme res tako zanič pravnike, ali imajo pa vse druge za bedake in ovce. Kako lahko pričakujejo, da se bo nek Šved držal ameriških zakonov...
Slo-tech bo pa to temo kmalu zaprl:) oh ja...
Slo-tech bo pa to temo kmalu zaprl:) oh ja...
- odbrisal: Primoz ()
Azrael ::
Mislim, da je bilo v novici Resnica o Suprnova.org povedano dovolj, zakaj je na Švedskem tako in pri nas drugače.
Nekoč je bil Slo-tech.
Tilen007 ::
v enem od odgovorov na email-threat:
"We look forward to receiving more of your so exquisitely designed HTML e-mails with the shiny wanna-be-police-star"
"We look forward to receiving more of your so exquisitely designed HTML e-mails with the shiny wanna-be-police-star"
Microsoft ::
Jst sem prejle bral pa sem cisto crkval. Sam ce tko gledas iz "druge strani", onim v zda je tale Svedska pravi hudic, ko jih ne morjo zagrabit, pa jim ne preostane drugega, kot da jih ustrahujejo.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujete rabljen avto? Vas zanima njegova zgodovina? Nič lažjega, tukaj je e-uprava! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 53192 (7476) | karafeka |
» | ThePirateBay se je vrnilOddelek: Novice / Varnost | 8860 (7389) | Tilen |
» | Pirati ustanovili svojo stranko tudi v ZDAOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4201 (3213) | jype |
» | "The PirateBay Problem" in odsevi stanjaOddelek: Loža | 5168 (3775) | Spc |
» | The Pirate Bay je ugasnila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20102 (15400) | Soniux |