Forum » Zvok in slika » divx player - ogm - skonvertirano v avi - zvok
divx player - ogm - skonvertirano v avi - zvok
romzy78 ::
Pozdravljeni!
Se zavedam, da je že naslov mojega vprašanja nejasen in zakomliciran, zato bom probala čim bolj razložiti svojo težavo.
Imam Philips LX-8300SA home thater. Seveda ta player ne predvaja .ogm datotek. Sicer sem se precej namučila, a sem končno uspela najti program, s katerim sem te datoteke skonvertirala v .avi. Vse lepo in prav. Le da mi sedaj pri teh .avi datotekah player ne predvaja glasu. Na računalniku dela vse normalno.
Vprašanji pa sta:
- ali je možno moj player upgrade-at tako, da bo predvajal .ogm?
- ali obstaja kak zvočni upgrade (ali pa kodeki oz. kaj v tem smislu), da bi mi pri teh novih .avi datotekah delal tudi zvok?
Za vsak odgovor oz. pomoč že vnaprej zelo lepa hvala!
Romzy
Se zavedam, da je že naslov mojega vprašanja nejasen in zakomliciran, zato bom probala čim bolj razložiti svojo težavo.
Imam Philips LX-8300SA home thater. Seveda ta player ne predvaja .ogm datotek. Sicer sem se precej namučila, a sem končno uspela najti program, s katerim sem te datoteke skonvertirala v .avi. Vse lepo in prav. Le da mi sedaj pri teh .avi datotekah player ne predvaja glasu. Na računalniku dela vse normalno.
Vprašanji pa sta:
- ali je možno moj player upgrade-at tako, da bo predvajal .ogm?
- ali obstaja kak zvočni upgrade (ali pa kodeki oz. kaj v tem smislu), da bi mi pri teh novih .avi datotekah delal tudi zvok?
Za vsak odgovor oz. pomoč že vnaprej zelo lepa hvala!
Romzy
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Quikee ::
Vrjetno tudi zvok ni v pravem formatu in bi bilo treba tudi njega prekodirat v drug format (MP3).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39583 (11632) | JanezC |
» | Invalid floating point operationOddelek: Programska oprema | 1473 (1473) | opeter |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2323 (1888) | trpo |
» | Pomoč pri izbiri kodekaOddelek: Zvok in slika | 1867 (1572) | jos69 |
» | XviD + OGG = AVI?Oddelek: Zvok in slika | 1023 (860) | undefined |